9 най-добри и уникални ръчно изработени шалове за жени Стилове в живота

Шалове се използват в студен климат, за да станем топло, което се носи около врата. Тя може да бъде плетена дебела или според творчеството на художниците, тя е проектирана за инвариантни модели. Тези ръчно изработени шалове могат да бъдат от различни материали като бельо, памук, вълна или кашмир.

Най-добрите ръчно изработени шалове за жени:

Следват топ 9 модела ръчно изработени шалове,

1. Ръчно изработена шал:

лято Crochet Handmade Scarf

Този шал тип "плетене на една кука" е от ръчно изработени шалове, които са в красиви розови и лилави нюанси. Тя е елегантно плетена в две смесени нюанси, така че е подчертана, когато носете с някакви палта или якета.

2. Сладка ръчно изработена шал:

пъстър Crochet Handmade Scarf

Това е един от уникалните видове ръчно изработени шалове. Тя е проектирана по много специален начин, че може да се използва като отворен модел шал, както е показано на изображението. Дамите, които обичат уникалността и съзнанието на модата, могат да опитат такива изключителни ръчно изработени шалове за плетене на една кука.

3. Увеличен уникален ръчно изработен шал:

Извънгабаритни unique Handmade Scarf

Обърнете внимание на този тип ръчно изработени безкрайни шалове, които са твърде елегантни и модерни. Този кафяв сенчест ръчно изработен шал "Infinity" е плетен и внимателно изработен, така че да остане забележителен. Този вид шалове върви много добре с всякакви модерни облекла.

4. Ръчно изработване на ръчно изработени шалове:

животно Handmade Scarf Design

Забравяте ли нещо, за да изглежда вашият плейбой да изглежда завършен? След това можете да изпробвате този аксесоар, който ви кара да изглеждате зашеметяващ и по-игрив. Да, това е правилният избор за ръчно изработени вълнени шалчета. Можете да изберете този вид аксесоари, ако искате да сте наистина непослушни.

5. лъскав индийски ръчно изработени копринени шалове:

лъскав Handmade Silk Scarf

Ето и новата колекция от индийски ръчно изработени копринени шалове, които са красиво проектирани с помощта на тюркоазено синьо оттенък. Тези ръчно боядисани копринени шалове са най-добрият избор за избор като аксесоар за рок тип рокля и рокля. Този лъскав материал със сигурност ще ви даде богат външен вид.

6. Шапка за ръце от заешки кожи:

Заек Fur Handmade Scarf

Обърнете внимание на този ръчно изработен зимен шал тип, който се използва широко през зимния сезон, за да придаде топло и меко усещане. Той е съставен от вълнен материал и също е прекалено дебел, че то определено може да ни даде необходимата топлина и удобство.

Виж повече: Най-добрите дизайнерски шалове

7. Непалски ръчно изработен шал:

непалски Handmade Scarf

Сега погледнете тези чисто ръчно изработени памучни шалове, които са много удобни и лесни за носене. Той е широко наименуван като непалски шалове и е от двойни цветове, а именно черно-бели, които са проектирани в уникален модел ивица. Поради материала и цвета, който е избран, той може много добре да отиде с всякакви модерни облекла.

8. Трикотажни изключително дълги ръчно изработени шалчета:

плетен Extra-long Handmade Scarf

Ако искате да сте далеч от всички тези аксесоари, които са скучни, тогава можете да отидете за тези ръчно изработени шалове, които могат да бъдат използвани в отсъствието на всички тези аксесоари. Този ръчно изработен шал се състои от три цвята - сметана, зелена и магента, която подчертава нейния външен вид. Това е просто ръчно привързан шал и е толкова лесно, колкото да носите и носите.

Виж повече: Уникални черни шалове

9. Уникален ръчно изработен шал:

Единствен по рода си Handmade Grey Scarf

Задръжте дъха си, за да разгледате този зашеметяващ и удивителен нюанс на уникални ръчно изработени шалове от вълнена вълна. Тя е уникално проектирана и използва елегантен нюанс на сивото, който перфектно се вписва в ярките цветове на върховете и модерните туники.

Тези ръчно изработени шалове не са само в студен климат, но можете да носите и тези шалове през всеки сезон, ако се чувствате комфортно. Според цвета и материала, който избирате, можете да направите тези шалове да се сдвоят както с традиционните, така и с модерните облекла.

Виж повече: Най-добрите Шифон Шалове

Leave A Comment

42 − 33 =