9 Отлични татуировки Ace Стилове в живота

Татуировките са изразителен начин да покажете веднъж усещане за живот и емоция по творчески начин. Асо татуировка смисъл може да бъде изложена по различни начини, просто обяснение ще бъде изкуството да останеш силен и смел във всяка ситуация е истинското значение зад дизайна на асо татуировка, но асото на лопата има своя собствена черна сянка зад него, тъй като символизира смъртта.

ас tattoo

Сладко и красиво аце татуировка дизайни:

За да научите повече за първите 9 аса татуировка дизайн тази статия ще ви помогне да излезете.

1. Татуировки с аса с карти с цветя:

Aces Spade Card Tattoo with Floral Design

За момичетата този тип асо татуировка може да бъде най-идеалният и модерен, за да ги има около задното рамо или около долния крак точно над глезена. Тъй като асото на лопата е свързано със смъртта, татуировката, създадена от флората, е доста подходяща комбинация.

2. Четири аса цветни татуировка гърдите Дизайн:

четири Aces Colored Chest Tattoo Design

Четирите аса се считат за най-често срещания дизайн сред младото поколение. Излизайки от обикновения дизайн с татуировки с аерозоли, това татуировка от аса е оцветена в четири различни обичайни цветове в зависимост от формата им. Този тип дизайн е подходящ за мъже с широка гръдния кош.

3. Ace of Heart Tattoo Design:

ас of Heart Tattoo Design

Сърцето с форма на дизайн е най-любимият дизайн сред дамската тълпа !! Това е известен факт и простата идеология се подразбира при създаването на романтичен ас на сърцето татуировка дизайни, които са изработени от цветно мастило.

4. Пламтящи аса на татуировка Spade Design:

пламенен Aces of Spade Tattoo Design

Тъй като асото на лопата е свързано със смъртта, която е кръстена след виетнамската война около Втората световна война. За да стане по-ясно пламъка дизайн татуировка е маркиран заедно. Тази татуировка на пламъка може да бъде направена от единичен или многоцветен мастилен материал.

5. Черно Inked Skull Design Aces Татуировка Дизайн:

черно Inked Skull Design Aces Tattoo Design

Татуировката на дизайна на черепа е много често срещана сред рапърите, колоездачите, които са в хладно изглеждащ пич стил. Този вид асо татуировка с дизайн на черепа между различните форми на аса дава доста страшно изложение.

Виж повече: Най-добри модели татуировки черепа

6. Дизайн на два аса татуировка:

две Aces Tattoo Design

До четири асо татуировка дизайн, който е доста голям по размер, който много хора се колебаят да отида, за тях тази малка и подобна татуировка с дизайн само с два асо дизайн е само татуировка дизайн, който подхожда добре на ръката или областта на шията за момичета.

7. Аса карта с Joker татуировка Дизайн:

Aces Card with Joker Tattoo Design

Joker, който е най-щастливата изглеждаща карта, когато играем карти за забавление или по време на хазарт. Асата заедно с комбинацията на Джокер може да засилят перспективата за дизайна на татуировката. Този тип дизайн е подходящ за мъже около областта на горната част на ръката.

8. Три дизайнерски татуировки:

Три Aces Card Tattoo Design

Този дизайн на татуировка със среден размер е идеален размер за татуировки както за момичета, така и за момчета. Трито аса татуировка може да бъде със същата форма и цвят с различни картини между картата или различни форми и цвят.

9. Ace Card с покер чип татуировка Дизайн:

ас Card with Poker Chip Tattoo Design

Асата и хазартът наистина звучат много добре, поради което татуировките комбинират покер чипа, използван при хазарта с татуировка. Този дизайн на татуировка е подходящ за тъмно мастило и е изтеглен по ръката.

В този модерен и епизод момчета рок ерозия определено, като да има един татуировка дизайн, който може да бъде определено се сбъдват с аса татуировка дизайн, който може да бъде или проста две асо картичка татуировка дизайн или четири аса с дизайнерски татуировки Joker. За момичетата асът на сърцето ще бъде първият избор, който е подходящ за индийския и западния екип.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 7 =