9 най – добрите подплатени Bras и носенето Съвети Стилове в живота

Много елегантно интимно облекло, носено от жени по целия свят, сутиен, изненадващо идва в разнообразни диапазони и дизайни. Има различни разфасовки, форми, дизайни и цветове на сутиен, налични на пазара. През годините сутиени са били проектирани в много разновидности, за да отговарят на всеки вид дрехи, които носите. Вашата най-красива рокля може да разваля външния си вид, ако носите неправилния сутиен отдолу. Всички пари, прекарани в тази специална рокля, красиви обувки, скъпи бижута и грим, могат да се окажат напразни, ако не изберете правилната сутиен. От разнообразните обхвати на сутиен, нека да говорим за един от най-често срещаните видове, носени от жените навсякъде. Това е подплатеният сутиен. Вие със сигурност сте запознати с подплатени сутиени, но нека да опознаем подробностите.

раздут bras

Ще откриете, че подплатените сутиени идват в различни сортове, форми и стилове. Какво е специално за този вид сутиен? Е, тя има подложка, монтирана в основата на чашите, която се издига нагоре, което води до появата на по-пълни и по-големи гърди. Този вид сутиени може да има леко подложка в основата на чашите, за да скрие формата на зърното. Но основните критерии за подплатените сутиени са да вдигнете бюста си и да ги накарате да изглеждат по-големи. Тук ще намерите подплата в сутиени, сутиени, дески чорапи, подплънки, сутиени и други. Най-вече всички видове сутиени могат да попаднат в категорията на подплатените сутиени, ако подложката е поставена през чашите. Подложките са изработени от различни материали като силиконова гума, пяна и някои дори имат гелове или течности, които се вписват и оформят във Вашето тяло. Могат да се свалят подплатени подплатени сутиени. Този тип обикновено има джоб, всеки от които е направен в основата на чашите, в които са поставени подложките и може да бъде изваден, ако е необходимо.

раздут Bra tops

Най-доброто предимство на подплатените сутиени е, че те могат да се носят под всичките ви дрехи. Както подплатени сутиени имат възможност за различни стилове, ще намерите желаните стилове и дизайни, които да отговарят на вашите рокли. Отделно от това, на пазара има и олекотени върхове и рокли. Те са обикновени върхове и рокли, но под формата на чаши са поставени подложки. Предимно камиетите, върховете на въртене на състезателите, върховете на резервоарите и специално проектираните рокли на гръб или халтер идват с подплата. Този вид върхове и рокли не изисква сутиен под задника, подложката, която е поставена, осигурява покритието и необходимата поддръжка, в допълнение към появата на по-голям бюст.

Удобни подплатени подплънки с изображения:

Ето нашите 9 най-добри подплатени сутиени с картини, както следва.

1. Penny Bold черна Wire Padded гладка Fit тениска сутиен:

раздут Bra 3

Това е подплатена сутиен от Penny, която е безцветен, излят и има 3 мм подплатени чаши за гладка външност. Сутиенът е ежедневен от съществено значение и е окабелен за поддръжка и повдигане. Зашит върху еластични елементи, прикрепени към страничната и гръбната повърхности за по-добро прилепване. Той идва със затваряне на куката и окото на гърба. Изработена от найлон и спандекс, този сутиен се предлага в различни цветове и разнообразни размери.

2. Jockey Power Back Padded Active Wire Безплатна спортна сутиен:

раздут Bra 4

Това е приплъзване на спортната сутиен с двойна пластмасова безшевна предна част с подвижни подложки за пяна. Купичките са без кабели за максимален комфорт и меки широки ленти за поддръжка. Също така има мека тъкан, покрита с еластична дънна лента. Тази сутиен е изработена от памучен памучен плат, а жакерът е със стилистичен дизайн с по-широки отвори и е подходящ за йога и джогинг. Предлага се в различни размери и размери.

3. Coucou Comfort Cup Padded Wire Free Floral Сутиен:

раздут Bra 5

Този красив цветен дизайн сутиен е подплатени и безшевни чаши. Той също така е безжичен за нужния комфорт. Купите осигуряват 3/4-то покритие и имат детайл на носа в пепъла отпред. Тази подплатена сутиен Coucou е изработена от памук и еластан, осигурява бюста ви с максимален комфорт и покритие. Сутиенът е снабден с контрастни раменни презрамки, които имат плъзгачи за регулиране. Той има закачалка и затваряне на очи на гърба и се предлагат в различни размери.

