9 Най-добри розови балсами за устни в Индия с цени Стилове в живота

Време е да използвате балсами за устни! Тази тръба от балсам за устни, която всички прилагаме около дъното на чантата си, е много повече от просто оправяне за напукани устни! В днешно време има много марки идва на пазара и повечето от жените се объркват, което е най-доброто за тях. Затова днес ви казваме топ 9 розови балсами за устни, които се предлагат в Индия заедно с техните цени и изображения.

Най-добри розови балки за устни в Индия с цени:

1. Вазелин устна терапия - розово устни за меки и розови устни:

розов Lip Balms

Вазелинната терапия за устни Rosy Lips сериите тихи усещат устни с роза, за да подобрят естествената си блясък, като същевременно предлагат влага с плюс усещане за сладък бадем. Залепва се, Almond Oil - грижи плюс защитава и сухи устни от провитамин Е..

Цена: Rs.109.

Виж повече: Sebamed Baby Balm за устни

2. Maybelline балсам за устни за розови устни:

Maybelline Baby Lips

Maybelline Baby Lips са оцветени балсами за устни с лек нюанс. Сянката не е колкото е достатъчно, за да предложи само намек за цвят. Момичетата, които бягат от червилата плюс дълбоките цветове на устните, ще харесат това много. Той поддържа устните ви хидратирани за добро 3-4 часа, след което се нуждаете от повторно прилагане.

Цена: Rs.150.

3. Revlon Color Burst Маслен балсам за устни:

Revlon Colorburst Lip Butter

Berry Smoothie, Tutti Frutti, Чери Tart, Peach Parfait, Candy Apple са някои от нюансите, които идват в гамата Butters. Те се предлагат в 15 нюанса. Вече е доказано, че този розов балсам за ръце Revlon е една от най-добрите и популярни марки в Индия.

Цена: Rs.378

4. Color Ice Sheer Color - Балсам за устни за ягоди:

Устна Ice Sheer Colour – Strawberry

Поставяте го върху плюс, след което се прояснява, след което променя цвета си за две минути. Това предлага лек розов нюанс. Можете да разширите цвета си чрез наслояване. Подобно на това, че е розово в 2-3 суими плюс се превръща в тъмно розово в 7-8 пръчки. Най-добрата част е, колкото и да я покриваш, изобщо не се чувства восъчна.

Цена: Rs.190

Виж повече: Вазелин Балсами за устни

5. Гланц за балсам за устни YSL 'Rouge Volupte Sheer Candy':

YSL ‘Rouge Volupté Sheer Candy’ Glossy Lip Balm

Този балсам за устни е единствен оттенък за устни от марката YSL, който има блестящ гланцов цвят, който идва от бустер доза от плодови витамини плюс антиоксиданти. Тя продължава до дълъг период от 8 часа плюс плъзгане кръстосано устните ви с физическа лекота. Това е правилният избор за логически сочни устни с цвят, който остава за продължителен период от време.

Цена: 4 гр. За INR 2465

6. Clinique "Superbalm" Овлажняващ блясък: Малина:

Clinique Superbalm Moisturizing Gloss Raspberry

Тук идва блестящ хидратиращ балсам от Clinique, който има ярък обрат. Богатият плодов нюанс плюс богатия на антиоксидант сочен метод може да съживи най-грозните устни в красиви, както и вкусни пухери. Опитайте се да бъдете приятно изненадани.

Цена: 968 INR

7. Вазелин грижа за устни Rosy Glow-ягода Frost:

вазелин Lip Care Rosy Glow- Strawberry Frost

Един от най-ниските цени балсам за устни е вазелин грижа за устни розови ягода студ, които могат да бъдат алтернативни за хидратирани puckers в от вазелин. Тази марка е най-вече популярна и търсена за нейния цвят на устните, който също е тестван. Тази марка се предлага с добри екстракти от ягоди и розов нюанс в нашия добре планиран бюджет. Това е едно от най-добрите балсами за устни за мастилените устни и овлажнени устни.

Цена: 9 г за INR 65

Виж повече: Орифлейм Балсам за устни

8. Lotus Herbals Балсам за устни терапия за розови устни:

лотос Herbals Lip Therapy

Тези розови балсами за устни могат да се получат в малката гърнеобразна форма плюс формата на усукване. Това са за 135 рупии. Тя идва малина Cherry, плюс ягоди, които са добре оцветени. Можете да се опитате да постигнете цвят чрез добра овлажняване за по-меки гладки устни.

Цена: INR 135

9. Nivea Pinkish Boost 3 в 1 балсам за устни с SPF 15:

Nivea Pinkish Boost 3in 1

Изключително икономичен плюс от мултитаскинг балсам от немската марка Nivea е 3 в 1 розово подобрение. Следователно тя овлажнява устните чрез витамин подобрява формулата, слага се в добър нюанс на розово на устните си плюс също така придава копринено покритие.

Цена: Rs. 175

Надявам се, че ви харесва тази статия и е полезно да изберете най-доброто за вас. Остане красива!

Leave A Comment

− 3 = 7