9 най – добрите и съвременни столове | Стилове в живота

Витражните столове са идеални за добавяне на докосване на стария свят към вашата стая или офис. Тези столове обикновено са изработени от естествена кожа и са тапицирани по фини начини. Вземете тези красоти и увеличете коефициента на стила на вашето домашно или офис пространство.

Обикновени и стилни столове за винтидж:

Тук са различни стилове на реколтата столове, които ще даде изключителен поглед към вашия интериор.

1. Floral Vintage Столове:

цветен Vintage Chairs

Тук има много кралски и реколта стол, който има флорални мотиви върху него. Столът е направен от дърворезба върху рамката и тази работа е много сложна. Краката на стола също са деликатно издълбани и прави стола изглеждат тънки. Флоралните тонове се добавят и към материята на стола. Това е много величествено парче за купуване.

2. Антични столове:

античен Chairs

Този прост, но елегантен античен стол е много чист и с поразителни разфасовки. Използваната тук тъкана е гладка кадифе, а цветният слой прави стаята по-голяма и по-ярка. Задната част на стола е тапицирана по такъв начин, че има вертикални линии и изглежда по-дълго. Седалката има около три слоя пяна, за да осигури удобен ръб.

3. Vintage столове за хранене:

реколта Dining Chairs

Тук е шедьовър на занаятчийството. Сложната работа, направена върху дървото, е наистина зашеметяваща. Извитите предни крака осигуряват хладен външен вид, а седалките са направени от тъкан, която се отличава. Тези столове за хранене изглеждат кралски с издълбана дървена маса.

4. Президентски кабинет:

реколта Desk Chair
Този реколта стол е точно това, което бихте искали да запазите във вашата библиотека или офис. Простата рамка на стола изглежда зашеметяваща със зелената тапицерия, която е снабдена с медни мъниста. Ротационният стол е монтиран на три крака с колела. Това прави лесно придвижването.

Виж повече: Фантастични столове

5. Vintage кожен стол:

реколта Leather Chair

Можете да получите този великолепен кожен стол за себе си лесно да създадете уютен, но кралски вид. Високият стол отзад е изработен от кожа в кафяв цвят за много традиционен стол. Столът има тънки крака, които са извити и с малко работа за резбарство.

6. Овални столове за хранене:

овал Dining Chairs
Тези красоти ще подобрят пространството за вашата трапезария за дълго време. Овалните антични столове за хранене са изработени от дърво, боядисано с финиш. Овалната облегалка на гърба е изпълнена със сложна резба. Столовете са снабдени с бяла материя и това я прави много величествен.

Виж повече: Кръгъл стол

7. Малък дървен стол:

малък Wooden Chair

Тук са много сладки малки антични дървени столове, които са идеални за малко момиченце или дори момче. Извитата седалка е много просторна, за да седне децата. Ниското изкачване на стола е перфектна височина за тях. Дървените греди правят стола по-просторен.

8. Акцент Председател:

Акцент Chair
Тези съвременни столове с подлакътници са перфектни за вас. Тапицерията за тъкани е отпечатана в чист дизайн и използваният цвят е лек. Задната дървена рамка е издълбана с вертикални линии. Подлакътникът има извита повърхност. Краката на стола също са издълбани и правят величествено изявление.

Виж повече: Малки столове за дневна

9. Кожени председател реколта:

Кожа Chair Vintage

Тези прости и стилни кожени ретро столове са идеални за офиса. Колелата на стола са чудесни за преместване на стола. Изкуството на фината кожа е страхотно да изглежда. Столът е просторен и прави прекрасен офисен стол. Купете я заради нейната простота.

Витражните столове са изработени от добра дървесина и кожена тапицерия. Изрезката, направена върху дървената рамка, е сложна. Можете да си купите акцент столове, столове за хранене, столове за офиса, дървени столове и т.н., за да направите своето пространство величествено.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

43 + = 48