9 най-добри меден месец дестинации в Индия през април | Стилове в живота

Индия е страна, която преживява драстични промени с всеки сезон. Хората често са предпазливи да посещават Индия, когато летните месеци започват да се приближават. Април е прагът на тази промяна. Въпреки това има няколко дестинации, които биха направили отлични места за меден месец през месец април. Ето списък на 9 най-романтични и най-добрите меден месец места в Индия през април с прекрасни снимки.

9 най-добрите места за меден месец в Индия през април:

1. Ковалам:

Kovalam

Ковалам е крайбрежен град в Керала с три невероятни полумесечни плажа, на които могат да се насладят туристите, които посещават тук. Известен със своите йога курорти и центрове за аюрведа и медитационни лагери, той е подходящ за духовно богата почивка. Той живописен пейзаж и релаксираща обстановка я превръщат в една от най-добрите меден месец дестинации в Индия през април.

2. Lakshadweep Islands:

Меден месец Destinations In India In April

Тези острови се състоят от различни рифове, подводни брегове и атоли. За разлика от Гоа, този сайт не привлича огромен куп фериботи и по този начин се радва на спокойно местоположение с бели пясъчни плажове, тюркоазено синьо океан, гъсти палмови гори и тиха обстановка. Това място е едно от най-добрите места за посещение през април в Индия за меден месец.

3. Mahabaleshwar:

Mahabaleshwar

Разположен в Махаращра, тази хълмиста станция предлага природни гледки, които се виждат от различни точки като Уилсън Пойнт, Бомбай или Елфинстоун. Той е източникът на река Кришна и се намира на перфектна височина, спортен хладен бриз и спиращи дъха гледки към планински вериги и долини. Той е известен със своите ферми от ягоди и черница, които туристите могат да посетят. Други дейности, които можете да се включите тук са трекинг, конна езда или гребане в езерото Венна. Неговата спокойна обстановка, живописна фона и присъствието на различни туристически атракции го правят една от най-добрите меден месец дестинации в Индия през април.

Виж повече: Най-добрите меден месец дестинации в Индия през август

4. Manali:

Манали

Манали се намира в Химачал Прадеш и е известен с храма Дунги, където свещениците се покланят на богинята Хидимба. Тази станция на хълма, както и много други, предлага няколко манастира, разположени в долини или планински върхове. Живописният пейзаж, перфектното време, гори с дървета Deodar и зелени ливади го правят идеалното романтично място за меден месец в Индия през април.

5. Ranthambore:

Ranthambore-Honeymoon Destinations In India In April

Ranthambore, в Раджастан, се намира между Aravallis и Vindhya Range. По този начин се отличава с отлични гледки с планини и долини в неговия фон. Въпреки това, той е най-известен със своя национален парк, който е убежище за любителите на дивата природа. Surwal Lake, е идеалното място за романтична разходка с лодка с младоженците.

6. Мумбай:

Мумбай

Мумбай или Бомбай е търговската столица на Индия. Той е оживен град с множество туристически атракции, които включват различни молове, паметници, библиотеки и т.н. Essel World, първият по рода си забавен парк в Индия, се намира тук. Порталът на Индия, Хаджи Али Дарга, Шрей Сидхивинаяк Ганпати Мандир, Аквариум Тарапоревала на морската карам - са само няколко от причините, поради които е една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през април.

Виж повече: Октомври Меден месец дестинации

7. Mussoorie:

Mussoorie

Mussoorie е едно от най-добрите места за пътуване за меден месец в Индия през април. Той има идеалното време през април да се наслаждава на различните места, които предлага на туристите, завладяващи сцени от планини и реки и долини, Camel Back Road, скандалния храм Jwalaji на Devi Durga, старинни църкви и манастири, изглед към залеза и т.н..

8. Nainital:

Nainital

Наинитал, известен образователен център на Индия в Утархакан и държава, също е известна туристическа дестинация. Той е известен със своите гори, които са добре оборудвани с редица дървета, които включват дъб, бор, Deodar, Sal и много други флора и фауна. Едно разходка с лодка в езерото Paradise или романтична разходка из Thandi Sadak или кабинковия лифт, за да се насладите на гледката на града към птиците, са всички дейности, които правят Nainital най-доброто място за посещение през април в Индия за меден месец.

9. Pahalgam:

Pahalgam

Световната прочута пътека на Амарнат Ятра минава през Пахалгам. Това е идеалното място за приключения като трекинг. Също така е спокойна и красива обстановка за романтичен меден месец. Неговите езера, гори и планини се събират, за да осигурят загадъчна гледка.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Индия през ноември

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

17 − = 14