9 най – добри измивания за лице за суха кожа през зимата и лятото Стилове в живота

Това е трудно решение да изберете измиване на лицето за суха кожа. Проблем със сухата кожа със сигурност ви кара да се чувствате неспокойни Сухата кожа има недостиг на здрав блясък, който се получава от кожата естествено. Сухата кожа изглежда груба, скучна и еластична. Неравностите и сухотата оставят кожата сърбеж и пламтящо усещане. През зимата трудността на сухата кожа се влошава и дори боли. Така че използването на продукти, които са благоприятни за кожата, помага за премахването на проблема досега.

Най-добрите измивания за лице за суха кожа през зимата и лятото в Индия:

Ето 9 най-добри измивания на лицето за суха кожа,

1. Biotique Bio Honey Gel Face Wash:

Biotique Bio Honey Gel Face Wash

Когато търсите лицето за измиване на суха кожа, мислите два пъти. Biotique Bio Honey Gel е най-доброто измиване на лицето за суха кожа. Като основна съставка е медът, който е известен със своята доброта на суха кожа, го прави най-добрият избор. Това е прозрачен тънък гел с прекрасна миризма, който прави кожата гладка и блестяща.

употреба: Просто намокрете лицето и шията си. Налейте три капки от продукта за пяна и измийте, използвайте два пъти дневно.

Цена: INR 179 за 150 мл.

2. Cuticura Овлажняващо измиване на лицето:

Cuticura Moisturizing Face Wash

Зимата прави кожата гладка и суха. Това е най-доброто овлажняващо измиване на лицето за суха кожа през зимата. Това е много полезно, за да предотвратите по-сухо и скучно кожа. Основните съставки са глицерин и алантон, които дълбоко овлажняват кожата и я правят гладка и блестяща. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа през зимата.

Употреба: Просто намокрете лицето и шията си. Изсипете три капки от продукта за пяна и измийте. Можете да използвате два пъти дневно.

Цена: INR 199 за 200 мл.

3. Dove Beauty Moisture Face Wash:

гълъб Beauty Moisture Face Wash

Dove като марка, известна със сухата кожа, влага в кожата и я прави гъвкава и равна. Това е добро измиване на лицето за суха кожа. Използвайте този продукт и се обзалагам, че изсушаването на лицето ви ще изчезне. Неговата плътна бяла текстура, обогатена с хранителна влага, което прави кожата мека и сияйна.

Употреба: Вземете няколко капки от продукта. Нежно масажирайте по лицето и шията. Измийте с прясна вода.

Цена: INR 200 за 100 мл.

4. Lotus Herbals Jojoba Active Milli Капсули Подхранващо лице Измиване:

лотос Herbals Jojoba Active Milli Capsules Nourishing Face Wash

Lotus билков е естественото измиване на лицето за суха кожа. Продуктът е обогатен със същността на jojoba, Avocado и Mille капсули, които пречистват вашата кожа и я правят гладка и мека. Екстрактът от жожоба помага за премахването на петна и белези. Екстрактите от авокадо го правят за кондициониране на кожата. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа и петна.

Употреба: Вземете няколко капки от продукта. Масажирайте цялото лице и шията. Измийте с прясна вода.

Цена: INR 125 за 80 ml.

5. Душ аюрведа лицето измиване:

душа Tree Ayurvedic Face Wash

Тази 100% билкова суха кожа измива лицето е натоварена с качествата на индийската роза, куркума, алое и горски мед прави кожата справедлива и блестяща. Съставките на продукта го правят най-доброто лице за измиване на лицето за суха кожа. Този продукт е сертифициран по BDIH. Този продукт без парабени има естествени качества, за да направи кожата по-пълна и здрава. Тя прави кожата лъчиста и безупречна.

Употреба: Можете да използвате два пъти дневно по цялото лице и шията в кръгообразно движение. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 375 за 120 ml.

6. Магазин за тяло Витамин С Измиване на лицето:

Най- Body Shop Vitamin C Face Wash

Искате ли измиване на лицето за суха кожа през лятото? Тогава търсенето със сигурност ще свърши тук. Body shop Витамин C лицето е най-доброто измиване на лицето за суха кожа през лятото. Екстрактът от витамин С изчиства кожата дълбоко и прави по-справедлив и по-млад. Много е полезно да премахнете мъртвите клетки и да съживите кожата.

Употреба: Леко масажирайте цялото влажно лице и шийка нагоре, попийте и измийте с прясна вода.

Цена: INR 1359 за 120 мл.

Виж повече: Най-чистите и чисти миещи средства за лице

7. Nivea Men all in one Face Wash:

Nivea Men all in one Face Wash

Сухотата на кожата е проблем както на мъжете, така и на жените. Nivea мъжете в едно са мъжко лице измиване за суха кожа. Той дълбоко почиства мъжете с твърда кожа и премахва примесите. Много е полезно да се контролира акнето и прави кожата мека през цялото време. Както името описва всичко в едно означава, че продуктът има качеството, за да изчисти напълно кожата и я прави честна, мека, гладка и лъчиста. Това е най-доброто измиване на лицето за мъже суха кожа.

Употреба: Можете да използвате два пъти дневно, сутрин и вечер, цялото лице и шията в посока нагоре. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 99 за 50 мл.

8. Nivea Pure Effects Total Clean Up Face Wash:

Nivea Pure Effects Total Clean up Face Wash

Nivea Pure Effects Total Clean Up Face Wash е цялостният пакет за лице, който се предлага с 5 елемента. Това не е само измиване на лицето, но и работи като скрубер. Пречиства кожата и премахва черни точки. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа и черни точки. Продуктът ексфолира кожата и прави кожата справедлива и ярка.

Употреба: Умори лицето и шията. Вземете няколко капки от продукта. Нанесете я и я оставете за 3-4 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 120 за 50 мл.

Виж повече: Най-добро изпичане на череши за мазна кожа

9. Хималайски билки Нежен хидратиращ препарат за лице:

Himalaya Herbals Gentle Hydrating Face Wash

Хималаите са измиване на билкови листа без сапун. Това бяло кремообразно измиване на лицето е много полезно за почистване на мръсотия и прах от лицето ви и го прави гладка и мека. Екстрактът от краставици охлажда и изглажда кожата и екстрактът от алое омекотява кожата. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа в Индия.

Употреба: Вземете няколко капки от продукта. Нежно масажирайте по лицето и шията. Измийте с прясна вода.

Цена: INR 130 за 100 мл.

Добавете някоя от най-добрите измивания на лице в суха кожа в грижата за лицето и прави кожата ви гъста и ярка. Тези продукти са не само лесни за използване в кожата, но и джобни. Те почистват кожата от дълбокото тяло и я правят здраво и гладко.

Виж повече: Добри миещи препарати с Бензоил Пероксид

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 6