9 Най-добрите прически за дълги коси | Стилове в живота

Тези зает утрини просто все по-малки и по-малки. Докато бързате из стаята, търсейки подходящия костюм, за да съчетаете настроеното днес настроение, вие бързо стоите пред огледалото, като се чудите как да носите косата си, която да се вписва добре с външния вид.

офис hairstyles for long hair

Искате да направите нещо ново, нещо модерно, но се страхувате, че оставате без време, просто като стоите и мислите. Всички знаем, че дългите косми могат да бъдат оформени по различни начини. Ако направите спорт с дълга коса, мисля, че е време да проверите тези страхотни прически за най-натоварените офис утрин.

Последни и ежедневни прически Офис за дълги коси:

Нека да разгледаме първите 9 прически за дълги коси.

Големият бунк:

последен Office hairstyles for long hair 1

Винаги избирайте големия киф, когато имате лош ден за коса. Ако косата ви изобщо не е готова да ви слуша днес, съберете косата си на високо пони и след това започнете да я завъртате на кок. Можете дори да използвате метода за чорап, за да получите перфектна текстура за котлето и след това го закрепете плътно с тънка вратовръзка. Това е перфектният външен вид на Вашия офис, свързан с вашия бял пуловер и черни панталони.

Елегантът Braid:

офис hairstyles for long hair2

Сега, за една ранна утринна канцелария, винаги можете да изберете проста плитка, но с малко подправка. С черна козина и сива риза използвайте черна лента за коса на правилно издоканата корона на главата си. Въпреки това, разделете косата си отстрани и я подстригнете в страничния плик, преди да поставите лентата за глава.

Виж повече: Прическа за отворена дълга коса

Бързият бум:

офис hairstyles for long hair3

Това е нова вариация на обикновено кюфтетата, където можете да носите перфектно непринудена коса за вашия офис, без да губите официалното докосване до него. Започнете, като дразни малко косата си отпред. Сега вратовръзка косата си в опашка и направете една линия през нея. прекарайте опашната опашка, но само наполовина през косата, за да се насладите на красотата.

Получете по-голямо пони:

офис hairstyles for long hair4

Ако винаги сте си представяли, че ще спортувате с дълга опашка, това е идеалният момент да го направите. Това е класически трик за постигане на по-дълго пони. Започнете като сегментирате косата си на две. За това ще ви е необходима къдрава глава на косата. Този външен вид без обема би бил различен. Завържете долния край първо в пони и след това свържете горния край в свободно пони, за да покриете долния край.

Виж повече: Официални прически за дълги коси лесно

Лесният Pin:

офис hairstyles for long hair5

Ако наистина искате да запазите вашите въжета дълги и перфектни, спортна открита коса по време на вашия офис интервю, но добавете докосване на бизнеса към нея. Напръскайте добре косата си, за да добавите малко количество към нея и след това бавно започнете да закрепвате двете предни брави към задната част на косата. Спрейът за коса ще добави малко обем към външния вид.

Валът на нисък бунк:

офис hairstyles for long hair6

За тази ниска употреба използвайте някои от предните ключалки насипно и привържете пони в най-ниския край на косата точно над шията. Сега извийте понито в гнило, като използвате закрепени и няколко щифта. Вземете предните ключалки и сега ги преобръщайте около гърба и отново се уверете в окото с някои щифтове.

Виж повече: Различни прически за момичета с дълга коса

Плетеното пони:

последен Office hairstyles for long hair 7

За този външен вид просто вратовръзка френски офорт плитка от предната част на косата си и да го върнем обратно назад и да го закрепят с пони.

Тройното пони:

офис hairstyles for long hair8

За тази вратовръзка просто пони и след това го разделете на три. Използвайте свободна верига, за да я обвиете около вратовръзката, за да скриете гумената лента. Сега по цялата дължина на понито опитайте навита опашка за постигане на този външен вид.

Fishtail Bun:

офис hairstyles for long hair9

За тази прическа вратовръзка риза опашка прическа и след това фен, за да добавите обем. Сега го навийте и го залепете.

Изображения Източник: Shutter stock

Leave A Comment

− 1 = 1