9 Най-добри средни къдрави прически за къдрава коса Стилове в живота

В гъвкавостта на избора, което ще ви предостави модно списание, е много лесно да се разваляте. Въпреки това, напоследък тенденциите се съсредоточават повече върху среден размер на косата, където поддръжката и стила вървят ръка за ръка. Сега най-новите течения с модата непрекъснато се фокусират върху къдриците и това е точно това, което вдъхнови тази статия днес. Често общото понятие казва, че къдриците просто не се вписват с гъвкавата тълпа и затова тук в тази статия виждаме различните видове къдрави косми, които можете да спортувате.

Последни средни къдрави прически с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 средни къдрави прически.

1. Масивната къдрица:

среда curly hairstyles

Класическите къдрици винаги са били предпочитание за избор на дебели и красиви красавици. В къдрици в тези прически са определено твърди, тъй като те са склонни да бъдат груби и дебели, обикновено държат своята форма или текстура. От друга страна, тези къдрици биха направили перфектното дуо с почти всеки вид, било то рокля на тялото или някои каузански дънки.

2. Меките къдрици:

среда curly hairstyles2

Ключетата в този външен вид са много по-официални и омекотени, за да образуват меки плажни вълни. Те може да не са основните хардкор къдрици, но спортните вълни във вашите косички винаги получават най-доброто от вашето виждане. Не само добавя към вашите коси личност, но също така гарантира, че коефициентът ви на стил остава непокътнат.

3. Пони:

среда curly hairstyles3

Понито с къдрави ключалки е просто прическа за примамлива сутрин. Жонглирайки между файловете и чашата за кафе, най-бързият и най-модерният начин да нагласите косата си е да ги съберете отзад и да закрепите гривата с проста вратовръзка. Човек би могъл да използва трик за увиване на пони, за да скрие косата.

4. Половин баун:

среда curly hairstyles4

Buns завинаги е бил най-добрия избор на най-модерните прически. За специален червен килим или просто, за да получите глупавите ключалки от челото си, един кок е любимо за всички и тук имаме класическа модификация за него. Пресяване на косата на половина, вратовръзката предната половина в колба и оставете останалото. Оставянето на някои хлабави къдрици на фронта ще добави към външния вид.

5. Плажният облик:

среда curly hairstyles5

Къдравата коса винаги е в най-добрия случай, когато се подхлъзга и се напуква и затова, въпреки че в тази коса къдрите са по-разпространени и неравномерни, ако имате изтощен космически проблем, може да искате да се откажете от прохладните къдрици. Сдвоете тази прическа с тясна рокля, за да подобрите косъма.

Виж повече: Как да стигнем средно дълга коса

6. Бунтовете:

среда curly hairstyles6

Високият възел е краят на всички летни проблеми. За да победи топлината по мода, косата трябва да се събере около короната и да бъде опакована и вързана в горещ връх. Поклон или изящна лента отзад би направила чудеса около това време.

7. The Braid Band:

среда curly hairstyles7

Палтовете винаги са били забавни и вълнуващи, носейки живот на всяка прическа. За да получите този прост външен вид, започнете с разрязване на една част от ключалката отстрани и пъхнете го по целия път до другия край, като го закрепите на място.

Виж повече:  Лесно формални прически за средна коса

8. The Low Bun:

среда curly hairstyles8

Ниските кифли обикновено вървят добре с изтънченост и затова за сватбения ден вземете косата си в нисък висящ кик и се уверете, че достатъчно ключалки са подпряни, за да добавите към външния вид. Гъбата може да бъде прикрепена към мястото с боби игли и изящна скоба, някъде скрита, няма да навреди на никого.

Виж повече:  Средно дълга червена прическа

9. Мекият водопад:

среда curly hairstyles9

Това са принцесите, които всички чакахме. Това са умишлено направени меки къдрици, валящи се от главата ви и класически водопад плит в дъха на главата ви е само идеалният спътник за него.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 2 =