9 Най-новите жените обвиват върховете в модата 2018 | Стилове в живота

Усещането за забавление и флирта на обвивките е привлекателен стил, за да изглеждате великолепно. Обвийте върховете или обвийте поли или пълни рокли изглеждат впечатляващи и отличаващи се. Жените с перфектна фигура все още могат да изглеждат фантастични, но и жените с плюс размер вече могат да се обличат в обвивка стил. Привлекателното нещо за опаковките е, че получаваме разнообразие от дизайни, дори и с опакованата тема. Високи върхове за обвиване на върха или обвиване на върховете на каишката или дългата обвивка над върховете и много други са фантастични страхотни изглеждащи обвивки.

Модерни тениски за обувки:

Ето списък на 9 модни дамски опаковки в различни цветове и стилове в Индия.

1. Faux Wrap Over Top:

Faux Wrap Top

Една фаулна опаковка нагоре на бял изглежда динамично в стил blazer. Дълги ръкави завийте върховете и перфектната дължина, пресичаща талията, и съчетани с подобни платнени панталони, е динамичен богат и елегантен вид. Такъв стил на увиване на върха може да изглежда зашеметяващ на бизнес срещи.

2. Дизайнер Loose Wrap Top:

дизайнер Loose Wrap Top

Жените обвиват върховете на върховете и са с прилепнати крилати ръкави и са примамливи дизайнерски опаковки. Свободният бод на гръдната част висеше свободно, без никакви възли. При обвивката се прави дълбок ефект на врата. Жените с горещи нетикети могат уверено да носят такъв дизайн.

3. Женски талис Обвивка на върха:

пискюл Wrap Top

Панталони за въртене на дънки за жени са забавни фантастични дизайни да носят. Пръстените нарязани на подгъва изглеждат привлекателни, а дългите ръкави съвпадат перфектно с дизайна. Дизайнът на кожуха също е страхотен с върха.

4. Kimono Wrap Top за момичета:

кимоно Wrap Top

Кимоно е най-новата модна тенденция на излизане и обичана от много любители на модата. Жените с права тяло ще се радват да носят кимоно. Върхът на върха, изработен в копринен плат с кимоно стил, е обвързан с копринен колан и оформянето на шарката на гърдите дава изключителен външен вид.

Виж повече: Блузка върхове

5. Stretchable Wrap Top:

разтеглива Wrap Top

Сгъваемите завивки за жени са един фантастичен дизайн, обхващащ женското тяло. Върхът на кожата е проектиран опакован със зашитване, но само че потребителят трябва да се качи на върха и да върви веднага. Такъв връх може да изглежда страхотно на дънки или мини къси панталони за фънки поглед.

6. Обличаща рокля:

шик Wrap Top

Една рокля на опаковката изглежда пухкав ласкателен за жените. Свободните нагънати ръкави и закачени завивки изглеждат невероятно. Един възел, обвързващ обвивката, има дълъг колан, който може да бъде свързан с красив лък като възел.

Виж повече: Облечи най - добрите рокли

7. Колан с обвивка на колана:

опасан Collar Wrap Top

Високите въртящи се върхове изглеждат невероятно, когато горната част е изработена с ластичен материал. Тъй като три четвърт ръкав, направен с фини детайли, гладко увеличава красотата на женското облекло. Големите яки придават кралски вид.

8. Sequin Wrap Long Top:

пайета Wrap Long Top

Върхът на пайети в опаковката е фантастичен привлекателен дизайнер. Покрай нагоре опаковката със златно пастелно украсени може да се носи самостоятелно за танцово парти или среща с любимия човек.

Виж повече: Дамски топки за жени

9. Шампанско:

Дантела Wrap Top

Еластична опаковка с блестящ блестящ материал е парти износване, което прилича на фантастично с всяко дъно. Висококачествена розова опаковка с тъмно лъскава рокля е тази, от която се нуждаете, за да получите зашеметяващо изображение.

Обвивката върви динамично на всяка възрастна дама. Въпреки това, опаковката изглежда объркана, когато се държи в ръка, но веднъж я носи, показва блясъка си. Това също е умение, носещо обвивка. След като сте готови да носите върха нагоре по десния начин, можете да намерите начини да се увиете по различни начини. Лесно е да се носи въртящ се връх, ако е насочен правилно. Обвивката върви изглежда невероятно, когато има дълги връзки на обвивката. Също така зависи от възела, обвързан с обвивката. Възел може да се направи художествено. Красивите възли могат да бъдат направени по много начини.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Leave A Comment

26 + = 28