9 Най-новите и красиви Unstitched Salwar костюми за жени

В Индия всички живеем в един много привилегирован живот, който ние не осъзнаваме. Едно от малкото привилегии е, че нашите рокли са пришити към нашето измерване и модел. Неизрязаното парче плат е изработено от салвар, камез и дупата. Нарича се неприкосновен салав костюм. Те идват от типове и стилове. Цената му също варира от различни видове.

Ново и стилно изработено спално облекло на Salwar за жени в сватби:

Тук има няколко вида нескрити костюми.

1. Unstitched Bridal Salwar Костюм:

Unstitched Bridal Salwar Suit1

Много булки не обичат да ходят на конвенционални лехинга холи за своята сватба. Изборът на salwar костюм е харесван от много хора. Тя може да се носи за сватба, а по-късно и за нея. Сватбените безконечни салварски костюми са тежки саларски костюми. Носена от булки за сватба, има много бродерия и зари работа. Много от тях имат диаманти.

2. Несвързан bandhani Salwar Suit:

Unstitched BandniSalwar Suit

Жилетките Bandhani unstitched са изработени от памук или коприна. Печат върху плата се нарича bandhani Платното е обвързано в възли и след това боядисани. Всяка индийска жена има този вид костюм. Той е прост и идеален за ежедневна употреба.

3. Костюм, изработен от памучен салвар:

памук Unstitched Salwar Suit

Костюмът от неръждаем костюм от памук е обикновен печатен салав костюм. Той се носи за ежедневна употреба. Те са просто отпечатани. Понякога има малко бродерия и дантела. Този костюм се носи от работни дами, тъй като е много удобно да пътувате с автобус и влак.

4. Залепен копринен тип костюм Salwar:

Unstitched Silk type Salwar Suit

С името си коприненият нескрит костюм е изработен от коприна. Това е малко скъпо. Но изглежда много елегантно. Малка работа близо до врата и ръкавите му дава достатъчно блясък за партита. Това е умен костюм. Тя се носи от всички дами във функции.

Вижте още: Straight Salwar Suit

5. Lace Unstitched Salwar Костюм:

Дантела Unstitched Salwar Suit

Дантела е пряк път за бродерия. Чорапогащните костюми са с дантела в ръцете и предната част на роклята. Тази дантела работи с по-дълги костюми. Погледът й е взет от пакистанския костюм. Тя може да се носи на работа. Това е елегантен тип неприкосновения костюм.

6. Джорджет Unstitched Salwar Костюм:

жоржет Unstitched Salwar Suit

Костюмът Georgette unstitched salwar е изработен от материал на геоджета. Има лек блясък. Този плат е известен за есента. Този тип безконечни жилетки са идеални за дъждовен сезон, тъй като бързо изсъхват. Той обикновено има печат и няма работа. Тя се носи всеки ден от много работни дами от средната класа.

Вижте още: Дизайн на ръкава за Salwar Kameez

7. Unstitched Printed Salwar Suit:

Unstitched PrintedSalwar Suit

Отпечатаният несвързан сарвар камеез е най-често срещаният тип неспуснали костюми. Има печат, който изглежда много реален. Отпечатването може да бъде от много типове. Флорални, геометрични и арабски дизайн са най-често срещаните отпечатъци. Повечето жени имат всичко. Добрият материал с добър печат е идеален за работа.

8. Бродирани спукан салварски костюм:

Бродирани Unstitched Salwar Suit

Бродираният несдъхновен сарвар камеез има бродерия върху шията, ръкавите и дъното. Понякога бродерията е там по цялата рокля. Тази работа е много скъпа, когато е ръчно изработена. Той е идеален за партита и семейна функция. Можете да го носите работа, ако бродерията е в границите.

Вижте още: Пълно зашити костюми от Salwar

9. Завързан със Зари Салвар:

Unstitched ZariSalwar Suit

Мнозина вярват, че Зари е най-добрата работа, извършена върху плата. Zari unstitched salwar костюм е извършил работа най-вече на врата и ръкавите. Тя е малко тежка, за да се поддържа тъканта, която е поставена задната кърпа. Тя е перфектна за функции, понякога работата на Зари се извършва навсякъде, този вид несвиваемо спално облекло се носи от прислужнички на булката и близки роднини.

Unstitched salwar костюм е привилегирован от всички, които нямат перфектно тяло да носят готови дрехи. Онези, които искат по поръчка, това е купуването за тях. Той идва във всички модели. Unstitched salwar костюм е unstitched материал, определени за производство на salwar костюм. Тя е зашита и носена от всички дами.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 1 =