9 Най-популярни Lotus Face пакети за справедливост на кожата Стилове в живота

Марката Lotus е славата и популярната марка в Индия. Те пуснаха около 250 продукти за кожа и коса в Индия. Сред тях продуктите на Lotus Face Pack са много добре познати и се опитаха от повечето дами тук. Те предлагат широка гама от продукти за грижа за кожата, подходящи за различни видове кожа.

Най-добрите Lotus Face пакети за коректност на кожата:

Някои продукти Lotus face pack са,

1. Lotus Herbals Чай Дърво изясняване лице опаковка:

лотос Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack

Тази опаковка Lotus за мазна кожа пристига в изпъкнала тръба, състояща се от бежов оцветен крем с ароматен минерален аромат. С редовната употреба на това чайче, избистрящо лице, може да се получи лицева кожа без акне, дефекти и белези. Това буквално изяснява лицето на лицето и също засилва блясъка на лицето.

Съставки: Масло от чаено дърво, бор, хвойна, пети зърно и бергамот.

Начин на употреба: Почиствайте лицето си със сапуна или лицето си добре. Нанесете това парче чаено дърво от лотос чаршаф по цялото лице и го оставете да изсъхне. Измийте след 20 минути и предпочитайте да приложите акне гел.

Цена: 120 грама тръби струват Rs 185.

2. Lotus Herbals Оранжев пилинг и алпийска сол за избелване на кожата Полилей:

лотос Herbals Orange Peel and Alpine Salt Whitening Skin Polisher

Тази портокалова коричка и алпийска сол за избелване на кожата полираща машина има отличителна комбинация от портокалова кора и алпинова сол, която работи по-добре при премахването на токсините. Тя почиства порите дълбоко, за да се облекчи тонуса на кожата, за да се постигне лъчезарен външен вид. Orange Peel помага при защитата на кожата от мръсотия и замърсяване, като същевременно помага за предотвратяване на пъпки. Алпийската сол работи ефективно при премахването на мъртвите клетки.

Съставки: Оранжева кора, швейцарска алпийска сол.

Начин на употреба:Нанесете опаковката върху навлажнената кожа, разтривайте я леко. За добри резултати, оставете го за 10 минути и изплакнете.

Цена: 100 грама тръба струва 195 INR.

3. Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack:

лотос Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack

Тази ексклузивна формула на Lotus Face Pack за блестяща кожа, помага за премахване на тен на кожата и подобни форми на слънчеви увреждания. Този пакет за лице Lotus DeTan съдържа активни билкови съставки от сладка папрат, за да осигури здравословна лъчиста светлина за кожата. Използва се, както и след Sun pack, за намаляване на уврежданията на кожата, предизвикани от слънцето, и също така намалява пигментацията.

Съставки: Ликьор, екстракти от моркови, глухарче.

Начин на употреба: След като сте от слънце, измийте лицето си и почукайте. Нанесете този крем против тен на лотос на лицето и шията. Нека изсъхне. Измийте добре.

Цена: 100 грама тръби струват 185 INR.

4. Lotus Herbals Глина Бяла черна Глина Грижа за лицето Грижа за лицето:

лотос Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack

Това е кожа за избелване на лицето. Черният глина, използван тук, е богат на силициев двуокис и минерали, които ефективно почистват и премахват мъртвите клетки от кожата. Всички компоненти, използвани в този лотосов глинен лицев пакет, помагат за изясняване и избелване на кожата.

Съставки:Черна глина, сладник, мечица

Начин на употреба:Нанесете тънък слой по цялото лице. Отпуснете се и след това, след като изсъхне, го измийте напълно.

Цена: INR 195 за 120 грама.

5. Lotus Herbals White Glow Кисело мляко за избелване на кожата и блестяща маска:

лотос Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening And Brightening Mask

Основната съставка Киселото мляко е богато на млечна киселина, което е активно изсветляване на кожата, против стареене, стягане и преструктуриране на нашата кожа. Тази Lotus whitening лицева опаковка е ефективна и за дезинфекция на порите, за предотвратяване на акне и за съживяване на текстурата на кожата.

