9 най-добрите меден месец места в Индия през март с снимки

Индия е страна с разнообразни култури и традиции. Представлява богато наследство, живописни пейзажи и красиви архитектурни сгради. Индия има няколко перфектни места за разходка за меден месец. Най-добрите меден месец места в Индия през март с красиви снимки, както следва.

Най-добрите меден месец дестинации в Индия през март с снимки:

1. Auli:

Меден месец Places In India In March

Разположен в скута на Хималаите, Auli е заобиколен от заснежени върхове и вечнозелени гори от дъб и боровинки. Хладен бриз, живописен пейзаж и наклонени пътища го превръщат в една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през март. Той има забележителни ски курорти, за които е известно. Ски спускане по белите склонове на тези планини в Утаракханд е чудесно преживяване, което да споделите с младоженците си.

2. Национален парк Corbett:

Корбет National Park

Друга дестинация за меден месец, разположена в подножието на Хималаите, е Националният парк Corbett. Район за любителите на дивата природа, този национален парк има какво да предложи и на други туристи. Къмпингът в заграждението на безбройната флора и фауна на този парк е преживяване, което трябва да се цени и което е най-доброто за меден месец в Индия през март. Планините, салските гори, тревните площи, горите на Сисоо и реките, които текат през тях, представляват различни видове местообитания.

3. Dharamshala:

Dharamshala

Това е град в Химачал прадеш в Индия. Името може да ви накара да отхвърлите това място без втора мисъл. Все пак, човек трябва да се вгледа в своите снимки. Разположен в планините Дхауладхар, това място определя спокойствието и спокойствието. Завладяващ пейзаж, перфектно време и романтично усещане го прави най-доброто място за посещение през март за меден месец в Индия.

Виж повече: Меден месец дестинации в Индия през януари

4. Digha:

Digha

Това е малко морско градче, разположено в близост до Западен Бенгал. Туристите се събират на това място в огромни количества през март, когато времето е идеално за наслада на лукса на плажовете. Плуване, гмуркане, джетове и сърф са само някои от дейностите, с които човек може да се включи. Освен това, може просто да се отпуснете на плажа, наслаждавайки се на великолепните гледки към Бенгалския залив, които се простират далеч и отвъд. Това е една от най-добрите меден месец дестинации в Индия през март.

5. Gangtok:

Гангток

Гангток е столица на държавата Сиким и е чудесно място да отидете на меден месец в Индия през март. Той има идеалното време, спокойна обстановка сред хълмове и няколко туристически атракции, като Руттекския манастир, Додрл Хортен, Енчейския манастир, Таший Вю Пойнт и местния базар "Лаал базар". Манастирите и гробовете, разположени тук, са места, идеални за мирно или духовно посещение.

6. Гоа:

Гоа

Гоа е известна с редица причини. Това е смес от множество култури. Макар че е идеален за всички нощни партита на плажа, той също има исторически църкви и паметници. Красива архитектура, златисти пясъчни плажове и живописна красота - Гоа има всичко. Освен това, нощният живот на събитието привлича двойки от цяла Индия, което го прави идеален за меден месец в Индия през март.

Виж повече: Места за меден месец в Индия през април

7. Джайпур:

Jaipur

Джайпур се намира в Раджастан, държава богата на култура и наследство. Неговата архитектурна великолепие е несравнима и често се нарича "Розов град", поради големия брой червени пясъчни сгради, в които се помещава. Освен великолепната архитектура и историческите паметници, Джайпур също предлага отлична храна, дейности и бижута, както и други възможности за пазаруване за туристите. Това е най-добрата дестинация за меден месец в Индия през март.

8. Mount Abu:

планина Abu

Друга отлична дестинация за меден месец в Индия през март е връх Абу. Той също така се намира в Раджастан, планината Абу е хълм станция с атракции като Sunset Point, Nakki езеро, Luna Vasahi храм и няколко други малки красиви места, разположени тук и там.

9. Khajuraho:

Меден месец Places In India In March-Khajuraho

Khajuraho се намира в Мадхя Прадеш и има известни архитектурни забележителности. Известно е за храмове с красиви скулптури по стените им. Основният храмов комплекс има 85 храма на един обект. С красивите планини на Vindhya Range в неговия фон е идеална за меден месец в Индия през март.

Виж повече: Най-доброто място за меден месец в Индия през септември

Изберете един от местата, които да посетите за вашата меден месец пътуване в Индия през месец март и да се превърне всеки момент запомнящо се с вашата двойка през този сезон.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + = 16