9 обикновени и тежки метални колани за жени | Стилове в живота

Новите фънки и дизайнерски колани са грабнали своето място в гардеробите на няколко жени. Независимо дали се носят за служебна цел или за да ви дам приятно изглеждащ фънки или стилен външен вид, дизайнерските колани в няколко модела са широко избирани от жените. Сред няколкото материала, използвани за направата на колани като кожа, кадифе, памук, полиестер и т.н., коланите, изработени от метал, са широко избрани за своите сърдечни грабващи дизайн и довършителни работи.

Различни видове женски метални колани за талията:

Модните шоута тази година дадоха разнообразие от метални колани с точни довършителни работи и прекрасни дизайни. Нека да разгледаме някои избрани дизайни на метални колани.

1. Нетъкан метален колан в сребро:

метал belts

Сребърен метален колан с мрежест дизайн изглежда невероятно на дълги и къси рокли, придаващи принцеса на потребителя. Коланът е изработен от сребрист метал и е снабден с релефни дизайни, които дават дизайн на мрежата. Прекрасната тъмна светлосенка, дадена на металния колан, го прави по-привлекателна.

2. Метална верижна верига Дизайн:

верига дизайн ремък

Прекрасният дизайн на колана, направен с метал с верижен вид, е невероятно да се носят на всякакви дрехи. Това е широко приет дизайн на метални колани за жени. Коланът има верижен вид и е изработен от алкохол, даващ златист цветен ефект. Изглежда зашеметяващ особено на къси рокли.

3. Дизайн на флоралния колан:

цветен колан-дизайн

Искате да имате очарователен външен вид за вашата вечер или на дискотека или кръчма! Опитайте с метален колан, който има цветни дизайни и кръгли шарки, облицовани с бели камъни. Тя дава красив поглед над джинсите, капри и къси рокли за магически облик.

4. Метален пояс:

монета проектирани колан

Пълният метален колан, направен от дизайна на няколко монети, прикрепени една към друга, дава невероятен външен вид. Дизайнът е изключително носен като талия на карикатури и етнически износвания. Той се вижда много носен на джинси или холис на Navratri.

Виж повече: Най - добър маточен колан

5. Широка метална лента с верига:

желязо колан

Търсите прост, но все още емблематичен дизайн, за да носите дизайнерски и модни облекла! Вземете обикновен широк метален колан, който има цвят на крем за вашия екип. Дизайнът е широко приет от работещите жени и поради наличието му в няколко други цвята.

6. Троен конец:

тройна низ колан

Троен колан, изглеждащ невероятно, когато се носи на джинси и капри. Металният пояс се изработва с три различни струни, сред които един е направен с верижен дизайн, а другият - с длани, висящи върху него, за сладък външен вид на потребителя. Тя е високо подбрана от колежа грешки на палацо.

Виж повече: Кожен колан

7. Дизайн на окисления пояс:

окислява колан дизайн

Сега коланите се носят и на етническо облекло, особено на дизайнерите lehengas или patiala за Navratri. Този прекрасен дизайн, направен от оксидиран метален колан, придава привлекателен вид, когато се украсява. Удивителните дрънкулки и приказки, прикачени към него, дават мистериозен поглед на всички жени.

8. Метален перлен пояс:

метален перла колан

Дизайнерски колан, изработен от бронзов метал, дава очарователен поглед върху рокли като къси рокли, дънки, капри и т.н. Дизайнът на металните колани за жени е даден на перли, изработени от бронз,.

Виж повече: Женски златен пояс

9. Сребърен метален пояс, проектиран за листа:

листа проектиран колан

Искате да имате принцеса с вдъхновен от природата листен пояс! Сребърният метален колан е проектиран с листов дизайн от предната страна. Тя дава фантастичен поглед върху casuals и невероятни дизайнерски рокли в парти на високо общество. Той също така дава кралски подход към носителя.

Металните колани са грабнали голяма част от модния пазар поради невероятните си дизайни. Други приказки като дрънкулки, перли, диаманти и т.н., когато се смесват с метала, дават сложен поглед на талията. Също така обикновените метални ремъци са широко носени за официална цел от жени на официални.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 2 =