9 най – добрите къдрави коси прически Стилове в живота

Технологията е направила нещата достъпни и лесни за нас, тези, за които можем да мислим за постигането преди десетилетие. И дори ако го направихме, няма да е толкова лесен процес. Сред тях е косата. Ето девет такива къдрави прически за коси, които можем да постигнем за нула време.

Най-къдрави коси прически:

1. Ниска къдрава опашка:

къдрав ponytail hairstyles

Това е най-простият от всички. Свийте косата си с кърлене и след това измийте ръцете си през косата си, за да постигнете желаната интензивност на къдриците. Завържете косата си на ниска опашка, като използвате косми. като вземете малка част от косата от дъното на опашката около нея. закрепете го с щифт bobby.

2. Messy Curly опашка:

къдрав ponytails2

За тази прическа изчеткайте косата си с ръце. Завържете косата си в свободна опашка, използвайки ясна еластичност. Вземете една част от косата от дъното на опашката и я обвийте около косата. Сега с помощта на къдрене желязо къдрене, задната част на опашката и направете някои вълни в предната част, за да му даде разхвърлян вид.

3. Висока къдрава опашка:

къдрав ponytails3

За тази прическа удряйте предната част на косата и я закрепете с вратовръзка. направете някои хлабави къдрици на останалата част на опашката на пони, като използвате различни шест бъчви. Това ще направи прическата изглежда по-естествено. Също така напръскайте някои лак за коса, за да запазите стил непокътнат за дълги часове.

4. Side Side Curly опашка:

къдрав ponytails4

В тази прическа, част от косата от едната страна на главата и закрепете косата си с косми, под ухото. Сега с помощта на къдрене желязо къдря, косата в различни размери, за да му обем. За да придадете по-естествен вид, разхлабете вратовръзката и я оставете да се развързва свободно.

Виж повече:  Как да направим опашка

5. Брейдинг ярост:

къдрав ponytails5

Тази прическа е като разхвърляна плитка. Използвайки къдрава желязо, къдрете косата си в къдрици. Сега изчеткайте косата си с ръце, за да я разхлабите малко. Вземете косата от едната страна да започнете да плетете косата си. Номерът е да не се плиска плътно. Дръжте оплетката до края и след това я закрепете с вратовръзка.

6. Удебелен и красив:

къдрав ponytails6

За да придадете на косата си елегантен, но силен външен вид, използвайте лента за коса близо до челото си. Сега дразни гърба на косата си с помощта на четка за коса. След това свободно привържете косата си в задното пони. Използвайки къдрене на къдрене, останалата част от косата ви в меки къдрици, за да завършите облика.

Виж повече:  Инверсна опашка

7. Half Up Half Down:

къдрав ponytails7

Тази опашка прави косата ви обширна. Разделете косата на две части. Препашете горната част на косата си и я завържете, за да я придадете обем. Сега, използвайки навиващия се желязо, направете свободни къдрици в долната част на косата си заедно с опашката на първата част. Това ще даде на косата допълнителен обем.

8. Оплетена лента за глава:

къдрав ponytails8

Искате ли шик? Това е прическата, която трябва да се използва. Използвайки едната страна на предната част, преплитайте косата си до задната част на ухото. Защитете района с помощта на щифтовете bobby. Повторете процеса от другата страна. Сега, като вземете останалата част от косата, тя ще направи опашка. Повдигнете останалата част от опашката след това Вържете косата с лента, за да завършите външния вид.

Виж повече:  Сплетени стилове от кончета

9. Hiedi-опашка:

къдрав ponytails9

Вземи си косата от едната страна на главата. Вземете широка част от косата си и разделете косата си на три неравномерни части, започвайки от вашия храм. Сега оплитайте косата си в стил Heidi в различни размери и закрепете всяка плитка с щифт bobby. Сега къдрете останалата част от косата в навити къдрици. Свържете го отстрани на ухото. Разхлабете вратовръзката за коса, за да я придадете по-естествен вид.

Това са някои от стиловете, в които можете да постигнете къдрава опашка. С наличните инструменти можете да направите и воювате колкото се може повече стилове.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

60 + = 63