9 Популярни и модерни изкопаеми портфейли за мъже и жени

Фосилните портфейли са американска дизайнерска марка, която започва през 1984 г., откакто се е включила в най-добрите маркови компании, които продават различни видове аксесоари като чанти, часовници, чанти и най-известните са портфейлите, направени от чиста и естествена кожа материал. Fossil марката идва с уникални дизайни, които са много различни от обичайните крехки и лъскави портфейли. Мъжете и жените, както и носенето на маркови портфейли, които продължават да съществуват много дълго време, особено за мъжки портфейли, се считат за едно от аксесоарите, които са важни до тяхната дама в живота им. За дамите, портфейлите наистина са важни и най-важната характеристика, за която търсят, е броят на отделенията в портфейла, които много добре знаят защо търсят тази функция!!

За да направим живота по-лесен с постоянен и модерен дизайн на портфейла, който помага да носим важните неща, които са много необходими в нашето ежедневие. Тази статия помага на мъжете и жените да разберат най-добрия тип портфейл, който се вписва в основните ви необходими неща и дизайн на портфейл, като информирате топ дизайна на фосфатите за мъже и жени.

Последни и стилни дизайни на изкопаеми портфейли за мъже и жени в тенденция:

Нека трябва да погледнем най-добрите дизайни на фосилни портрети.

1. Разгънете портфейла на изкопаемите мъже:

вкаменелост wallets

Този елегантен, лек кафяв кожен портфейл е един от стандартните дизайни, използвани при производството на портфейли за мъже, но в този тип портфейли портфейлът е подчертан с допълнително странично отделение. Портфейлът изглежда малък и елегантен, когато е сгънат, но истинската му употреба се показва при отваряне на портфейла. Този портфейл е проектиран като квадратно портмоне с възможност за сгъване, с разширяемо странично отделение, което се използва за водене на карти и снимки.

2. Money Clipping Fossil Mens Портфейл:

Пари Clipping Fossil Men Wallet

Оформянето на портфейла е новоинформираният дизайн на марката и придобива своето име чрез твърдия си клипс, който се вижда на външната предна част на шарката с формата на квадратна форма на портфейла. Скобата е направена от стабилен метален материал. Металната клипа има ефект на матово покритие, което добавя контраст към портфейла. Забележки за рупии могат да бъдат поставени в този дизайн на клипа по време на аварийна цел.

3. Mini RFID дизайнерска женска поща:

мини RFID Designer Women Fossil Wallet

За да избегнете неизправност и проследяване на паролите за сигурност по време на процеса на фалшиви сканирания, този портфейл е създаден. Материалът, използван за направата на този портфейл, е предназначен за защита на важната информация, съхранявана във всяка виза или дебитна карта, чрез облицоване на портфейла, който блокира предаването на радиочестотна идентификация. Освен теорията за защита, този портфейл на изкопаеми жени изглежда чудесно благодарение на своя завладяващ жив цвят Блузи зелен, червен, розов.

4. Обикновена цип около изкопаеми портфейли за жени:

обикновен Zip Around Women Fossil Wallet4

Този тип мини-квадратни портфейли се подчертава с контрастен цвят с дебел цип, който се движи около портфейла напълно. Ципът е дебел и видим благодарение на златистата си цвят и е проектирал завеси, направени от същия цвят като портфейла. Този пощенски портфейл е разделен на две отделения след отваряне на портфейла и страничен малък джоб за ципове от задната страна на портфейла.

Виж повече: Познайте портфейли за жени

5. Калъф за карти Bifold Мъжки портокал:

карта Case Bifold Men’s Fossil Wallet

Този специализиран портфейл е предназначен само за картотеки като визитни картички, карти за пазаруване, членска карта. Тъй като повечето от мъжете не обичат да носят цялата карта в портфейла си, която има и други важни неща, най-важни са паричните и дебитните карти и визитните карти. За да стане по-лесно и по-малко объркващо вкаменелостта дойде с този портфейл от карти, който може да се сгъне. Сгъваемите портфейли за кредитни карти са много полезни от един притежател на рак карта.

6. Trifold кожа жените Fossil Портфейл:

три части Leather Women Fossil Wallet

Три пластмасови кожени портфейли са много по-трайни и могат да носят много карти поотделно, като не ги смесват с пари в брой. Когато този трикратно отворен портфейл е отворен има отделение за картодържатели отпред и има едно отделно отделение, което да задържи частично част от дизайна на портфейла без цип.

Виж повече: Мъжка дълга чанта

7. Еластична прикачена фосилна магия Портфейл за мъже:

еластичен Attached Fossil Magic Men´s Wallet

Този тип лъскав дизайн на портфейла често се използва от млади момчета, тъй като те носят малко карти и по-малко пари, този тип ще бъде правилният вид на портфейла дизайн. Предната и задната страна на дизайна на картата, вътрешната част на портфейла е с еластично прикрепване в задната част на коженото портмоне, което може да съдържа бележки. В едната страна на портфейла има прав еластичен дизайн, а от другата страна еластичният е проектиран в X-форма. Този цветен зелен еластик помага за формирането на двукомпонентен портфейл с дизайн на кактус, зашит в предния долен ъгъл на портфейла, а името на марката е релефно на задната страна на портфейла.

8. Bifold монети джобни мъже Fossil Портфейл:

Bifold Coin Pocket Men Fossil Wallet

Поддържането на голямо количество монети в малък портфейл е истинска болка за мъжете. Мъжете обичат да не носят тежко напълнен портфейл от монети, заедно с пари и карти и също така е неудобно да се поберат в модния си разширен портфейл в задния джоб, което буквално прави панталона да се спуска по-надолу. За да се избегнат такива проблематични ситуации, монети портфейл е проектиран, който има голямо квадратно отделение в предната част, която може да побере повече от 20 до 25 монети в даден момент, заедно с пари и карти.

Виж повече: Малки портфейли за мъже

9. Поставка за смартфони RFID Womens Fossil Wallet:

Smartphone Holder RFID Women´s Fossil Wallet

Това е ухото, където повече, отколкото да говорим с хората наоколо, сега започнахме да разговаряме със смартфона, използвайки нашите пръсти. С това в "Фосил" се появиха някои иновативни модели за държане на дамски портфейли, един такъв много надежден дизайн е дизайнът на ремъка, който има слот, създаден като плик за задържане на телефона и с цип, за да затвори портфейла. Коженият материал е облицован с RFID блокиращ агент, който е допълнителен защитен фактор.

Не трябва да има никакво съмнение или второ мислене при закупуването на марков портфейл като "Фосили", благодарение на неговите прекрасни и скандални дизайни, които не само държат необходимите елементи в последователно подредени отделения, но и намаляват тревогата на хората, като обличат висок клас материал, който предотвратява подобни неизвестни техники на кражба, дължащи се на различни злоумишлени начини за получаване на важен код от визи или кредитни карти, използвайки усъвършенствани машини за сканиране, като облицовка на висококачествен материал в предотвратяването на такива неизвестни кражба техники.

Изображения Източник: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 − = 40