9 Най-новите и най-добрите дизайни на кранове за баня с изображения

Кранът не е просто аксесоар в банята, който осигурява довършително докосване. В днешно време на пазара има разнообразни дизайни, като всеки от тях има специални дизайнерски и функционални характеристики, които да отговарят на нуждите на потребителя. Крачетата трябва винаги да се избират в съответствие с настроението на банята и монтажното пространство.

Модерни и стилни идеи за баня дизайн батерии в Индия:

Нека трябва да погледнем в топ 9 баня батерии.

1. Модерен палуб, монтиран на тапата:

баня taps

Този дизайн е една от най-новите версии на монтаж на палубата, където кранчето излиза от основата на платформата, вместо да се пробива от мивката. Кранът ъгли на потока на водата, вместо 90 градуса падане, че повечето кранчета дават. Уникалният канал е една от привлекателните точки на този дизайн.

2. Смесител:

А Mixer Faucet

Доставката на топла вода в мивката не е от основните изисквания в днешно време. Този стилен миксер от стомана е идеален за всякакъв вид баня. Дизайнът е уникален и остава в тенденция дори след няколко години. Това е най-добрата идея за баня.

3. Автоматичното докосване:

Най- Automatic Tap

Сензорните кранове са много готини и елегантни. Монтирането на този сензор за монтаж на палубата може да бъде едно от най-мъдрите решения за елегантен вид. Въпреки това, често има шанс да се изразходва повече вода, отколкото е необходимо, което да доведе до тихо изхабяване на водата в тази система. Така че проверете настройките, за да сведете до минимум загубите на вода, докато планирате да отидете за този модерен технологичен кран.

4. Двойна дръжка на миксера:

близнак Handle Mixer Tap

Една от най-търсените за дизайн индустрии за кранове е тази палуба монтаж на чешмата с двойни дръжки. Този кран на смесителя се нуждае от три отвора, едната за кранчето и две от дръжките. Тези кранове смесват топла и студена вода непосредствено преди да напуснат шлаката и намаляват риска от измиване с твърде горещи или студени температури.

5. Единична ръкохватка:

единичен Handle Mixer Tap

Този дизайн е най-честата и проста форма на смесителни кранове, която се намира във всички домове. Завъртането на дръжката към горещата или студената страна регулира температурата на водата тук. Лесно се управлява и инсталира. Обаче задаването на правилния ъгъл е единственият талант, който трябва да използвате удобно.

6. Елегантен златен гръб:

лъскав Gold Faucet

За заоблена и подобна на купа структура на умивалници, тази крана е идеална за получаване на вода от желаната височина. Златното покритие дава много стилен и модерен външен вид. Това парче е също сензорен оперативен, което допринася за неговата привлекателност и го прави любов на пръв поглед.

7. Батерии с LED светлина:

Кранове with LED Light

LED светлините създадоха ново усещане на пазара с атрактивен дизайн и производителност. Тук има кран, в който са монтирани LED светлини. Сензорът не само контролира потока на водата, но докато миете, светлините са склонни да свети в ръцете, давайки превъзходно изживяване на потребителя.

8. Натиснете на стена:

стена Mounted Tap

Ако искате да отидете за нещо ново, опитайте този монтиран стенен дизайн за умивалници. Той има опция за миксер и е изключително лесен за управление. Единственият проблем тук е, че тръбопроводите лежат под стената, която ще претърпи сериозни щети в случай на дефектна линия.

9. Въртящ се смесител:

Висок Mixer Tap

Този кран има уникален стройн дизайн, а горещите и студените връзки са разделени от размера на дръжката, вместо от текущите червени и сини цветови марки. Лесната употреба и поддръжка го правят атрактивен избор за всички видове бани.

Независимо от избора, винаги отивайте за кранове, които имат уникален стил и които ще останат завинаги нови и привлекателни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 − 22 =