9 Популярни и най – добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Lakme има широка гама от комплекти за лице, които могат да се използват в ежедневието ви. Ако нямате време да прекарате в СПА центрове и салони, ето един лесен начин да получите този салон свеж вид. Използвайте тези комплекти за лице от Lakme и получете копринена лъскава кожа. Кожата се хидратира и изглежда здрава. Опитайте едно от тези в зависимост от вида на кожата си.

Известни комплекти за лице Lakme в Индия:

Ето няколко комплекта Lakme Facial, избирайки от най-горните 9 комплекта Lakme Facial,

1. Lakme Absolute Perfect Radiance Kit:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Този комплект за лице Lakme Perfect Radiance Facial съдържа Lakme Absolute Perfect Radiance масаж, който ви помага да получите мека, гладка и блестяща кожа у дома. Сигурни сте, че виждате разликата след няколко употреба. Както подсказва името, кожата изглежда справедлива и лъчиста, сякаш е осветена. Това се дължи на наличието на микрокристали и витамини, които облекчават тонуса на кожата. Комплектът е натоварен с влага и кожата ви става абсолютно копринена. Също така има SPF 20 PA ++, който ни предпазва от силните слънчеви лъчи. Измиващото лице измива ефективно и отмива замърсяванията и замърсяването. Това е най-добрият комплект за лице за лице за суха кожа Lakme. Тъй като този пакет е известен със своята абсолютна яркост, той може да се използва за поводи и партита. Може да се разглежда като комплект за лице Lakme gold facial.

Употреба: Вземете крем за масаж и го нанесете върху лицето с кръгови движения, масажирайте го, докато цялото съдържание се абсорбира.

Поставете достатъчно количество крем Lakme върху дланта си и внимателно масажирайте крема върху лицето и шията си с леки удари за 10 до 15 минути, като добавите още гел, ако е необходимо. Нанесете крема, като използвате различните процедури за лице.

Цена Това струва Rs.850.

2. Lakme Beauty Mantra Kit:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Lakme Beauty Mantra обединява асортимент от ексклузивни продукти Lakme, подбрани за индийската дама днес. Поглезете кожата си с най-новите продукти за грижа за кожата Lakme. Съдържа овлажняващ лосион, гел и лицева скраб. Тя подмладява кожата ви и ви кара да се чувствате пресни. Премахва маслото от порите и поддържа кожата свежа и еластична. Пяната тук се състои от екстракти от ягоди. Тези екстракти помагат на кожата да бъде свежа и млада. Тя може да се разглежда като комплект за лице Lakme.

Употреба: Потопете цялото си лице и шията. Масажирайте с върховете на пръстите си за около 2-3 минути. Не забравяйте просто да масажирате внимателно и след това да се измиете с чиста вода.

Нанесете тънък слой от маската, равномерно по лицето и шията и оставете за 30 минути. Измийте обилно с чиста вода.

Цена: Това струва Rs.2634.

3. Lakme Bridal Facial Kit:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Този булчински комплект Lakme е най-добрият комплект за всички красиви булки там. Можете да получите перфектния външен вид с тези продукти за красота Lakme. Можете да получите мигновено излъчване от лакме. Той съдържа крем за грижа за кожата Lakme, който подобрява тонуса на кожата. Подарява ви лъскав поглед. Също така има необходимите тонери за кожа, които да отговарят на вашия вид кожа. То се счита за комплект за лице Lakme Diamond Facial.

Употреба: Кремът за грижа за кожата може да се прилага равномерно върху лицето. Позволете му да абсорбира съдържанието и да го избърше с памучен тампон.

Цена: Това струва Rs.2700.

4. Комплект за грижа за лицето Lakme:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Комплектът Lakme Face Care Kit оставя равномерен тон на кожата след употреба. Комплектът ефективно намалява - тъмни петна, акне, петна, омазняване, тен и много други дефекти. Той също така ни предпазва от вредните излъчвания на слънцето, тъй като има SPF 20. Комплектът дълбоко почиства и премахва мръсотията и мръсотията от порите. След редовна употреба, излъчването на кожата може да се види ясно. Това е най-добрият комплект за избелване Lakme. Тя може да бъде използвана както от мъже, така и от жени. Тя се счита за комплект за лице Lakme за мъже.

Употреба: Кремът за крем може да се нанася равномерно на повърхността. Масаж внимателно с кръгови движения и го почиствайте с вода или го избършете.

Вземете малко количество препарат за лице и работете нагоре, за да получите пяна. Нанесете върху лицето и измийте с чиста вода.

Цена:Това струва Rs.240.

