9 най-добри дизайнерски торбички за жени в различни модели

Hobo чантата е стил на чантата, която обикновено е с голяма форма и е полумесец, има полосална поза и дори има дълга каишка, която може да се носи над рамото. Стилът на портфейла се нарича "хобо", защото има склонност да прилича на формата на върха в пръчка, която хобос използва за носене над рамото, включено в рисуване или карикатури.

скитник bags

Различни видове чанти Hobo в Индия 2017:

Хобо торбите изглеждат много стилни, когато се носят. Чантата не изисква никакъв конкретен случай, за да се съчетае с екипировка. Ето списък на 9 дизайнерски стилни платнени чанти за чанти за жени и момичета.

1. Бродирани торби за жени:    

бродирани-скитник-чанта

Hobo бродирани чанти изключително различни от другите видове чанти. Торбата има красиви цветя, които са изработени върху нея с невероятни цветове. Чантата има дълга каишка, за да може лесно да се носи на раменете. То напълно променя външния вид на една жена, когато се държи на ръце.

2. Кафява кожа Hobo чанта:

бадемово-скитник-чанта

Чантата е изработена от много мек материал, а бадемовият цвят на чантата прави чантата много модерна и умна, когато се носи. Чантата има сладки ресни, висящи заедно с каишката, като по този начин добавят още погледи към чантата. Чантата е идеална за ежедневна, както и умна чанта, която да се пренася и в офиси.

3. Платно черно Hobo чанти за тийнейджъри:

черно-скитник-чанта

Тъй като черно винаги изглежда елегантно и елегантно, тази хаоб чантата изглежда подобна. Предната част на чантата има стилни плисета и същата е била носена на ремъците, което прави чантата много приятна, когато се носи. Торбата е чудесен избор за вечерни партита или за разговори с приятели или семейство.

4. Кожени раменни колани Hobo чанта:

кожа-презрамки-скитник-чанта

Чантата е изработена с високо, фино качество от изкуствена кожа и има флаш метални капачки отпред. Чантата има прекрасната плетена лента, подобрявайки по този начин външния вид на чантата, когато се носи. Чантата има достатъчно място, така че вашите основни могат да бъдат съхранявани безопасно.

Виж повече: Fastrack Дамски чанти

5. Стилни чанти Hobo за момичета:

стилен-скитник-чанта

Този тип хаоб чанти обикновено е дълъг по образец и има достатъчно място за вашите най-важни неща за носене. Чантата има стилен, дълъг цветен пастел отпред с елегантен силен цип, като по този начин добавя още повече стил към чантата. Идеална чанта за момичетата от колажа, които да носят като гелове с всякакви дрехи.

6. Дизайнерски маркови чанти Hobo за жени:

маркови-скитник-чанта

Някои жени са брандирани и искат да държат чанта, която е проектирана от марка. Тази торбичка за хаоб е идеална за тях. Маркираната чанта е създадена, като се има предвид функционалността на чантата, което я прави комфортен и лесен за използване.

Виж повече: Мъниста кожена чанта

7. Модна чанта Hobo чанта:

сладко-скитник-чанта

Тази чанта изглежда много сладка, тъй като цветната комбинация на чантата е невероятна. Сладките ленти, изпъкнали с релеф отпред, подобряват вида на чантата. Каишката на чантата е проектирана по много модерен и различен начин, което прави чантата по-привлекателна.

8. Кожени чанти Hobo в малки размери:

малък скитник-чанта

Тъй като името изобразява торбата е малка по размер, но изглежда фантастична, когато се носи от млади момичета на раменете им. Чантата има регулируема дълга каишка, а розовият цвят добавя още по-зърнест поглед към торбата. Малката торба Hobo се предлага в много цветове и можете да изберете тази според вашите нужди.

Виж повече: Калвин Клайн чанти Индия

9. Вълна Hobo Чанти:

вълна Hobo чанти

Тази торба е изработена с вълна, която придава естетичен вид на чантата. Бежовата цветна торба е плетена с вълна и има гладка облицовка отвътре, за да направи торбата здрава и пространство за съхранение. Торбата изглежда много умна, когато се пренася във всеки един случай.

Хобо торбичките се намират в много разновидности, размери и модел на цветовете, които отговарят на вашите модни и практически нужди. Чантата ви позволява да използвате чантата като функционална и да маркирате модно изявление. Хобо торбичките са изработени от меки гъвкави материали и по принцип са склонни да се сринат, когато слизате. Hobo чанта е един от най-популярните и силно търсени аксесоари сред жените.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 − 33 =