9 Най-добрите идеи за дизайн на татуировки в космоса 2018 | Стилове в живота

Татуировки са невероятно да имат на вашето тяло, но пространство татуировка е много загадъчен да има. Има толкова много космически тела, които човек може да има като татуировка. В зависимост от интереса в космоса можете да имате различни татуировки в пространството; те могат да бъдат малки космически татуировки до големите.

Просто и Cool пространство, свързани с татуировки:

Да видим някои от идеите за космически татуировки за мъже и жени.

1. Галактика пространство татуировка за рамото:

галактика Space Tattoo for Shoulder

Ако обичате да имате вселена на тялото и искате да го имате на ръката си, това е най-доброто татуировка, за да получите. Това е бисексуална татуировка. Това е символ на сила и смелост. Тези татуировки могат да бъдат широки и по-малки. Галактическите татуировки са страхотни, ако имате татуировка на татуировка.

2. Херметификация на слънцето:

олицетворение of The Sun

Слънцето е символ на силата и силата, която също добавя причина да има татуировка на слънце. Тя може да бъде направена от всяка част на тялото ви и от всякакъв размер. Въздействието на слънцето може да ви светне и да ви даде цялата сила, от която се нуждаете.

3. Дизайнер пространство татуировка за ръкава:

дизайнер Space Tattoo for Sleeve

Това е най-готината татуировка за ръкав за мъже. Тези, които обичат пространството и пространството харесват нещата, могат да имат тази татуировка на ръкавите си. Това е модерен микс от Вселената, което го прави невероятно. Това прави по-често при младите хора да имат татуировки като това на тялото си.

4. Модерна галактика татуировка:

модерен Pattern Galaxy Tattoo

Това е съвременният тип татуировка, в която оригиналната татуировка е малко усукана. Той съчетава модерното изкуство с древното, което е още една добра причина да има това като татуировка.

5. Тъмно пространство татуировка:

тъмен Space Tattoo

Този космически маншет за татуиране на вселената е много интересен, тъй като има противоположности, земя и слънце! Това може да бъде усукано, за да получите смес от огън и живот. То също изглежда добре на ръката. Той е идеален за този, който иска да има и двете в татуировка. Това прави перфектната комбинация на Вселената. Тези космически тематични татуировки са толкова на мода, че никой не може да има такъв.

6. Обикновено редовно татуировка пространство:

прост Regular Space Tattoo

Обикновените татуировки в пространството включват малки пространствени обекти като просто слънце, луна, звезди или вселената. Изглежда просто и малко. Той се счита за основно татуировка и не е странно, което го прави лесен за работа с тялото ви.

Виж повече: Най-добрите модели татуировки на звездите

7. Татуировка на Слънчевата система:

слънчев System Space Tattoo

Това е просто татуировка пространство за хората, които обичат пространството и слънчевата система, че е добра татуировка. Тя може да бъде направена в различни форми; можете да имате малка слънчева система и голяма, както и в зависимост от вашия избор.

8. Таблица за затъмнение Татуировка за пространство:

Затъмнение Pattern Space Tattoo

Друг феномен на вселената е затъмнението. Хората наистина са обсебени от затъмнението. Ако сте любовник за затъмнение, тази татуировка ще бъде невероятна за вас. Той показва всички фази на затъмнение и е невероятно татуировка, която трябва да притежавате.

Виж повече: Татуировка дизайни и значения

9. Астероиди в космическата татуировка:

астероиди in Space Tattoo

Астероидите татуировки може да изглеждат екстремни да имат върху тялото, но те не са. Те могат да бъдат и известните комети. То означава сила и също така привлича вниманието. Тези космически татуировки обикновено изглеждат добре на ръката, така че ако искате да имате татуировка на пространство, мислете, че имате комети или астероиди.

Космическите татуировки са страхотни, за да имат и изглеждат много невероятно на вашето тяло, както добре. С толкова много типове и дизайн на татуировка пространство можете да направите това, което искате да имате. Опитайте някои прости татуировки с всякакъв вид дизайн, за да получите нови персонализирани татуировки пространство, за да впечатлите скъпи един.

Виж повече: Бицепт татуировка дизайни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 13 = 20