9 Обикновени и красиви поли колани за жени | Стилове В Лифт

Поли са получени като любимото ежедневно облекло от жените, като възрастта не е бар. Сред различните типове поли, дизайнът на кривата и набръчканата пола е най-подходящият за всякакъв вид сезони. Позната като полата на метлата, тя е откраднала сърцата на няколко жени с невероятните модели и цветни нюанси, които носи. Материалът остава същият дори след няколко измивания, което е най-добрата точка на полата.

Последни и стилни поли ябълки за жени:

Ето някои идеи за полите на метли, които бихте могли да обичате за изтъркания външен вид.

1. Памук брошки поли за жени:

памук Broomstick Skirt

Дизайнът на брошката, когато е изработен върху памучен материал, дава бляскав поглед на ползвателя през лятото. В обикновените черни корици на метлата се дава полу-наклонена широчина с обикновен бод на редовни интервали, за да се получи нов външен вид.

2. Женска изтъкана брошка пръст:

Диференцирани Broomstick Skirt

Нов модел в дизайна на женските метли е полиетиран, който се прави с уникална концепция. Полата е снабдена с тънка форма до бедрата и след това получава различни нива на недостатъци в памука. Полата изглежда красива на вечерни дати.

3. Полирана пола:

Layered Broomstick Skirt

Диаметърът на четката на метлата беше подложен на ново докосване със слоеве, направени с нарастваща широчина на полата. Изработена от памук, полата е също така с притискане нагоре от едната страна, което прави полата високо. За да добавите към нейната украса, в края на всеки слой се добавя малка дантела.

4. Fancy Broomstick Skirt:

фантазия Broomstick Skirt

Задните метли поли са доста в тенденция тези дни за шикозен поглед в партита и събития. Ново обръщане се дава на полата, където на талията е поставен капак на съединителя, свързан с колан като чар, образуващ лък. Шириният дизайн на печат, добавен към страницата, добавя нов дизайн.

5. Покривала от бродирана пачуърка:

шотландски кариран плат Patchwork Broomstick Skirt

Дългите прагове на метлата получават нов облик с невероятна мозайка, изработена от различни калъпи от памучен материал. Полата може да се направи и у дома, като се комбинират различни петна, които дават нов дизайн на колаж.

6. Женски молив Broomstick Пола:

молив Broomstick Skirt

Ето една нова комбинация, направена за кафявата стик пола с дизайн на метлата. Разфасоването на полата е направено, като се има предвид дизайна на молива на полата, докато материалът и шаблонът са взети от дизайна на метлата. Прекрасните извивки в тигровия печат изглеждат невероятно за къмпинг.

7. Denim Broomstick полите за жените:

Дънков плат Broomstick Skirt

Тънкият деним е широко използван за правене на различни случайни облекла за жени. Сред тях денимът на метлата е със собствен облик. Перото за измиване на маймуна в синьо се дава на бели измиващи конструкции с странична пръчка на редовни пролуки. Дизайнът върви добре през лета над върховете на резервоара.

8. Кратка брошка за жени:

Къс Broomstick Skirt

Тийнейджъри обичат да носят къси поли за привлекателен поглед към колежи и излети. На късата бяла метли пола тук е даден листно светло зелен цветен дизайн, за да го направи по-очарователни. На полата е дадена граница на отрязване за различен вид.

9. Женска обвивка за брошка:

Wrap Broomstick Skirt

Покрийте полите са дадени плюс размер метли поли по-тънък вид. Полата е снабдена с пълен отвор, който трябва да бъде завързан, след като е увит в талията. Полата дава непрекъснат вид, когато се носят с лък отстрани. Отидете по-тънки с обвивката.

Една метла пола е високо избрана от жените със средно и тежко тяло за получаване на тънък вид. Полите обикновено идват с дължина на глезена, изработена от материал като деним, памук и бельо, за да даде оправдан външен вид. Можете да го носите заедно с вълнена жилетка, дрънкалка, тениски и т.н. за удивителен външен вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

27 − = 25