4. Amante Floral Padded Underwired Тениска:

раздут Bra 6

Това секси парче бельо от къщата на Amante има сложен цветен дизайн навсякъде. Купичките се отливат и се доставят с 2 мм тънка подложка и се закрепват за необходимата опора. Чашите осигуряват 3/4-то покритие на гърдите. Ремъците са изработени от еластичен материал и са снабдени с плъзгачи за регулиране. Сутиенът има кука и затваряне на очи отзад. Изработена е от полиамид и еластан.

5. Coucou Супер Гладка силиконова Push Up Padded Сутиен:

раздут Bra 7

Ако очаквате да носите рокля без гръб, но искате да имате по-голям бюст, търсенето ви спира тук. Това е стик на подплънката, изработена от силиконов гел с подплатени чашки, която дава на гърдите необходимия лифт. Чашите са безпроблемни и без кабели. Има предна запушалка с пластмасова закопчалка и има отделящи се ленти с плъзгачи за регулиране. Предлага се в различни размери.

6. Пана керемида:

раздут Bra 8

Тази безшевна и 2 мм подплатена сутиен с удобни и меки чашки за пяна е най-доброто интимно износване. Сутиенът има цветен див печат с доста детайлна дантелена риза по деколтето. Ремъците са регулируеми и по този начин са снабдени с плъзгачи. Сутиенът има странични крила, прикрепени с удължител на каишката, за да поддържа сутиен на място. Изработено е от полиамид, полиестер и еластан. Той има кука и затваряне на очи на гърба и се предлага в различни размери.

Виж повече: Памучна блуза за бонбони

7. Lovable Padded Underwired Стъпка:

раздут Bra 9

Получете доброта на сутиена, заедно с подобряването и повдигането на подплатената сутиен с тази. Чашите са заоблени, излят и подплатени с деликатни дизайни на дантела. Тя е с вдлъбнато деколте, което е идеално за нискочервени рокли и блузи с нетраен централен гор и дантелени изработени странични крила. Предлага се с конструирани каишки и задните плъзгачи. Тя има захващане и затваряне на очи на гърба и се предлага в различни разпечатки и размери.

Виж повече: Булчински брас

8. Жокей Padded Wire Безплатно Комфорт Сутиен:

раздут Bra 10

Тази сутиен от къщата на Жокей е оформени, 1 мм дебели меки пяна чаши, които са пера светлина. Този безжичен сутиен ви позволява да се движите удобно и спокойно през целия ден. Тъй като чашите са безшевни, той осигурява гладко покритие под тениски и монтирани върхове. Ремъците са регулируеми и меки и са снабдени с плъзгачи. Той идва със затваряне на куката и окото на гърба. Тази подплатена сутиен се предлага в различни цветове и размери. Състои се от памук и еластан.

9. Enamor Bow Печат Padded не-Wired сутиен:

раздут Bra 11

Тази сладка сърцевинна сутиен от Enamor има меки, формовани и подплатени чаши, които не са жични за комфорт. Тя е с вдлъбнато деколте, което е идеално за тези нискочервени рокли и блузи. Ремъка е тънък и регулируем. Страничните крила са гладки и гъвкави, които осигуряват по-добро прилепване. Той е изработен от памук и ликра и има затваряне на куката и окото на гърба. Предлага се в различни размери.

Виж повече: Потопете сутиен

Подплатени подплънки за носене:

раздут Bra 12

Мислиш ли, че нещо не е наред с начина, по който си носиш сутиен? Ако не се чувствате комфортно и най-уверено в себе си, докато носите интимното си облекло, то определено го правите погрешно. Прочетете следните съвети, за да разберете правилния начин да носите сутиен.

Поставете ръцете си на гърба и закопчайте куките:

Сутиенът, който сте решили да носите, ще има две ремъци. Поставете ръцете си през ремъците и ги плъзнете на раменете си. Вземете ръцете си отзад и хванете закопчалките, които обикновено са куки и контури. След това просто вкарайте куките в контурите.

Регулирайте коланите:

Сутиени ленти често могат да бъдат кавга. Те могат или да се придържат прекалено стегнато на кожата ви, или да виси на раменете. Повечето сутиени имат плъзгачи, осигурени в ремъците за настройки. Издърпайте нагоре или надолу плъзгачите по желание, за да получите перфектната форма.

Регулирайте положението на сутиените:

Следващата стъпка е да настроите положението на сутиените на гърдите. За да проверите позицията на чашите, огънете тялото си и след това коригирайте позицията според желаното. Той също така помага при проверката на движението на гърдите ви.

Надявам се, че повечето от жените много повече приличат на горепосочената статия, различни видове подплатени сутиени и носенето на съвети.

Leave A Comment

59 − = 55