9 Най-популярни девици Дева в различни дизайни

Родени ли сте между 23 август до 22 септември! Страхотен! Въпреки това, преди да стъпим към вашия birthstone, нека проверим зодиакалния си знак.

За хората, които са родени в този период от време, Дева е техният зодиак. Върговете са много обосновани и организирани. По същия начин, birthstone за Дева е стар и се оказа късмет чар за тях. Девата е свързана със земята и носи качества като емоционална и духовна сила. По този начин те имат няколко birthstones да изберете от както по-долу.

Последни Birthstone Дева:

Тук има списък с топ 9 Девойките на Дева в различни дизайни, за да изберете най-доброто, което ви подхожда.

1. Карнеловата девойка Birthstones:

карнеол Virgo Birthstones -1

Карнелиан, известен също като камъкът на страстта, е определен като рог на Дева, както в западната, така и в индуската култура. Смъртният камък е традиционен за август. Рожденият камък символизира мотивацията, лидерството, смелостта и издръжливостта.

2. Jade девойки Birthstones:

нефрит Virgo Birthstones

Сред девойките на Дева, Нефритът е известен като камък на съдбата. Най-видимо в зелено, камъкът може да се носи и в жълто и бяло. Джейд рожденият камък символизира добродетелта и любовта; и увеличава силата на тялото, като поддържа физически силния и активен носител.

3. Джаспър девойки Birthstones:

яспис Virgo Birthstones

Джаспърът се използва широко в дизайните на огърлицата на декорите на Дева, тъй като се казва, че е кръвен камък, който спомага за поддържането на баланс между негативните и позитивните вибрации в тялото. Този земният раждането символизира живота, силата, страстта и смелостта.

4. Moss Agate Дева Birthstones:

мъх Agate Virgo Birthstones

Този раждането на Дева е известен също като камък на приятелството. Смята се, че този камък носи мир във вътрешния живот на потребителя и също така им помага да се съсредоточат върху определена задача. Тя изважда нервността на потребителя и му позволява да постигне желанията си.

5. Blue Sapphire Дева Birthstones:

Син Sapphire Virgo Birthstones

Този пръстен на Дева рожден ден е направен със син Сапфир. Този камък помага на Дева да се бори срещу всякакъв вид депресия или психически стрес, като им дава вътрешен мир и духовно осветление. Камъкът казва, че носи добър късмет, духовно просветление и защита, когато е надарен на Дева.

6. Цитрин birthstones Дева:

лимоненожълт Virgo Birthstones

Citrine birthstone Дева е земният камък на Меркурий. Казано е, че е щастлив камък за Дева. Този камък помага ясно да се подобри личността с Дева, която е психически неактивна. Също така намалява значително степента на саморазрушаването от страна на потребителя. Камъкът следователно символизира защита, добър късмет, любов и обич.

Виж повече: Birthstones по месец

7. Циркони от рода на Девицата:

циркон Virgo Birthstones

Цветните нюанси на Циркон Деви цветове включват цветове като синьо, червено, жълто, черно и зелено, от които да избирате. Камъкът е широко измислен, за да закача дизайни, които осигуряват мир и просперитет в живота на потребителя. Камъкът идва с магически сили, които имат голяма тенденция да лекуват психически проблеми.

8. Амазонит Birthstone Дева:

Amazonite Virgo Birthstone

Амазонит Девата Birthstone е свързана със сърдечната чакра, тимуса и гърлото чакра на човешкото тяло. Този камък помага за отстраняването на отрицателните енергии. Камъкът е символ на истината, почтеността и баланса за здравословен живот.

Виж повече: Козирог Козирог

9. Peri dot Дева рожден ден:

оливин Virgo Birthstone

Peri dot birthstone за Дева идва с голямо количество положителна енергия, която увеличава потока от благословии и късмет в живота ви. Те помагат в постигането на вашите желания по положителен начин, тъй като това е най-мощният камък за Дева. Докато седнете за медитация, тя ви позволява да се съсредоточите върху чакрите на тялото, които ви дават усещане за духовност.

Камъкът на Дева има способността да поглъща положителните лъчи от планетите и да ги душ на носача на Дева. Това означава, че рождените камъни на Девата се оказват истинско благословение и чар. Всички те помагат в събирането на богатство, добро здраве и луксозен живот, успех в професионалния живот и любезност на ползвателя.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 + = 51