9 най – добри комфортни панталони за жени в Индия | Стилове в живота

Панталонът е бельо, носено от жените. Тя трябва да се носи под дрехите ви. Един от проблемите, с които се сблъскват всички жени, са панталоните, особено ако носите панталони или стегнати пола.

Къс Panties

Решението на този проблем е тънки или къси бикини. Тънък е неудобно и не може да се носи дълго време. От друга страна, късите чорапогащи са изключително удобни и лесни. Тъй като ние сме в полза на това, ето списък на видовете къси бикини.

Boyshort гащи за жени:

Тук изброихме по-долу, някои къси панталони за жени от различни стилове.

1. Найлон къси чорапогащи:

чорапогащи shorts

По име, този тип къси бикини е направен от найлон. Това е най-честият стил. Найлонът е мека тъкан; затова е идеален за лета. Освен това можете да постигнете безпроблемен поглед от него. Те са разтегливи, което ви позволява да правите всякакви дейности през целия ден.

2. Памук Бойсорт Чанта:

памук Short Panty

Памучните къси чорапи са идеални къси чорапогащи. Те са меки, удобни и дишащи. Те идват във всички видове, като средно нараства до ниски. Те трябва да бъдат гладки и меки. Те са толкова добри, че всъщност можеш да живееш в едно. Памучните къси бикини са най-добри през лятото.

Виж повече: Женски типове гащи.

3. Сатен Плюс размер Панта Кратко:

атлаз Short Panty

Ако искате да добавите сексичност в бельото, без да компрометирате комфорта, а след това сатенена късичка е за вас. Те обикновено имат дантели и разфасовки. Те са изработени от сатен, но понякога дантела имат основен дял. Този тип къси чорапогащи е идеален за нови булки.

4. Чорапогащник Boyshort Panty:

Дантела Short Panty

Красива къси чорапогащи е изцяло изработена от дантела. Те са елегантни и секси. Те имат подплата близо до зоната на чатала. Това е фантазия износване; затова се използва за специални поводи. Той е идеален за първите нощи. Те се предлагат в различни модели и много цветове.

5. Микрофибър чорапогащник:

Микрофибърен Short Panty

Микрофибърът е тъкан, която е мека и дишаща. Той е идеален по време на тренировка и прави твърда физическа активност. Те са много опънати и нямат шев. Те могат да се носят и сами, тъй като е много стилен.

Виж повече: Струнни гащи в форми.

6. Smoothing Panty Short:

Изглаждане Short Panty

Отивате на парти, но коремната изпъкналост краде бляскавия ви поглед. Изглаждане на къси чорапогащи е идеален избор за вас. Тя работи като spanx, но е по-удобно и лесно. Лесно е да се установите и да излезете. За разлика от Spanx, те са дишащи и можете да се движите удобно.

7. Crotch по-малко Short Panty:

чатал less Short Panty

Клетката по-малко къса чорапогащник няма зоната на чатала. Тя се държи отворена или има дантела. Това е идеално, ако искате да подправка неща в спалнята. Те не са много удобни. Също така имат къси връзки и къдрици, за да дадат малко устни. Те идват във всички размери.

8. Безшевни къси чорапогащи:

Безпроблемна Short Panty

Безшевни къси чорапогащи са къси чорапогащи, които не оставят линийки. Те са идеални за носене в панталони и поли. Те са предимно от памук. Те идват в неутрални цветове, за да се слеят с екип.

Виж повече: Мъжки типове гащи.

9. Контрол Кратко чорапогащник:

контрол Short Panty

Контрол къси чорапогащи са къси чорапогащи, носени за покриване на издути коремчета. Те са хит сред новите майки, които току-що са доставили. Те помагат да се оформят и да се постигне гладко покритие. Това е подобно на изглаждане на къси чорапогащи. Тя е по-фокусирана върху коремната област.

Кратките бикини са подобни на мъжките боксерки или момчетата, с изключение на факта, че са секси и много елегантни. Панталоните са най-добрата приятелка на всяко момиче. Те са гладки и меки и не много дразнещи. Те няма да се возят по този начин, оставяйки ви безгрижно и удобно. Изберете добре от горните стилове за случая. Това ще бъде най-идеалният избор за ежедневна употреба. Кратки бикини са известни също като боксерки за момчета.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

67 + = 77