5. Комплект за грижа за красотата Lakme Face:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Този комплект се състои от крем за справедливост, тонер за кожа, който е подходящ за вашата кожа и лицева коса, която изчиства порите на кожата и премахва излишното съдържание на масло. Това е красив подарък за дамата. Това е най-добрият комплект за лице за мазна кожа Lakme. Можете да получите това справедливост на лицето си с този комбо пакет. Добротата на този пакет е, че има избелващи кремове. Тя се счита за комплект за лице Lakme Pearl.

Употреба: Лицето може да бъде внимателно масажирано около лицето и шията. Почиствайте го с вода.

Използвайте почистващото средство, като масажирате леко върху лицето за 10 минути и измийте с вода.

Вземете малко количество крем и прилагайте кръгови движения. Масажирайте я в продължение на 5 минути и го оставете да абсорбира съдържанието.

Цена: Това струва Rs.959.

6. Лакме подхранващ блясък за лице:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Ето готик комплект за лице, който има свойствата на ягоди. Комплектът е идеален за премахване на петна и за изглаждане на кожата. Ягодите имат най-добрата комбинация от свойства, за да направят кожата ви гъста. Използвайте скрабът, измийте лицето и маската, за да получите по-добре изглеждаща кожа.

Употреба: Измийте лицето си с лицето и изтъркайте кръговите движения.

Вземете малко количество от търкането и разтривайте с кръгови движения, за да масажирате лицето и да премахнете всички недостатъци.

Накрая добавете маската за лице. Съхранявайте го докато изсъхне и след това изплакнете с вода.

Цена: Rs. 120 /-

7. Lakme Fresh Fairness с vitabeads Kit:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Този красив комплект за лице, който можете да притежавате от Lakme, е идеален за всички типове лица. Комплектът притежава свойство за справедливост, което ви дава възможност да получите блестяща кожа с техника за оцветяване на кожата. Почистването на лицето и измиването на лицето са две основни неща, които ще трябва да дадете на кожата си този ярък вид. След като използвате маската за лице ще забележите видимо изсветляване на кожата.

Употреба: Първо почистете кожата с лицето и изтрийте суха. След това вземете малко количество от лицето и търкайте кръгови движения, за да премахнете всички мъртви кожни клетки. След като приключите, можете да приложите маската за лице. Оставете да изсъхне и след това да се измие с вода.

Цена: Rs.120-

8. Lakme Clean Pores Kit за лице:

9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Ето още един хубав комплект за лице, който ще намерите от Лакме. Това помага за почистването на порите на лицето, които са напълнени с отпадъци. Порите на лицето могат да бъдат големи и могат да имат всички пот и мръсотия от натоварен ден. Така че е хубаво да има всички тези мръсотия и мръсотия отстранени от повърхността на кожата.

Употреба: Почистете лицето си с измиване на лицето и отстранете всички замърсявания, които са дълбоко в кожата. След това можете да използвате почистващия препарат за лице и да почистите всички мъртви клетки и с него всички дефекти. По-късно използвайте кожната маска, за да направите кожата си гъста.

Цена: Rs 120 /

9. Комплект за лице на базата на плодове Lakme: 9 Популярни и най - добрите комплекти за лице Лакме с цени Стилове в живота

Този прекрасен комплект за лице от Лакме е изпълнен с доброто на плодовете. Комплектът включва всички най-важни неща за лицето. Използвайте измиващото лице за ягоди, за да почистите кожата си от мръсотията и замърсяването. След това използвайте скраб за лице с плодове, за да получите чиста и гладка кожа. Той действа като ексфолиатор. Маската на лицето е пълна с добротата на всички плодове като ягоди, кайсии и киви.

Употреба: Почиствайте лицето с измиване на лицето и след това измийте с вода. Използвайте малко количество от търкането и разтривайте лицето си с кръгови движения. Маската за лице може да се нанесе с малко количество и след това да се остави да изсъхне. Измийте го с вода.

Цена: Rs.150 /-

Lakme комплекти за лице са най-добрите на пазара. Те са известни със своите продукти за красота и салони. Имат кремове и скраб за различни видове кожа. Комплектът булчински грижи е най-красивият комплект. Те имат широка гама от продукти, които са най-добрите продукти за всички възрасти. Ако искате да дадете специално лечение за кожата си, то лакме ще бъде добър избор, ще намерите повече продукти на пазара, но ако търсите нещо различно, но в бюджета си, тогава трябва да отидете със сигурност с лакме продукти за вашата грижа за кожата. Този продукт с лак се предлага със специално качество за нормална кожа, за да изсъхне и кожата, булките трябва да получат този комплект за лице за сватбата си. Тези момичета, които искат да планират подарък за своя скъп приятел, а след това продуктите Lakme, ще бъдат винаги най-добрият избор.

Leave A Comment

14 − 4 =