Съставки: Бърбери, кисело мляко

Начин на употреба: Нанесете необходимото количество от този лотосов бял блясък на лицевата опаковка, навсякъде по лицето и шията. Оставете го да изсъхне и измийте лицето си старателно.

Цена:Rs 145 за 80 грама.

6. Lotus Herbals Frujuvenate Перфектен и подмладяващ плодов пакет:

9 Най-популярни Lotus Face пакети за справедливост на кожата Стилове в живота

Тази опаковка от лимонов плод съдържа естествени алфа-хидрокси плодови киселини, които нежно възстановяват уврежданията на кожата, което дава нова жизненост и справедлива светлина. Тази опаковка за красота на Lotus е особено подходяща за зряла кожа, която се нуждае от седмично погледи на стягащо, хидратиращо, подхранващо и успокояващо.

Съставки: Ябълки, грозде, моркови, праскови, борови ябълки в сок, каолин.

Начин на употреба: Приложете се свободно на цялото лице. Завъртете се и се отпуснете, за да изсъхне. След това изплакнете напълно.

Цена:Rs 195 за 120 грама.

Виж повече: Домашен пакет за лице за блестяща кожа

7. Lotus Herbals Почистващо лице зелен чай и лайка успокояваща маска:

лотос Herbals Cleansing Facial Green Tea and Chamomile Soothing Mask

Той има много свеж и ароматен аромат. Той почиства лицето много добре, за да придаде здравословна светлина. Подходящ е за всички видове кожа. Работи добре и за акне склонна към кожата. Редовната употреба прави кожата видимо по-справедлива.

Съставки: Зелен чай, лайка, лавандула, боклук, екстракт от розово цвете.

Начин на употреба: Нанесете необходимото количество от тази зелена опаковка върху навлажнената кожа, разтривайте я леко. За добри резултати, оставете го за 20 минути. Когато маската е суха, можете да изплакнете.

Цена: Тя е 195 INR за 80 грама.

8. Lotus Herbals Marinyouth Морски преструктуриране & Anti Aging Face Mask:

лотос Herbals Marinyouth Marine restructuring & Anti Aging Face Mask

Тази лотосова маска се състои от морски водорасли, морски водорасли и морски лишеи, които са много добър източник на натурални минерали и соли. Те дават на кожата ни основните витамини и хранителни вещества. Те действат като средства против стареене, стягане и преструктуриране на кожата на лицето.

Съставки: Водорасли, морски водорасли, морски лишеи.

Начин на употреба: Нанесете голямо количество от тази маска на цялата кожа на лицето си, като избягвате очите. Оставете за 20 минути. Изплакнете със студена вода.

Цена:Rs 185 за 120 грама.

Виж повече: Пчелна маска за лице с мазна и суха кожа

9. Lotus Herbals Youthrx Маска за лице против стареене:

лотос Herbals Youthrx Anti - Ageing Firming Face Masque

Тази опаковка за суха кожа Lotus е обогатена с допълнителна обикновена съставка, наречена екстракт от водорасли, и революционно младост от ginplex, което изплува и детоксифицира кожата на клетъчно ниво. Това не причинява сухота. Тя подхранва хидратира кожата и го освобождава от мъртвите кожни люспи.

Съставки: Екстракт от водорасли, женшен, джинджифил.

Начин на употреба: Прилага се върху цялото лице и му позволява да работи върху кожата в продължение на 20 минути. Няма да изсъхне. След това изплакнете напълно.

Цена: Rs 295 за 80 gms.

Всички маски и опаковки за лице, обсъдени тук, са от полза за всеки човек. Всеки може да избере свой собствен, като избере подходящия, който най-добре отговаря на тяхната кожа. Всички продукти са добре проучени и доказани клинично от компанията.

Виж повече: Biocare Face Pack за справедливост

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 5 =