9 най-красивите дизайни на златни пръстени за жени

Металът, който никога не излиза от стил и се използва от десетилетия, е златен. Златният украшение винаги изглежда страхотно и великолепно за всяка жена, независимо от неговата възраст и цвят. В бляскавите и блестящи външности на златните бижута винаги изглежда привлекателен и привлекателен. Много видове златни орнаменти са изработени, от които пръстените на пръстите имат особена прилика в индуистката митология. Съответно пръстенът на пръстите е специално носен от омъжена жена и се носи от двете крака.

Смята се, че един нерв минава от втория пръст на краката към матката и после към сърцето. Той дори регулира правилното кръвоснабдяване и поддържа здравето на жената здрава и фина.

Пръстен дизайн пръстени в злато:

Така че сега нека да разгледаме топ 9 златни дизайни пръстени пръстени за жени в Индия:

1. Елегантни златни пръстени на пеперудата:

злато toe rings

Пръстенът пръстени прави лицето изглеждат впечатляващи и този вид пеперуда изработени златни пръстени изглежда безкраен и има едно докосване на модерността в него. Отстрани на пръстена, художественото майсторство е изработено, което я прави красива на пръстите на краката.

2. Златен пръстен пръстен с висящ сърце:

злато Toe Ring With Dangling Heart

На всяка бижутерия, която и да е глупачка виси, изглежда доста очарователна и привлекателна, същото важи и за пръстените със златни пръсти, на които е обесен сладкото сърце, което придава привлекателен вид на пръстите на краката. Както е казано, пръстите на пръстите се свързват с нервите на сърцето, така че този пръстен пръстени подчертава и вашата любов.

3. Ретро Поглед златни пръстени пръст:

Ретро Look Gold Toe Rings

Този вид златни пръстени пръстен има ретро вид, докосване на модерността с традиционна светкавица върху него. Пръстенът е изработен на два слоя и изглежда много сладък и елегантен, когато се носи от млади момичета.

4. Цветето дизайн златни пръсти пръстени:

цвете Design Gold Toe Rings

Пръстенът от пръсти има малък цвят, изработен на върха, който дава усещане за усещане при носене. Цветът има осем венчелистчета, така че изглежда грандиозно и е перфектен за жени на средна възраст. Може да се носи и по всяко време, както и на всяко място.

Виж повече: Големи златни пръстени

5. 14 К златни пръстени с въртеливи краища:

14 K Gold Toe Rings with Swirled Ends

Пръстенът е изработен в 14-кратно чисто злато и има страхотен и модерен външен вид. Този тип пръстени на пръстите е обичан от млади момичета или младоженци, тъй като им придава очарователен и привлекателен външен вид.

6. Регулируеми златни пръстени 22 K:

регулируем 22 K Gold Toe Rings

Тези модели пръстени за пръсти са много удобни за носене, когато ги приспособявате според вашето удобство. Изработено е в 22-кратно чисто злато и има традиционен външен вид. Това е перфектна за булки и дори прекрасна възможност да дарявате на млади момичета, които скоро ще се оженят.

Виж повече: Роза златни сватбени пръстени

7. Дизайнер печат печат 14 к златен пръстен пръстен:

дизайнер Foot Print 14 K Gold Toe Ring

Днес млади момичета искат да носят пръстен, който ги прави изключително великолепни. Този вид 14 к златен пръстен пръст, който има малък крак, проектиран върху него може да бъде перфектен за тях, тъй като изглежда много елегантен и ги кара да изглеждат модерни и умни.

8. Двойни златни пръстени:

двойно V Gold Toe Rings

Пръстенът е изработен във форма "V" и има двойни слоеве, направени от чисто злато, но с двойни слоеве. Цветовата комбинация го прави много красива и има привлекателен външен вид.

Виж повече: Бял злато Годежни пръстени

9. звезда релефен пръстен златен пръст:

звезда Embossed Gold Toe Ring

Този вид релефна звезда изглежда много елегантно и привлича окото на другите много лесно. Златният пръстен на пръстите има малки звезди, короновани на двата ръба, което го прави безкраен и елегантен, когато се носят на краката от млади момичета.

Златните пръстени на пръстите са трудни за устояване, веднъж видели, че винаги се чувствате изкушени да притежавате един и да го добавите в бижуто си. Тъй като златото е свързано с любов, страст, сила и дори прилича на богатство и просперитет и ви кара да се появите бляскаво. Същото се отнася и за златния пръстен на пръстите, който успокоява и дава огромна сила на душата ви и ви кара да се чувствате спокойни и хладни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 89 = 94