9 най – добри подови упражнения за жени да отслабна Стилове в живота

Упражняването е чудесен начин да останете годни. Те тенят различни части от тялото ви и ви придават много приятен и привлекателен външен вид. От всички различни видове упражнения, подовете са спечелили много благодарност. Те са предимно добри за вашите коремчета и вътрешни бедра и са били посъветвани от различни фитнес експерти и обучители. Основна идея за упражненията на пода и най-добрите, попадащи в тази категория, бяха споделени в тази статия.

9 най - добри подови упражнения за жени да отслабна Стилове в живота

Лесни и лесни подови упражнения:

Нека видим как се подготвят подови настилки за отслабване на жените.

Дъски:

етаж exercises

Това упражнение е едно от основните, което можете да изпълните на пода. Първото нещо, което трябва да направите, е да останете в изправено положение. Дръжте тялото си прав и се въздържайте от огъване. Останете в това положение за 20 секунди и след това повторете 10 пъти. Можете да отпуснете 5 секунди след достигане.

Виж повече: Отслабване Упражнения за жени у дома

Лицеви опори:

тласък Up Floor Workouts

За да направите натискане, първо коленичете на пода. След това изправете краката си и дръжте ръцете си на пода. Дланта ви трябва да е обърната към земята. Огънете лактите и балансирайте телесното си тегло. Сега натиснете тялото си надолу, без да се огъвате или докосвате земята и се върнете направо нагоре. Започнете с 10 повторения.

Коремни преси:

седя Up Workout Floor

За да направите седалки, легнете на земята и огънете коленете си. Сега повдигнете главата и торса си, протегнати ръцете си и се опитайте да ги накарате да докоснат коленете ви. Задръжте за 3 секунди и се върнете надолу. Повторете. Направете 15 повторения на тази подова тренировка, ако сте начинаещ.

Побой Kick:

Упражнение Floor Booty Kicks

Легнете на корема си и починете брадичката си на ръцете си. Разтеглете краката си зад себе си. Дръжте десния си крак във въздуха и пулсирайте за минута. Сега докоснете десния си крак и повторете с левия крак. Това ще определи различните области на задните ви части и ще го тонизира.

Scissor Abs:

разрязвам Abs Best Floor Exercises

Легнете на гърба си и пазете ръцете си до себе си. Сега вдигнете двата крака нагоре към тавана и поддържайте сърцевината си здрава. Сега спуснете десния си крак към земята и бавно ножите краката си, като вдигате десния крак, докато спускате левия крак. Дръжте движенията бавно, но сте стабилни. Повторете тази подова настилка 30 пъти с всеки крак.

Виж повече: Zumba Танцова тренировка за начинаещи

Странични планки Push Ups:

страна Plank Push Ups Work Out Flooring

Останете в позиция на дъската и огънете лактите си към страните. Спуснете се надолу. След това завъртете торса си до позиция на страничните дъски. Сега спуснете лявата си ръка към подложката и направете още едно натискане нагоре. Сега вдигни дясната си ръка и се върни на странична дъска. Това ще бъде един реп.

Капки на краката:

Крак Drops Floor Exercises to Lose Weight

За да направите капки за крака, легнете и вдигнете краката си заедно във въздуха и ги свалете. Не огъвайте и не отделете краката си. Това ще завърши един реп. Направете това упражнение в продължение на 45 секунди, преди да можете да си починете.

Кръгове на краката:

Крак Circles Floor Exercises for Women

За да направите това, ще трябва да легнете на пода и да вдигнете краката си нагоре. Уверете се, че не е твърде висока. Поддържането му в тази позиция прави прости кръгови движения. Направете това още 45 секунди и го оставете да се отпусне.

Виж повече: Плуването е добро упражнение

Звездичка хрущене:

морска звезда Crunches Floor Exercises for Weight Loss

За да направите хрупкави зверове лежат с краката си разпределени. Сега вдигнете дясната си ръка и я удължете. Като направите това, вдигнете левия си крак и се опитайте да го докоснете с десния си пръст. Върнете го надолу. Това прави един отговор. Превключващите страни се повтарят 15 пъти с всеки крак.

И накрая, можем да кажем, че подовите упражнения са прости упражнения и които могат да се направят навсякъде, без да има някакви указания, като се полага върху обикновена подова подложка.

Изображения Източник: Shutter stock, 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 5