9 Най-популярни туристически места в Шимла Стилове в живота

Shimla е популярна планинска станция и романтична дестинация за меден месец, разположена в северозападния хималайски регион. Той е бил благословен с живописна красота, покрити със сняг планини и великолепна зеленина. Това е чудесно място за почивка и е препоръчано от много туристи, които са посетили Шимла и са оценили своите съоръжения и природна среда.

Шимла Tourist Places

Най-добри туристически места за посещение в Шимла:

Ето списък на някои добри меден месец и туристически места, за да видите в Shimla Himachal Pradesh Индия заедно с Снимки.

1. Summer Hill:

лято-hill_shimla-туристически дестинации

Летният хълм се намира в покрайнините на Шимла и е наистина идеална и красива дестинация. къщи недвижими дърво, влакчета, панорамна гледка към планината, живописна красота и забележителни хранене, са едни от най-често срещаните, но най-прекрасните неща, които ще намерите тук. Да ходиш на хубава дълга разходка с приятеля си наистина е вдъхновяващо.

2. Chail:

chail_shimla-туристически дестинации

Chail е най-голямото място за крикет в света и се намира на 63 километра от Шимла. Известна е със своите известни храмове, Светилището на дивата природа Chail, двореца Heritage Palace и хотелите. Той също така ви предлага страхотни места за пикник, приключенски дейности като трекинг и нещо толкова готино, колкото риболов.

Виж повече: Места за посещение в Мианмар

3. Куфри:

kufri_shimla-туристически дестинации

Kurfi е малка хълмиста станция, разположена на около 13 километра от Шимла. Това място е добре известно със своите готини и забавни приключения като трекинг, туризъм, каране на ски и яхта. Индийският туристически парк и природен парк Хималаите са едни от най-големите атракции, които ще намерите тук.

4. Mashobra:

mashobra_shimla-туристически дестинации

Mashobra е красиво село, разположено на около 15 километра от Шимла. Това място е идеално за всички любители на природата и еко, поради панорамната гледка към планините и хълмовете. The Wildlife Resort е известна туристическа атракция тук и така е богинята Durga Temple. Пристигането на това място никога няма да съжалява.

Виж повече: Ориса туристически места

5. Naldehra:

naldehra_shimla-туристически дестинации

Налдехра е едно от старите голф игрища на Индия и се намира на около 46 километра от Шимла. Това е важен международен център и има някои от най-добрите храмове, които някога ще видите в този район. Тук има доста върхове, които предлагат панорамни гледки, а времето е много студено и романтично.

6. Jakhoo:

jakhoo_shimla-туристически дестинации

Хълма Jakhoo е най-високият връх в Шимла и се намира на около един километър от The Ridge. долини вечнозелени, красиви гледки, заснежените хималайски диапазони и древния храм Хануман правят това място популярен и е изготвил няколко посетители и туристи от цял ​​свят. Ако търсите време за спокойствие и спокойствие, определено трябва да дойдете в Jakhoo.

Виж повече: Места за посещение в Джайсалмер

7. Kinnaur Kailash:

Kinnaur-kailash_shimla-туристически дестинации

Kinnaur Kailash е призната за земя на приказките; най-вече поради овощните градини, зелените долини, покритите със сняг върхове, пустинните планини и лозята. Пейзажът на тази област е абсолютно великолепен и пътуването до Шимла ще бъде непълно, докато не срещнете тази красота.

8. Солан:

solan_shimla-туристически дестинации

Солан се намира на около 50 километра от град Шимла и е известен като градът на гъби в Индия. Той е известен сред религиозните и поклонниците, тъй като храмовете тук са претъпкани през цялата година. Някои от известните индуски храмове тук са храм Шолини Мата Деви и храм Джатоли Шив. Можете също така да посетите Тибетския манастир Yungdrung, ако желаете.

9. Шоги:

shoghi_shimla-туристически дестинации

Шоги е добре позната туристическа атракция в Шимла. Това е малко селце, заобиколено от красиви пейзажи. Той е разположен на височина от около 5000 фута и някои от най-грандиозните, гъсти и гъсти гори, които някога ще видите. Това е идеално място за всички любители на еко и природа.

Надявам се, че никога няма да пропуснете тези невероятни туристически места shimla за следващото ви пътуване! Много се забавлявайте със семейството си.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 + = 38