9 Най-добри овлажняващи маски за вашата чувствителна и суха кожа Стилове в живота

Маските за лице са перфектното лечение за много нужди на кожата. Дясната маска за лице подхранва, релаксира, дълбоко почиства, хидратира и премахва примесите, за да придаде на светещата здрава кожа. Маската на лицето оставя усещане за гърло на кожата ви. Това е един от най-лесните начини да получите здрава и млада изглеждаща кожа за кратко време. Разнообразие от лицева маска за овлажняване на кожата се предлага на пазара като глина, отлепване, термично, кремаво, топло масло и натурално, в зависимост от вашата нужда и тип кожа.

Най-добри овлажняващи продукти за маска за лице в Индия:

Тук са топ 9 овлажняващи продукти за лице за суха и чувствителна кожа.

1. Лицевият разтвор Хидратираща маска за лице:

Най- Face Shop Solution Hydrating Face Mask

Този пакет за лице е краен спасител на красотата. Той се отличава със светлина като въздушна, мека и безтегловност маска. Той помага за сухата запушалка на кожата във влага, за да се постигне гладка и блестяща кожа. Това е добра овлажняваща маска за суха кожа

Цена: 150 INR за 20 г

2. Орифлейм любовна прическа Маска за лице Алое Вера:

Орифлейм Love Nature Gel Mask Aloe Vera

Охлаждащата гелна маска се формулира с екстракти от алое вера за овлажняване на кожата. Тя оставя гъвкава, излъчваща и изглаждаща светлина върху кожата. Подходящ е за всички видове кожа и е една от най-добрите овлажняващи маска за лице.

Цена: 399 INR за 50 мл

3. Хималай Herbals освежаваща плодова маска:

Himalaya Herbals Refreshing Fruit Mask

Съчетана с натурални съставки като ябълка, краставица, смокиня, папая и минерална глина, тя е естествена овлажняваща маска за лице. Това е охлаждаща маска, която премахва примесите, поддържа кожата и възстановява еластичността. Подобрява тонуса на кожата, изглажда кожата и я оставя свеж и блестящ. Тя е една от най-добре овлажняващата маска за лице за чувствителна кожа.

Цена: 130 INR за 100 g

4. L'Oreal Paris Pure глина Пречиства и матифицира:

L'Oreal Paris Pure Clay Purify and Mattify

Тази естествена овлажняваща маска за лице е с две чистота чистота и матифицирана. Това е супер овлажняваща маска за лице, обогатена с чиста глина и евкалипт, за да остави кожата обогатена и мека. Той оставя успокояващ, освежаващ СПА ефект, който премахва примесите, отпушва порите и оставя кожата хидратирана и освежена.

Цена: 850 INR за 48 грама

5. Bonsoul Silk Protein Хидратираща и овлажняваща маска за лице:

9 Най-добри овлажняващи маски за вашата чувствителна и суха кожа Стилове в живота

Това е най-доброто овлажняваща маска за лице. Съдържа активен копринен протеин, който се свързва с кератин за образуване на защитен филм. Позволява по-бързо абсорбиране на водата и овлажнява кожата, за да придаде по-здрава светлина. Това е подходящо за нормална до суха кожа и е известно, че редовната употреба намалява симптомите на стареене.

Цена: 129 INR за 1 опаковка

6. Лакме ягода Blush & Glow Mask:

Lakme Strawberry Blush & Glow Mask

Тази блестяща маска съдържа екстракти от ягоди и витамин В3, които допълват влагата на кожата, придавайки нов стил. Тази естествена маска за лице намалява порите и черните точки. Маската запечатва подхранващите качества, осветява тонуса на кожата при редовна употреба.

Цена: 130 INR за 50 г

Виж повече: Маска за лице за черни глави

7. Маска за пилинг Alma K:

Алма K Mineral Peeling Mask

Тази дълбоко овлажняваща маска за лице има морски минерали, авокадо и провитамин В5, които премахват мъртвата кожа, хидратират, за да разкрият по-мека и гладка кожа. Подходящ е за всички видове кожа.

Цена: 1275 INR за 100 мл

8. Mond Sub-Anti-Wrinkle Овлажняваща, подхранваща и хидратираща маска за лице:

9 Най-добри овлажняващи маски за вашата чувствителна и суха кожа Стилове в живота

В комбинация с екстракт от перли, богати минерали и аминокиселини, тя е добра овлажняваща маска за лице. Маската ефективно хидратира, овлажнява и значително изсветлява тонуса на кожата. Редовното използване е известно, че стимулира производството на колаген в кожата.

Цена: 129 INR за опаковка от 1

Виж повече: Най-добрите продукти L'Oreal Face Pack

9. Lotus Herbals White Glow Кисело мляко за избелване на кожата и блестяща маска:

9 Най-добри овлажняващи маски за вашата чувствителна и суха кожа Стилове в живота

Тази маска е пълна с активната съставка като кисело мляко и ягодоплодни, което запазва влагата и по този начин хидратира кожата. Киселото мляко е добър препарат за почистване, помага за предотвратяване на акне, потиска кожата и премахва мъртвата кожа. Това е една от най-добрите овлажняващи маска за суха кожа. Прилагането му редовно помага при регенерирането на кожните клетки.

Цена: 195 INR за опаковка от 1

От пречистване до засилване на излъчването, има маска, която да отговаря на всеки вид кожа и нужда. Изберете един, който отговаря на вашата кожа и го използвайте религиозно. Повярвайте ми, кожата ви ще ви благодари за това кралско отношение.

Виж повече: Физически лодкиди пакети за лице

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 4 =