9 най – добри сухи плодове за блясък и избелване на кожата | Стилове в живота

За мъжете и жените, за поддържане на кожата им и за здравето на цялото здраве, сухите плодове са по-важни. Но това е, да ги използваме по подходящ начин.

Най-добри сухи плодове за кожата светещи и избелване:

Тези добре проучени идеи са споменати по-долу с топ 9 сухи плодове за здрава кожа,

1. Кашу Ядки за здрава кожа:

кашу Nuts for Healthy Skin

Ядките от кашу са натоварени с ниацин, който действа като инхибиране на различни кожни заболявания. Това са идеалните сухи плодове за блестяща кожа, тъй като те съдържат и мед, който поддържа подмладяване на кожата и я прави блестящ за борба със свободните радикали. Също така предпазва кожата от дерматит и пигментация.

2. Бадеми за избелване на кожата:

бадеми for Whitening Skin

Както бадемите, така и бадемовото масло имат много предимства за кожата. Те намаляват възпалението на кожата и овлажняват същото. Опаковката за лице, съдържаща бадеми, работи като най-доброто избелващо средство за кожата, като подобрява нейния тен и я предпазва от търсенето на скучни и редовни бадеми в нашето ежедневие, допринася за поддържането на цялостното здраве на кожата. Това са най-добрите сухи плодове за избелване на кожата.

3. Орехи за блестяща кожа:

Орехи for Glowing Skin

Орехите имат ефективна и жизненоважна роля в подхранването и блясъка на кожата, поради което това са идеалните сухи плодове за грижа за кожата. Те са богат източник на протеини, витамини и минерали, които наистина участват в подобряването на красотата на кожата. Те ни предпазват от стареене на кожата и от различни кожни инфекции.

4. Шам фъстък за суха кожа:

шам-фъстък for Dry Skin

Шам фъстъци са всъщност предназначени за премахване на сухота в кожата. Мазнината, която съдържа тази гайка, прави този сух плод идеален за традиционните терапии като ароматерапия и различни други терапии за масаж. Тя дава на кожата младежкото блясък и блясък. И следователно са идеалните сухи плодове за здрава кожа.

5. Дати за гладка кожа:

Дати for Smooth Skin

Датите, които са добър източник на витамин С, повишават еластичността на кожата. Той също така допълва подкожните жлези, които правят кожата справедлива, гладка и нежна. Тя може да се счита за най-добрия сух плод за кожата, която също ни помага да намаляваме фините линии и бръчките на кожата на лицето.

6. Сушени смокини за красива кожа:

сушен Figs for Beautiful Skin

Обърнете внимание на тези сухи плодове за справедлива кожа, която буквално работи най-добре от всички други модерни кремове или пакети за лице. Смокини, които се разпръскват с извара и се прилагат като лицева опаковка, разтриват кожата и я правят по-справедлив тон на място. Те са богати на антиоксиданти, които действително действат като тласък на здравата, блестяща кожа.

Виж повече: Кои храни правят кожата справедлива и бляскава

7. Стафиди за младежка кожа:

стафиди for Youthful Skin

Обърнете внимание на този сух плод за грижа за кожата, който съдържа resveratral, антиоксидант, който забавя стареенето на кожата. Също така е полезно за предотвратяване на процеса на плачене на кожата. Също така е богат на витамин А, калий и други хранителни вещества, което е от полза за цялостното здраве.

8. Бразилски орехи за добро здраве на кожата:

Бразилия Nuts for Good Skin Health

Тези международни орехови ядки също са най-добрите за поддържане на здрава и блестяща кожа. Състои се от магнезий и високо съдържание на антиоксиданти, които се борят срещу свободните радикали, които са отговорни за стареенето на кожата.

Виж повече: Витамини за блестяща кожа

9. Ползите от фъстъците за кожата:

Ползи of Peanuts for Skin

Тези невероятни индийски базирани ядки са жизненоважен източник на протеини в повечето наши индийски диети. Това са най-добрите сухи плодове за блясък на кожата, която съдържа жизненоважни хранителни вещества за уелнес на кожата текстура. С протеини, антиоксиданти и витамин Е, той се превръща в перфектната суха плодова диета, за поддържане на кожата да се бори срещу свободните радикали.

Намерете тези интересни факти за сухи плодове, които са чудесни за кожата, за да я запазят без проблеми. Не само тези, тези сухи плодове също много полезни в поддържането на здравословен начин на живот.

Виж повече: Съвети за здрава кожа

Leave A Comment

− 2 = 8