9 най-добрите меден месец места в Аруначал Прадеш с снимки

Североизточната щат Индия, Аруначал Прадеш има някои от най-красивите места за меден месец, които да предлагат в Индия и в целия свят. Има някои ум разпенващ хотели, предлагащи екстравагантни гледки, а живописната природа и хладния климат правят Аруначал Прадеш едно от най-добрите места за посещение и в Индия. За тези, които не знаят за това, Аруначал Прадеш всъщност е една от 29-те държави на Република Индия. Тази статия съдържа някои от най-добрите меден месец места в Аруначал Прадеш, където можете да вземете жена си за прекарване на обиколката Меден месец, че някога може да има.

Най-добрите меден месец дестинации в Аруначал Прадеш с снимки:

1. Bomdila:

Меден месец places in Arunachal Pradesh1

Това е едно от най-красивите места в страната и е разположено на запад от квартал Каменд. Оттук може да видите красивите диапазони на Хималаите. Красивите гледки към този район привличат туристите и двойките да дойдат тук и да прекарат известно време, докато са свидетели на красотата на майчината природа. Местата са разположени на стандартна надморска височина, а температурата в този регион варира между 8to10C.

2. Itanagar:

Меден месец places in Arunachal Pradesh2

Това е столицата на Аруначал Прадеш и се казва, че се намира точно в подножието на Хималаите. Човек може да изпита някакви умопомрачени гледки от това място. Хората обикновено посещават това място поради естествената красота и добрата храна. Мястото има много дейности, които да предложите на туристите и е едно от най-добрите места за прекарване на вашия Honeymoon в Аруначал Прадеш.

3. Източен Kameng:

Меден месец Places In Arunachal Pradesh

Искате ли да знаете за най-добрите меден месец места в Аруначал Прадеш? Тук е чудесно място за посещение, East Kameng. Това е най-доброто място за медения месец в арунашал прадеш за хората. Той е и един от най-големите квартали на Аруначал Прадеш. Мястото спортни богати културни фестивали. Има голямо духовно значение на това място. Местните хора на това място обикновено извършват селскостопански дейности.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Гуджарат

4. Dibang Valley:

Меден месец places in Arunachal Pradesh4

Ако някога сте посетили Bomdila, тогава ще знаете за това място. Добанската долина е живописен спорт, разположен между Bomdila и Tawang. Мястото привлича хора от цял ​​свят. Мястото е известно с вътрешната си красота и е свързано с богато наследство. На това място може да се видят някои необичайни бозайници. Много фотографи посещават и това място за кликвания върху картини или редки и изчезнали птици, които са доста често срещани тук.

5. Ziro Valley:

Меден месец places in Arunachal Pradesh5

Долината е по-скоро град, където туристите идват от всички краища на света. Тук също идват хора от всички части на Индия. Ако търсите меден месец дестинации в Аруначал Прадеш, тогава това е мястото, което да посетите за сладки двойки. Естествената красота на това място ще ви удиви и никога няма да ви разочарова.

6. Задължително:

Меден месец places in Arunachal Pradesh6

Имате нужда от меден месец в Аруначал Прадеш? Заедно е едно от най-красивите места в arunachal pradesh в Североизточна Индия. Мястото е изпълнено с красиви гледки и всъщност е град, където можете да намерите и купите много местни неща и ръчно изработено красиво оборудване. Мостът покрай моста е едно от най-добрите места, които можете да разгледате тук.

Виж повече: Места за меден месец в Гуджарат

7. West Kameng:

Меден месец places in Arunachal Pradesh7

Подобно на частта от Източен Камън на Аруначал Прадеш, частта на Запад Камън също е доста популярна. Много двойки предпочитат това място за прекарване на медения си месец. Мястото е изпълнено с природна красота и човек може лесно да се изгуби в красотата на облаците, тъй като мястото се намира на височина. Той се счита за един от най-красивите квартали на Аруначал Прадеш.

8. Dirang:

Меден месец places in Arunachal Pradesh8

Диранг е чудесно място да прекарате медения си месец в Аруначал прадеш. Ако търсите някои от най-добрите меден месец места в Arunachal Pradesh, тогава Dirang ще кажа добре дошли да прекарат най-доброто време за вас с страхотна атмосфера.

9. Roing:

Меден месец places in Arunachal Pradesh9

Не на последно място, Ройнг също е чудесно място за меден месец в Аруначал Прадеш. Мястото е на около 11 километра от Тезу. Тя е пълна с водни падания, които са толкова готини и придава романтично настроение.

Виж повече: Място за меден месец в Андхра Прадеш

Leave A Comment

49 − 48 =