9 най-добри плажове в Андра Прадеш с снимки | Стилове в живота

Имахте ли някога тази мисъл в съзнанието си, когато искате да си починете от забързания си живот и да отидете някъде, където можете да се отпуснете? Някога смятахте ли да отидете в тези прекрасни места, където няма да имате безпокойство или напрежение? Само в случай, че се случи да сте в настроението на ваканцията и да търсите много хубави и екзотични места за чудесно време, тогава сме стигнали до точното място. Втората най-дълга брегова линия в Индия има най-красивите плажове, които вашият ум може да си представи. Ето списък на най-добрите плажове в Андхра Прадеш.

Yarada Beach:

плажове in andhra pradesh

Плажът Ярада на Андхра Прадеш е красота! Намира се на около 15 километра от Вистакапатнам и е един от най-хубавите плажове в този крайбрежен район. Това място би било чудесно за тези, които биха искали да научат повече за културата, религията, историята и архитектурата на Андра Прадеш. Има няколко храма, които можете да посетите и много забавни възможности, на които можете да се отдадете.

Mypad Beach:

Плажове in Andhra Pradesh-Mypad Beach

Плажът Mypad е на около 20 километра от Нелър. Тя е пълна с красиви зелени дървета и прекрасна трева, където можете да се насладите напълно. Времето е балсамово, а сините води са пенливи. Светилището за птици на Нелапутту, което се намира наблизо, също е някъде, където можете да отидете със семейството си. Това място си струва да посетите.

Виж повече: Плажовете на Западен Бенгал

Ришиконда Бийч:

Плажове in Andhra Pradesh-Rishikonda Beach

Плажът Rishikonda на Андхра Прадеш е абсолютно екзотичен. Невероятните води, дългият участък от златист пясък и приятният климат ще подмладят ума, тялото и душата ви. Той е на около 600 километра от Хайдерабад и има хиляди туристи всяка година.

Плаж Рамакришна:

Плажове in Andhra Pradesh-Ramakrishna Beach

Плажът Рамакришна получава името си от ашрамите на мисията Рамакришна. Това е популярен плаж за водни спортове и сърфинг. Тя е доста населена и предлага на посетителите си някои от най-естествените и спиращи дъха гледки, които някога сте виждали. Музеят на подводницата INS Kursura също е някъде, където можете да отидете.

Виж повече: Плажове в близост до Гуджарат

Плаж Bheemunipatnam:

Плажове in Andhra Pradesh-Bheemunipatnam beach

Плажът Bheemunipatnam е един от най-хубавите плажове на Андхра Прадеш. Това е най-доброто място, където можете да отидете през горещите летни месеци. Градът тук има чудесна културна история и възгледите тук са абсолютно чудесни. Има и храм, посветен на лорд Нарасимха.

Плаж Kalingapatnam:

Плажове in Andhra Pradesh-Kalingapatnam Beach

Плажът Kalingapatnam е известен със своите живописни красиви и романтични места. Тя е населена с хиляди индийски и чуждестранни туристи всяка година. Морската храна тук е забележителна и хотелите са доста удобни и достъпни. Този плаж е най-доброто място за почивка през почивните дни.

Виж повече: Гоа известни плажове

Плаж Перупалем:

Плажове in Andhra Pradesh-Perupalem Beach

Плажът Perupalem се намира на около 20 километра от Нарсапур, който се намира в района на западния Godavari в Андхра Прадеш. Плажът е известен със своята природна красота и прекрасни места. Водите тук са ясни и блестящи и времето е красиво. Това място е очарователно и примамва хиляди туристи всяка година.

Motupalli Плаж:

Плажове in Andhra Pradesh-Motupalle Beach

Плаж Мотупали, разположен в Андхра Прадеш. Слънчевото небе, хубавото време, чудесната кухня и прекрасната природа привличат хиляди хора, които идват на това място всяка година. Това е най-добрият плаж за вас, ако очаквате да се забавлявате добре със семейството и приятелите си.

Плаж Мангинапуди:

Плажове in Andhra Pradesh-Manginapudi Beach

Студените сини води на този морски плаж са зашеметявали посетителите си. Това е доста популярно място и е добра идея за кратки образователни обиколки. Храната тук е доста разкошна и вкусна.

Leave A Comment

34 − = 30