9 най – добри плажове в Ориса с снимки | Стилове в живота

Одиша е известна с атрактивните си плажове. Дългите разтегати златни пясъци, дълбокото синьо море и прохладните ветрове са това, което прави това място уникално и чудно. Той е съставил и продължава да привлича вниманието на много туристи. Забележителностите тук са завладяващи и начинът на живот тук е нещо, което не искате да пропуснете. Ако търсите спокойна и спокойна почивка, плажовете на Ориса са вашата дестинация. Тук сме изброили някои страхотни плажове в Orissa само за ваше удобство.

1. Плаж Ариапали:

плажове in orissa

Плажът Ариапали на Одиша е един от най-видните и красиви плажове, които могат да се видят тук. Тя позволява на посетителите си да се забавляват и да се насладят на приятното и приятно време на Ориса. Винаги можете да отидете за плуване или да се къпете под слънцето. Това място е чудесно за приключенско пътуване.

2. Плаж Баларагаджи:

плажове-In-odisha_balaramgadi-плаж

Плажът Balaramgadi на Одиша ви дава възможност да изпитате красотата на дълбокото синьо море на Бенгалския залив. Той е на около 2 километра от плажа на Чандипур и е пълен с туристи почти през цялата година. Говоренето на разходка по студения пясък е най-доброто, което можете да направите тук.

Виж повече: Плажове в островите Андаман и Никобар Индия

3. Balighai Beach:

плажове-In-odisha_balighai-плаж

Плажът Balighai на Ориса е на около осем километра от най-известния плаж Puri. Плажът тук е екзотичен и вълните на морето изглеждат динамични от разстояние. Плажът е много естествен и позволява на посетителите да се възползват от пълните възможности на големите факултети, предвидени тук. Плуването тук ще бъде чудесна идея, тъй като ще освежи ума, тялото и душата.

4. Плаж Чандипур:

плажове-In-odisha_chandipur-плаж

Плажът Чандипур на Одиша е един от най-уникалните плажове, които някога са се виждали. Има няколко интересни места за посещение като храма Jagannath, Shivalinga, Simlipal National Park, Shakti Shrine of Deoband и много други. Той е известен със своите дървета и красива слънчева светлина, които плажът е красиво и красиво място за посещение.

Виж повече: Плажовете Тамилнаду

5. Плаж Baliharachandi:

плажове-In-odisha_baliharachandi-плаж

Плажът Baliharachandi е на около 27 километра от Пури. Това е чудесно място да изпитате природната красота на Ориса и също е доста приключенско място. Тук също има храмове, които се посещават от поклонници всяка година, а голямата крайбрежна ивица тук е това, което прави плажа чудесно място за ваканционни дестинации.

6. Плаж Chandrabhaga:

плажове-In-odisha_chandrabhaga-плаж

Що се отнася до туризма, най-големият актив е плажът на Чудрабхага в Одиша. Това място е просто прекрасно. Известно е за известния храм на Слънцето и има архитектура и паметници, които ще ви накарат да обичате това място още тогава.

Виж повече: Плажовете в изображенията на Pondicherry

7. Гопалпур Бийч:

плажове-In-odisha_gopalpur-плаж

Плажът Гопалпур на Ориса е чудесно място да се насладите и да се отпуснете. Тя е девствена, непокътната и много екзотична. Атмосферата тук е толкова добра и естествена, че освежава ума и душата на онези, които посещават това място. Посещението на този плаж е сигурно чудесно преживяване.

8. Puri Beach:

плажове-In-odisha_puri-плаж

Плажът Пури на Одиша е чудесна дестинация за почивка и почивка. Това е земя на златен пясък, красиви храмове и архитектура. Тя е много очарователна според туристите и носи хиляди от тях всяка година. Също така е идеално място за млади семейни двойки.

9. Парадейп Бийч:

плажове-In-odisha_paradeep-плаж

Плажът Paradeep на Ориса е много спокоен, спокоен и спокоен. Той има известни храмове и е чудесно място да вземете малко свеж въздух. Синята вода и блестящият пясък правят този плаж още по-привлекателен, красив и приятен.

Leave A Comment

+ 26 = 27