9 най – добрите дизайни на ноктите за перо. | Стилове в живота

Перата дизайна са популярна тенденция за ноктите в наши дни. Изглежда много хубаво, когато се прави на ноктите. Ако мислите как да създадете тези страхотни изглеждащи нокти на перото, без да имате проблеми да минете през цялата свободна ръка, боядисвайте тежката работа, тогава ще ви разясним решението. Дизайнът на перата може да се създаде по ноктите по два начина. На първо място можете да направите свободно ръчно рисуване или щамповане или дори накисване с водоустойчиви декорации върху ноктите си. Другият лесен начин е да използвате истински пера върху ноктите, изрязани във форми на ноктите, след като ги поставите съответно върху ноктите. Тези специфични птичи пера с различни цветове и дизайни се предлагат лесно в магазините за нокти. Можете да се сдобиете с няколко пакета пера с нокти и да отидете с него.

Тук са нашите топ 9 нокти за нокти, които да ви вдъхновяват.

1. Дизайн на истинските нокти:

перце nail art

Този вид перо дизайн може лесно да се създаде на ноктите, използвайки истински пера в различни цветове. Този дизайн изглежда много готин, нали? Използвайте пера върху ноктите, след като сте поставили базовото покритие и базовото боя. Трябва да приложите прозрачен лак върху ноктите, преди да приложите перата върху ноктите. Това ще помогне на перото да се придържа към ноктите. Нарежете перото според формата на ноктите и нанесете друг слой прозрачен лак. Ето го, свърши!

2. Цвят комбиниран перо нокти дизайн:

цвят combined feather nail art design

Понякога това е добър избор да използвате различни цветни полирания върху ноктите за бляскав външен вид. Използвайте някои пера за ноктите в различни цветове или ги прилагайте по различни начини, напр. диагонално, хоризонтално и т.н. Ще изглеждате като този по-горе.

Виж повече: Ароматна боя за нокти

3. Розово и бяло ноктите с пера:

розов and white nail art using feathers

Можете да получите различни цветни пера за нокти изкуства от магазините. Изпробвайте нещо като розовото с бяла боя. Изглежда много момиче не го прави?

4. Черен и бял нокът на ноктите:

черно and white feather nail art

Искате да го направите проста и елегантна? Изпробвайте просто пунктирано перо в черно и бяло върху бяла боя на основата. Това може да изглежда добре и при къси нокти.

5. Жълто и черно изкуство с нотки на нокти:

жълт and black dotted feather nail art

Изпробвайте невероятна комбинация от цветове от основата на шисти и пунктирани черни и жълти пера върху ноктите. Изглежда страхотно и просто да се направи също.

Виж повече: Мозайка нокти дизайн

6. Свободно ръчно рисувано пауново перо ноктите:

Безплатно hand painted peacock feather nail art

Ако ви харесва свободното ръчно боядисване на ноктите, опитайте да създадете този сладък модел на паунови пера върху ноктите. Ще изглежда наистина добре.

7. Безплатно ръчно изящни нокти:

9 най - добрите дизайни на ноктите за перо. | Стилове в живота

Този тип дизайн на абстрактното перо може да бъде създаден с помощта на четките за нокти и бои от различни цветове. Това е непрекъснат модел, направен в хоризонтална формация. Опитайте да направите тази снимка. Това е много различно от всички други нокти на ноктите, които може би сте се сблъсквали досега.

8. Черен Лесен за правене на ноктите на ноктите:

9 най - добрите дизайни на ноктите за перо. | Стилове в живота

Това е лесно да се направи безплатна ръка черно перо изкуство, наполовина и половина тюркоазено боя база. Опитайте това.

Виж повече: Шамрок ноктите изкуство

9. Петно перо печат ноктите изкуство:

паун feather stamping nail art

Изпробвайте ноктопластиката като тази с инструментите за щамповане и специалните полирания. Ако сте добри с щамповане, тогава перо нокти изкуството като горната трябва да ви бъде много лесно.

Хареса ли ви тази статия? Коя ще опитате?

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

58 + = 64