9 Популярни дизайни за нокти за сватба на Валентин | Стилове в живота

Нека пръстите ви да говорят този ден на Свети Валентин със сърдечно изпълнени ноктопластики, които говорят за любов, преданост и дълбоко свързване между двамата любовници. Ден на Св. Валентин предлага широк избор от модели за избор. Изображенията със сърцевидна форма са почти винаги централната тема често придружена от думата "Любов". Възможностите за модели със сърцевидна форма са безкрайни. Жените по света украсяват ноктите си в различни стилове и дизайни, които говорят обеми. Деня на Св. Валентин е забавно и лесно и абсолютно вълнуващо. Посланието на любовта се осъществява от най-простия на дизайна до много по-сложните.

1. Червено-горещ ден на Свети Валентин ноктите изкуство:

Валентин Day nail art

Перфектен дизайн на ноктите за жени, които искат да добавят подправка към романтиката си на Деня на Свети Валентин. Неговото послание не можеше да бъде по-силно. Червеният нюанс на лак за нокти е дълбок, тъмен и загадъчен избор, подсилен от блясък, насочен към основата на ноктите. Този дизайн седи добре както на дълги, така и на къси нокти.

2. Честит ден на Свети Валентин:

Щастлив Valentines Day Nail Art

Този дизайн на ноктите за сладки като бонбони за деня на Свети Валентин е истинска наслада. Розовата и бялата комбинация не можеше да получи по-сладко. Френският стил на маникюра го прави още по-елегантен. Този деликатен сърцевиден дизайн е длъжен да улови сърцето на любимия ви.

3. Букет ноктопластика:

букет Nail Art

Нищо не казва "Обичам те" като червен букет сърца на ноктите. Този букет ноктопластика се прави с червени сърца за рози на голо розово базово покритие, за да се увеличи ефектът. Това е очарователен дизайн, направен за тържественото сърце.

Виж повече: Идеи за благотворителни изкуства за благодарността

4. Единична база цвят ноктите изкуство:

единичен Base Colour Nail Art

Червеното - цветът на любовта говори обеми, така че, когато се приложи ясно към ноктите като основно палто и украсено с блясък, може да накара сърцето на любовника ви да се запали. Този прост, но провокативен дизайн на ноктите загатва дълбоко желание и страст.

5. Lacey-Hearts Дизайн на ноктите:

Lacey-Hearts Nail Art Design

Дамската рокля има мечтателен романтизъм. Така че, заедно със сърцата, символ на любовта и романтиката, вие получавате дизайн на ноктите, който е изпълнен с целия плам и страст на Свети Валентин. Бялата дантела дизайн, обгърнат от розово сърцевиден контур върху черна цена, е идеален дизайн за жени, търсещи емблематичен външен вид.

Виж повече: Индийски дизайни на ноктите

6. Френски Съвет сърца Св. Валентин Ноктите на ноктите:

Френски Tip Hearts Valentines Day Nail Art

Този дизайн на ноктите се прави с френска маникюр. След това се поставят 3D сърцевинни стикери върху основното покритие, обхващащо върховете, страничната и централната част на ноктите. Сърцата след това се устремяват с розови и бели перли в големи и малки размери, за да завършат облика на изисканост чрез символа на любовта.

7. Червени и черни сърца нокти:

9 Популярни дизайни за нокти за сватба на Валентин | Стилове в живота

Нищо подобно на френски маникюр, украсен с червено и черно сърце, за да добави блясък на романтична вечер на Свети Валентин. Сърцата започват отстрани и се открояват на върха на ноктите. Не типичен дизайн на ноктите на Валентин Ден, но този, който изобилства от чисто великолепие.

8. Сладък ден на Св. Валентин:

сладък Valentines Day Nail Art

Сладък и цветен дизайн на ноктите, който има същността на Деня на Св. Валентин, написана навсякъде. Бонбонният розов цвят на ноктите е чудесен избор, който върви добре с цветната комбинация от жълти, голи розови, зелени и лилави цветове. Посланието, което се съдържа във всяко сърце, е силно и ясно и със сигурност ще улови очите и сърцето на Вашия значим друг.

Виж повече: Лесно почивка ноктите изкуство

9. Черно сърце Ноктите за нокти:

черно Hearts Nail Art

Този дизайн на ноктите, направен с бебе розово и чисто черно съчетание е идеален за жени, които искат да се противопоставят на конвенционалните стилове на ноктопластиката на Свети Валентин. Малките черни сърца изпращат същото послание като традиционните червени сърца. Този дизайн има своя уникалност и изглежда също толкова завладяващ, колкото и различните други стилове и дизайн, свързани с Деня на Свети Валентин.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

99 − 94 =