9 Обикновено булчински сватбен пръстен се задава в злато и диамант

Сватбените пръстени за жени са красиво достъпни в много дизайни. Наборът от две или три и дори четири е направен за комплекти сватбени пръстени. Един от които е главният, а останалите - опорни пръстени, които правят целия модел удивителен.

Дамски пръстеновидни комплекти за сватба:

Ето списък на 9 традиционни и красиви сватбени пръстени, предназначени за жени.

1. Красива издълбани сватбени пръстени комплект:

Красив Carved Wedding Ring Set

Прекрасният издълбан сватбен пръстен, поставен в платина, е елемент от активите на сватбената двойка не само със скъпия пръстен, но и заради скъпоценния любовен живот, който ще започне след това. Диамантът е прекрасно оформен в средата на четири диаманти с марсизиращи срезове и подобна неръждаема пръстеновидна лента с диаманти.

2. Сплит булчински пръстен диамантен пръстен комплект:

разцепване Shank Bridal Diamond Ring Set

Сватбеният диамантен пръстен, разделен на стъбло, за булката изглежда толкова великолепен, колкото и булката, облечена в този специален ден. Перфектно кръгъл диамант в средата на пръстеновидна лента, проектирана с разделени краища, едната от които е оформена с палирани диаманти, а другата - с обикновена платина. Подобен тънък пръстен, съвпадащ с големия, поддържа дизайна много добре.

3. Маркиз Диамант булченски пръстени Комплект:

маркиза Diamond Bridal Rings Set

Златни пръстени с диаманти, затрупани в тях в художествен дизайн, ще бъдат най-добрият сватбен пръстен, определен за нея на сватбата. Пръстенът е обвит с брилянтен диамант с малки перфектно кръгли диаманти, поставени върху пръстеновидната лента. Подобен извит и изработен пръстен е подчинен на основния пръстен.

4. Princess Cut тристранен Diamond булчински комплект:

принцеса Cut Three Sided Diamond Bridal Set

Една принцеса нарязани тристранно студен набор диамант пръстен е просто един очарователен дизайн на пръстени. Пръстените са изработени с диамант от бял принцес в средата и сини сапфирни диаманти отстрани, ако пръстеновидната лента. Подобен пръстен със сини кръгли сапфирни диаманти в централната линия и бели диаманти от двете страни е само перфектна двойка женски сватбени пръстени.

Виж повече: Мъжки сребърни пръстени

5. Ексклузивен комплект сватбени пръстени:

Изключителен Wedding Ring Set

Изключителен дизайнерски пръстен, снабден с един кръгъл диамантен щифт върху върха на пръстена и опорен пръстен с подобен вид, заострен с розови диаманти в центъра на пръстена. Комплект от две такива невероятни дизайни ще се окаже перфектният избор за сватбения сватбен комплект.

6. Филигран Розов сапфир сватбен пръстен комплект:

филигран Pink Sapphire Wedding Ring Set

Розов сапфир дамски сватбен пръстен, набор от три много красиво изработени пръстени, ще изглежда великолепно невероятно на ръцете си. Средният пръстен е проектиран с розов кръг сапфир в центъра и филигранното изкуство около него с платинена пръстенна лента. Подобни два пръстена от двете страни на пръстена изглежда блестяща комбинация.

Вижте още: Сватбени пръстени за двойка

7. Black Diamond в черно златен сватбен пръстен комплект:

черно Diamond in Black Gold Wedding Ring Set

Черната красота никога не се счита за по-малко от бялото и жълтото злато. Черният диамантен пръстен, обвит в черно злато, е много рядко избран за сватбени церемонии. Но с рядък вкус на усукани стил черно сватба пръстени определя изглежда нещо от синьо стил.

8. Тройка за сватбени пръстени за жени:

сватба Ring Trio Set

Сватбен пръстен в трио дизайн са много красива колекция от комплекти сватбени пръстени за дами. Красива диамантена работа върху златния пръстен изглежда напълно уникална и ценна. Работата с диамантения слой се извършва с три части, които правят различни блокове върху трите пръстена.

Виж повече: Мъжки сватбени пръстени

9. Sunset сватбен пръстен за нея:

залез Wedding Ring Set

Обикновеният сватбен пръстен, с уникален прост дизайн, който е изключително различен от неговите функции, е един, който трябва да впечатлите, че ще бъдете съпруга на сватбата. Една дизайнерска пръстенова лента и една обикновена пръстеновидна лента с диамантен щифт по начин, който се ориентира към другия пръстен два, което го прави като едно е великолепен дизайн.

Сватбени пръстеновидни комплекти за булката са различен начин да направите вашата жена щастлива с броя на красивите пръстени заедно. Ето някои великолепни дизайни, които могат да ви накарат да погледнете на комплекти сватбени пръстени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 3 =