9 Най-добрите татуировки за приятелство дизайни и изображения за BFFs Стилове в живота

Тези дни приятели татуировки са все повече и повече популярност. Можете да видите хора, които получават дизайн, подобен на приятелите си, за да покажат приятелството си. Те се извършват в различни формати като цветя, разединени цветя, разединени звезди или сърца или дори писания. Различните позиции, където обикновено се правят, са китките, ръцете, краката или глезените или дори пръстите.

приятелство tattoos

Уникални татуировки на приятелство дизайни и изображения за BFFs:

По-долу са първите 9 вида дизайни за приятелство и татуировки, които определено трябва да изпробвате.

1. Matching Hearts Приятелство Символ Татуировка Дизайн:

приятелство tattoos1

Можете да направите подобни сърца в модерен татуировка формат. Това са сърца, които са направени по много стилен начин в разединен геометричен формат. Можете да ги направите в много малък размер и затова те лесно могат да бъдат скрити и можете да ги покажете, когато искате да ги покажете. Затова те също са лесни за покриване с малко грим или основа. Можете да ги направите отстрани на китките или от вътрешната страна на предмишниците си. Следователно те не са много видими. Можете да направите това и в други цветове. Обикновено хората обичат да правят това с черно мастило, но това зависи от комфортната способност на човека, който го получава. Можете също така да използвате червени или зелени мастила за тези или други ефекти на засенчване или други ефекти, свързани с тях.

2. Малки сърца Приятелство Символ Татуировка Дизайн:

приятелство tattoos2

Ако искате подобни проекти като ваш приятел, можете да получите малки сърца без разединен формат, като в дизайна преди това и те се правят в много малки размери. Те също така са от вътрешната страна на пръста, поради което са лесно скрити. Това е едно от най-добрите татуировки за приятелство татуировки за момичета.

3. Писано Приятелство татуировка дизайн:

приятелство tattoos3

Тези видове писмени шрифтове могат да бъдат направени в несвързан формат. Това са и много популярни дизайни в наши дни, за да получите част от дизайна на ръката на един човек, а останалата част от него върху ръката на другия. Те показват и приятелството.

4. Hearts Приятелство съвпадение татуировка дизайн на китката:

приятелство tattoos4

Това са сърдечни татуировки за приятелство на китката. Можете да получите тези типове малки дизайни направени на ръката си, а също и на ръцете на приятеля ви. Ако има група приятели, всички те могат да получат подобно сърце на китките си като знак на тяхната група.

Виж повече: Мамо и татко татуировки

5. Татуировка на звездното приятелство Дизайн:

приятелство tattoos5

Това са подобни дизайни на татуировка на звезди, които са направени на краката в същия формат като краката на всички тези три души. Вие и вашите приятели можете да получите подобни проекти. Те могат да бъдат направени и във всякакъв вид цветове. Това е един от популярните дизайни за татуировки на приятели за жени.

6. Черно мастило Динозавър Приятелство татуировка Дизайн:

приятелство tattoos6

Това са дизайни на динозаврите от черно мастило, направени в същия формат за приятелите. Ако вие и вашият приятел искате да получите такива дизайни, тогава можете да се консултирате с добър художник, който може да направи тези видове проекти. Също така трябва да изберете цвета на дизайна. Това са добрите татуировки за приятелство за мъже и момчета.

Виж повече: Татуировка дизайни за татко

7. Дизайн на татуировки на приятели:

Кара-дд-хип-татуировка

Това са татуировки за приятелство между тялото. Това са някои стрели, направени в древен тип. Също така можете лесно да направите тези стилни дизайни. Те могат да имат и други цветове или други свързани дизайни.

8. Sister шрифт Приятелство татуировка Дизайн:

приятелство tattoos8

Това са дизайни на сестрински шрифтове. Думата Sorell означава сестра на италиански език. Можете също да получите подобни проекти, направени със сестрите си, ако ви харесват тези формати. Това е едно от популярните дизайни за татуировки на приятели за сестри.

Виж повече: Семейни татуировки дизайни за жени

9. Сладък най-добър татуировка на приятел Дизайн:

приятелство tattoos9

Това са традиционни разединени цветни татуировки за приятелство. Те се правят в такъв формат, че изглеждат доста стилни. Също така можете да получите подобни несвързани формати, направени с вашия приятел. Те могат да бъдат направени в цветове. Можете също да получите други проекти, направени с тях. Това са модерни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 1 =