9 най – добри плажове в Andaman с снимки Стилове в живота

Андаманските острови са идеални дестинации за семейни почивки и ваканции. Те също така служат като най-добрите романтични места за семейни двойки и младоженци. Плажовете тук са красиви и необуздани. Те предлагат на посетителите много възможности да се занимават с развлекателни дейности като гмуркане, водни спортове, плуване и слънчеви бани. Живописната красота, девствените води и балното време са очарователни, а курортите, кухнята и настаняването са забележителни и добре уредени. Тук сме изброили някои от зашеметяващите плажове на Андаман, така че следващия път, когато планирате пътуване, ще знаете кои места да посетите.

Плаж Радханагар:

плажове in andaman

Разположен в остров Хавелок на Андаман, плажът Радханагар е един от най-красивите, които ще се видят до момента. Дългите участъци от златист пясък и зелени кокосови дървета изглеждат живописни и безупречни. Този плаж е подходящото място да забравите всичките си притеснения и да се насладите на прекрасните и великолепни гледки, които предлага. Можете също така да се отдадете на риболов, слънчеви бани и плуване.

Плажът на Corbyn Cove:

Плажове in Andaman-Corbyn’s Cove Beach

Плажът Corbyn's Cove е красив и екстравагантен. Това е чудесно място за всички любители на природата и за тези, които обичат да се накисват под нежните топли лъчи на слънцето. Тук има и луксозни курорти и ресторанти.

Виж повече: Плажовете на Одиша

Плаж Vijayawada:

Плажове in Andaman-Vijaynagar Beach

Плажът Vijaynagar има някои от най-спиращите дъха гледки, които сте си представяли. Това място е небесно и спокойно. Нежният бриз и меките пръски на пенливите сини вълни са някои от красивите неща, които ще забележите. Тези, които търсят време за мир и спокойствие, трябва напълно да посетят това място.

Плаж "Харминг Бей":

Плажове in Andaman-Harminder Bay Beach

Плажът Harmern Bay се намира на около 100 километра от пристанище Блеър и служи като един от най-прекрасните и зашеметяващи плажове на островите Андаман. Да ходиш на почивка на такова място сигурно ще бъде блажено, забавно и отпускащо. Отивате на дълги разходки бос и плуване са някои от най-добрите дейности, които можете да се отдадете тук.

Виж повече: Известни плажове в Tamilnadu

Рамгагар Бийч:

Плажове in Andaman-Ramnagar Beach

Разположен на остров Diglipur, Ramnagar е един от най-уникалните плажове. Това място е най-вече уединено и може да се достигне само с лодка от Порт Блеър и Маябунд. Разнообразната гама от флора и фауна със сигурност ще ви изненада приятно, а времето тук е приятно. Пристигането на това място със сигурност няма да предизвика съжаление.

Плаж Карманатан:

Плажове in Andaman-Karmatang Beach

Плажът Karmatang е великолепен, спокоен и чист девствен плаж. Това място не се докосва от търговския туризъм и служи като друго място, до което се стига с лодка. Плажът е и родината на голям брой костенурки, които са способни да гмуркат и гмуркане с шнорхел.

Виж повече: Плажовете в близост до Pondicherry

Слънчев бряг:

слонове beach walk

Плажът на слоновете на Андаман е мястото, където ще се проведе обучението по слонове. Това е чудесно място за водни спортове и разглеждане на забележителности. Тъй като това място не е докосвано от търговския туризъм, можете да опитате и някои гмуркания с морски коне, риби и змиорки.

Плаж Лонг Айлънд:

Плажове in Andaman-Long Island Beach

Плажът Лонг Айлънд е красив и пясъчен, който е изпълнен с вечнозелени гори. Намира се на около 82 километра от пристанище Блеър и е известно, че е посещаван от конвои с делфини.

Нейл Остров Бийч:

Плажове in Andaman-Neil Island Beach

Плажът Neil Island е красота! Светещата синя и зелена вода, прекрасните залези, плитките рифове и живите корали със сигурност ще ви очароват. Морските дарове тук са разкошни и гледките са естествени, колоритни и екзотични.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 + = 37