9 Най-нови и най-добри дънкови блейзъри за мъже и жени

Денят е там, където в този момент и особено с развитието на 70-те се завръщат хората виждат все по-дънкови носят на върха, за разлика от просто на базата. Denim Blazers са безвъзвратно, но от друга страна стават наистина интересни. Открийте един за вас от посочените по-долу решения.

Нови и стилни дизайни на дънкови блейзъри за мъже и жени в тенденция:

Ето някои от най-добрите девет дизайни на дизайнерски блейзъри.

1. Свободен Дънков блейзер за жени:

Дънков плат Blazers

Изгубеният Джеймс Блейзър за жени извежда лесно изражение в замъгления лек дънък. Върху платната на улова се стичаха ударни ревери, а в бедрата лежаха странни фигури. Това свободно яке има дълги ръкави. Сравнете го с деним или козметика, за да изглеждате популярни.

2. Мъже Blue Campus Sports Denim Blazer:

хора Blue Campus Sports Denim Blazer -2

Това Denim Blazers за мъже са идеалното парче, за да направите престижен вид. Рязкото нарязване и вкусните нюанси го правят изключително желано нещо за младежката форма. Експерти предлагат да го групирате с тънки панталони и панталони от телешка кожа. Сини тъкани дънкови костюми, с рамка, с вдлъбнато релефно отметка, с едностранна риза със захващане отпред, дълги ръкави с детайл на захващане върху ръкавите.

3. Високопоставен флот с ежедневни дрехи:

военноморски флот Single-Breasted Casual Denim Blazer -3

Това навсякъде направи Дънкови блейк якета са сигурни, че входа всичко с ясна, но зашеметяващ контур. Групирайте го с печатна чанта и приплъзване, за да завършите събирането. Военноморският синя дънкова лека яке е с вдлъбнато ревера, едно гърло с двойни затварящи краища, дълги ръкави с лакътни петна, три вдлъбнатини, съединено фиксиране с джобове от двете страни, вентилирани на гърба.

4. Blue Denim Blazer:

Син Denim Blazer -4

Изглеждайте модерни и останете приятни в тази хитър палто. Носете я със силна риза, с панталони и омекотени мокри кожи, за да направите дрехи, които изваждат завист. Синьо тъкат козирка, с вдлъбнат ревер, дълги ръкави, затварящи се капаци, три джоба, вдлъбнат назад и има свързано закрепване с вътрешен джоб.

5. Момчетата Blue Washed Дънков Blazer:

Boys Blue Washed Denim Blazer -5

Този богат блейзър е несъмнено изискани в гардероба на вашето малко. Дайте му шанс да го групира със силна риза или върха и няколко панталони за моден поглед. Синята деним, леко измита, има реверен ревер с двойно заключване отпред, дълги ръкави, джоб с джобове и два фиксирани джоба, както и вдлъбнат гръб, който придружава кърпа.

6. Blue Denim Single-Breasted Casual Blazer:

Син Denim Single-Breasted Casual Blazer-6

Женският дамски блейзър има рейзна ревера, с едностранни жилетки с предни капаци, дълги ръкави, две кърпи, отвор на гърба. Това яке от Маст и пристанището е приятно и лудо. Модните блогъри предлагат да го групирате с няколко панталони и помпи за шикозен външен вид.

7. Blue Printed Denim Едноличен нежелан случай:

Син Printed Denim Single-Breasted Casual Blazer -7

Това тъмно синьо отпечатано дънково яке е с вдлъбнати ревери, едностранно с прихванати краища отпред. Има дълги ръкави с две джобове и отвор на гърба.

8. Мажор и пристанище Черно едностранно небрежно деним блейзър:

мачта and Harbor Black Single-Breasted Casual Denim Blazer -8

Този дамски дънков блейзър е сигурен, че ще влезе със своя основен, но шокиращ контур. Групирайте го с отпечатан тийгър и приплъзване, за да завършите събирането. Тъмният дънков панел има дълги ръкави с лакътни петна и три джоба.

9. Формула за еднократна структура с монолитна структура:

военноморски флот Single-Breasted Structured Fit Denim Casual Blazer-9

Дизайнерите ви предават съвременно палто с перфектна форма и качество. Вземете страхотен външен вид, като се присъедините към този мъжки деним блейзър с риза, панталони и удобни обувки.

Дънковият блейзър не може да получи цялата уважение и уважение сега. Индивидите бяха донякъде изненадани, че са толкова енергични по време на деним, но все пак предугаждат смесването на нещата с това наслояване, което ще направи приятен ход в идната пролет и лято.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

13 + = 21