9 Най-добри индийски пяна за измиване на марката за 2018 г. | Стилове в живота

Измиванията на лицето са по-добри от сапуните, тъй като те не изсушават кожата на лицето и я оставят меко и скърцащо. Почистването на пяна за лице е за предпочитане пред нормалното измиване на лицето, тъй като богатата и луксозна пяна внимателно почиства кожата без да изсъхне. Има много различни видове пяна за измиване на лицето за различни видове кожа. Получаваме и пенещи измивания на лицето, които внимателно отстраняват грима и почистват лицето, за да го оставят освежаващо.

Най-добри пяна Face Wash марка в Индия:

Ето и Топ 9 пяна за измиване на лицето за чувствителна кожа. Така че, продължете и изберете една според вашата кожа -

1. Маслото на магазина Body Smooth White Foaming Washing Face:

Най- Body Shop Moisture White Foaming Face Wash

Той е богат на витамин С и екстракт от сладка папрат. Пяната почиства кожата внимателно и не изсъхва. Кожата остава хидратирана и се чувства мека и еластична.

Употреба: Използвайте го най-малко два пъти на ден. Измийте със студена вода и сушете.

Цена: INR1045 за 150 ml.

2. Olay общо повлиява пяната лицето измиване:

Olay Total Affects Foaming Face Wash

Olay пенещо измиване на лицето е едно от най-добрите пенещи измивания на лицето за хора с чувствителна кожа. Тя е много нежна при наличието на екстракт от алое вера. Като формула без сапун, това измиване на лицето не е склонно да нарушава кожата.

Употреба: Вземете малко количество на дланта и обработете пяната. Леко масажирайте лицето си с кръгово движение. Изплакнете с чиста вода и внимателно покрийте лицето си, докато изсъхне.

Цена: INR 135 за 100 грама.

3. Чай Дърво почистване на кожата пяна почистване:

чай Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

Това изпичане на лицето за чаено дърво е подходящо за всички видове кожа. Препоръчва се за борба с дефекти, тъй като има антибактериални свойства.

Употреба: Вземете по-малко количество от лицето, изперете и разтрийте цялото си лице с кръгово движение. Изплакнете го и го напуснете до сухо.

Цена: INR 891 за 150 мл.

4. Измиване на лицето с петна Cetaphil:

Cetaphil Foaming Face Wash

Cetaphil Foaming Face Wash е лек и клинично тестван. Той дълбоко почиства кожата на лицето и премахва всички замърсявания и също така е едно от най-добрите измивания на лицето за проблеми с акнето, тъй като помага за премахване на излишното масло. Може да се използва ежедневно, тъй като е много мек.

Употреба: Почистете няколко капки от лицето и го разтривайте по лицето и шията си с кръгово движение. Изплакнете добре.

Цена: INR 1680 за 237 мл.

5. Индийски лечебен глина:

индийски Healing Clay

Индийската лечебна глина е много мощен почистващ препарат за лице с 100% естествена калциева бентонитова глина. Тя дълбоко прочиства кожата, оставяйки я кадифено гладка и еластична. Той допълнително помага за затягане на кожата.

Употреба: Вземете малко количество от Индийския лечебен глина и потупвайте няколко петна по лицето - бузите, брадичката на челото и носа. Почиствайте ръцете си и масажирайте я внимателно, като я разпръсквате по цялото си лице. Оставете го за около 5 - 10 минути и изплакнете с топла вода. Използвайте го само веднъж седмично

Цена: INR 1349 за 454 грама.

6. Nivea мъже за контрол на маслото All In One Face Wash:

Nivea Men Oil Control All In One Face Wash

Това е специално формулирано за суровата кожа на мъжете. Установено е, че е ефективно здраво за примесите, но в същото време нежно върху кожата. Той има избелващ ефект и помага за предотвратяване на акне. Наличието на ментол контролира производството на себум. Той прави чудеса за мазна кожа и оставя кожата освежаваща и хладна.

Употреба: Почистете и масажирайте леко за 2-3 минути на мокро лице. Изплакнете го със студена вода и го натопете.

Цена: INR 89 за 50 грама.

Виж повече: Чисто и чисто измиване на лице

7. Neutrogena Почистващо средство за пяна за лице:

Neutrogena Face Foaming Cleanser

Това е продукт без сапун и масло, който е полезен за премахване на грима и тъпота от кожата ви, това също е хубаво почистващо средство.

Употреба: Използвайте преди лягане всеки ден през нощта

Цена: INR 300 в отделения

8. Garnier Pure Активно пяна за измиване на лицето:

Garnier Pure Active Foaming Face Wash

Този един продукт идва със смес от neem и tulsi, това е високото пяна за измиване на лицето, което спомага за намаляване на проблемите с акнето. Това е с хубава опаковка и е полезно за ежедневното измиване. Това е базирано на течности и приложение за почистване.

Употреба: Това е полезно за момчетата, така че опитайте тази за вашите акне въпроси.

Цена: INR 57 за 50 грама

Виж повече: Най-добрите почистващи препарати за лице в Индия

9. Tyra Пяната за почистване на чистата машина:

Тайра The Clean Machine Foaming Face Wash

Ако имате нужда от гладко и чисто лице, то този продукт ще бъде чудесно измиване на лицето за вашата кожа, ако имате черни точки на носа тогава това със сигурност ще бъде полезен продукт за жените.

Употреба: Това е най-доброто за жените и те могат да се използват преди лягане.

Цена: 1000 INR в отделения

Пенообразните измивания на лицето не съдържат сапун и следователно са по-добра опция, която можете да използвате, за да измиете лицето си. Те идват в малки тръби, които са лесни за носене. Така че, когато почувствате, че лицето ви се нуждае от асансьор, можете да изстискате малко количество, да изперете и да изперете лицето си. Когато мислим, че купуваме някой продукт за лицето си, ние обикновено избираме грешен продукт, тъй като не успяваме да идентифицираме нашия тип кожа. Опитайте се да разберете какво имате нужда за кожата си и да изберете най-доброто пяно лице за нормална употреба.

Виж повече: Измиване на лицето на маслото от чаено дърво

Leave A Comment

35 + = 38