9 най – добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Асин е популярна актриса в индийската филмова индустрия, която печели популярност след като е направила няколко тамилски филма. Тя прави дебюта си в Bollywood с Aamir Khan във филма Ghajini, която дава възможност на цялата страна да види таланта си. Тя е брилянтна, умна, привлекателна и много красива. Тя притежава очарованието и факта, че жените умират и имат огромен потенциал и способност в себе си. Говорейки за нейната красота, кожата й е много мека, фина и ясна. Тя е много естествена и предприема ежедневни предпазни стъпки, за да акцентира и да подчертае красотата си. Ето някои снимки на Асин без грим, които показват колко страхотна и невероятна тази актриса изглежда без козметика.

Доста Асин:

ASIN without makeup

Асин е естествено надарена с добра кожа, така че едва ли трябва да се опита да изглежда страхотно. Тя пие много вода, за да се хидратира и яде супер здрави, за да запази кожата си твърда, лъчиста и блестяща. По този начин, когато тя е там пред другите без грим, тя все още успява да изглежда красива и зашеметяваща.

Стилен асин:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Асин е приключенски човек, който обича да експериментира с различни външен вид и изяви. Тя разбира стойността на нейната красота и избере да използва много малко или никакъв грим изобщо, когато тя се намира пред тълпата. Това показва увереността, която Асин притежава.

Докато сте заснети:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Тук виждаме Асин без грим на мястото й за стрелба. На близък поглед откриваме нежната и гладка кожа, която тя притежава и колко изключителна изглежда тя, макар че едва ли носи някоя от тях. Нейната усмивка, красиви черти и подрязани вежди е това, което всъщност я кара да изглежда зашеметяващо.

Прочетете също: Шрети Хасан без грим

Simple Get Up:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Тук виждаме простото ставане на Асин, докато тя стреля за един от нейните тамилски филми. Фактът, че тя не носи грим, е много смела за нея. Кожата й изглежда сякаш се спука с естествена красота и придава естествената и женствената си природа на повърхността.

Индийски Saree:

Asin Indian Sari

Носейки южно индийска саре, Асин изглежда като милион долара. Кой би знаел, че някоя знаменитост може да изглежда толкова блестяща и красива, без да инвестира часове на различни слоеве на фонтацията, блясъка и сенките за очи? Тя наистина знае как да се носи сред феновете си.

Красавеца Асин:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Тук хващаме нашия прекрасен и привлекателен Асин без грим в сериите на един от нейните филми. Усмивката й е толкова красива; тя отразява нейната увереност и оптимистично естество. Фактът, че тя не носи грим, може да бъде напълно пренебрегвана, защото тази дама знае точно как да се облича, за да изглежда красива и привлекателна.

Прочетете: Kajal Without Makeup

Извън нощта:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Успяхме да вземем хубава картина на Асин, която я показва без грим, докато тя излиза през нощта. Тя изглежда толкова модерна, стилна и елегантна. Дрехите й са доста възхитителни, а външният й вид е доста впечатляващ. Червеното, бялото и синьото са доста добра комбинация и изглеждат фантастични за нея.

Close Up Снимка:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Най-добрата картина на Асин без грим е тази. Тя показва ярката и бляскава кожа, която притежава и колко приказно е тази прекрасна южноамериканка актриса наистина.

Сладък Азин:

9 най - добри снимки на Асин Тоттъкал без грим | Стилове В Лифт

Тази сладка картина на Асин е много фантастична и уникална. Картината показва на Асинс страхотни умения за обличане и естественото качество на кожата й. Тази актриса може да изглежда толкова проста, макар и хипнотизирана, без да използва изкуствен продукт. Тя е много различна в сравнение с други актриси и нейната красота е почти увлекателна.

Прочетете също: Илана без грим

Източник на изображението: Asin Thottumkal Twitter

Leave A Comment

7 + 1 =