9 най-добрите шампоани за косата Soft, ремонт и растеж на Schwarzkopf

Бонафид марка продукти за грижа за косата, които завладяват успехите един след друг, марката Schwarzkopf постигна успех в международен мащаб със своите бази в множество страни по целия свят. Schwarzkopf подобно на името си е сложна марка, която самата експерти освобождава салон професионални продукти за награден коса стил, който можете да спортувате естествено, без да се налага да прибягвате до големи разходи за салон и дълги часове чакане.

Schwarzkopf Shampoos in India

Започвайки от техния цвят до шампоаните, тяхната рутинна грижа за косата ни води до съвсем различен спектър, в който се интегрират най-добрите химически и естествени комплекси, за да ви предложим изискана финес.

Шампоани Schwarzkopf в Индия:

В тази статия ще говорим за някои от най-добрите шампоани за шампоани, които са решени да ви помогнат да украсите косата си по класически начин.

1. Schwarzkopf Bonacure Ремонтен спасителен шампоан:

Schwarzkopf Bonacure repair rescue shampoo

Шампоанът за ремонт Bonacure от Schwarzkopf използва патентованите си биомиметични формули за коса, които добавят сила към косата ви, като същевременно помагат да се развива, като по този начин се справя с проблема със застой. Формулата за ремонт на клетки работи на клетъчно ниво, за да възстанови и съживи увредените фоликули.

2. Schwarzkopf Extra Care Шампоан за елиминиране на маслото:

Шварцкопф-екстра-грижи-добрата-масло-еликсир-шампоан

Подхранва с есенциални течни кератинови активни съставки и маслено масло от Argania Spinosa, допълнителното масло е еликсир за повредена суха коса, където кератиновите активни вещества добавят тялото и обема към косата ви, тъй като етеричните масла допълват и овлажняват вашите кичури.

3. Шампоан за спасяване на времето на Schwarzkopf Bonacure:

Schwarzkopf Bonacure time rescue shampoo

Времето за спасяване на Schwarzkopf използва технология за възстановяване на аминокиселини, която добавя гъвкавост и еластичност на вашата коса, намалявайки крехкостта и счупването, като същевременно осигурявате на косата си гладък блясък. Реконструирането на аминокиселини съживява загубените години от косата ви, давайки на косата си великолепен младежки вид.

4. Шампоан за коса Gliss Schwarzkopf:

Schwarzkopf Gliss ultimate repair shampoo

Шампоанът Gliss Ultimate Repair е препарат за повредена груба или химически обработена коса, която губи своята жизненост и блясък чрез топлинно оформяне, оцветяване или загуба на влага. Съчетавайки най-важното с течния кератин, този шампоан ще ви върне изгубения живот в косата ви.

5. Шампоан за растеж на косата Bonacure Schwarzkopf:

Schwarzkopf Bonacure hair growth shampoo

Чрез шампоана Bonacure за растежа на косата вече можете да спортувате блестяща глава от обемна коса, без да се притеснявате за застой. Активиращите коса клетки, смесени с аминокиселинен комплекс, предизвикват тялото и здравината на косата ви, като позволяват на косата ви да расте без допълнителни проблеми.

Виж повече:  Sebamed Шампоан Индия

6. Essence Ultime Шампоан за ремонт на Omega Schwarzkopf:

Schwarzkopf essence ultime omega repair shampoo

Основната съставка в този шампоан е основното масло от омега, съчетано с луксозна перлена есенция, която оставя косата ви блестяща като диамант, здравословна и привлекателна, докато защитният пантенол и кератин се смесват с рафиниран протеин, който подхранва и ремонтира космите ни поотделно.

Виж повече:  Шампоан за коса

7. Шварцопф Суперсофт Шампоан за мъже:

Schwarzkopf supersoft for men shampoo

Мъжкият скалп изисква допълнителна защита за трудните упорити проблеми на скалпа, които, ако се пренебрегнат, водят до спадане на косата и косата. Ето защо този Супер мек шампоан от Schwarzkopf внимателно внимава за косата ви, докато подхранва, почиства и укрепва косата ви от самите корени.

8. Шампоан за увеличаване на обема на Шварцкопф за допълнителна грижа:

Schwarzkopf extra care push up volume shampoo

Увеличете плътността на удара си през този сезон с допълнителния грим, който увеличава обема на шампоана. Този шампоан използва единствения си ефект на повдигащ ефект, комбиниран с колаген комплекс, който максимално увеличава дължината и широчината на косата, давайки му по-пълен здравословен вид.

Виж повече: Nizoral Шампоани

9. Шампоан за професионална есенциалност Цвят и ремонт Schwarzkopf:

Schwarzkopf professional ESSENSITY color and repair shampoo

Шампоан, формулиран специално за боядисана с коса коса, която има тенденция да повреди по-бързо от нормалната коса. Създавайки защитна обвивка над косата и предпазваща я от неравномерно време и вредни слънчеви лъчи, шампоанът Essensity не само защитава, но също така ремонтира и възстановява грубата коса.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

84 − = 80