9 най-добри брада витамини, които помагат за растежа на косата на лицето Стилове в живота

Ние не трябва сляпо да се доверяваме на брада витамини, мислейки, че биха могли да помогнат на брадата ни да расте за една нощ или може да запълни безкослените петна в брадата ни, тъй като те не са никакви магически продукти. Витамините за растежа на брада са най-добрата алтернатива за насърчаване на естествения растеж на брадата по лицето. Те нямат никакви странични ефекти и осигуряват естествена храна на косата на лицето чрез необходимите хранителни вещества.

Най-добри брада витамини:

Нейните са топ 9 витамини брада, които помагат за растежа на косата на лицето,

1. Вита брада за лице Формула за поддържане на косата:

Vita Beard Facial Hair Support Formula

Като една от първите няколко марки брада витамини в индустрията, вита брада е един от най-добрите витамини брада. Този мултивитамин от брада се състои от витамин D3 плюс цинк, който предотвратява загубата на коса. Но докато го правите, той осигурява регулиране на производството на себум в кожата под брадата ви, за да се избегне акнето. Няма добавки за ГМО или изкуствени торове за по-дебела коса.

2. Коса Anew:

коса Anew

Косата Anew е сравнително нова марка за производството на витамини за брада. Съставът му включва огромно количество биотин при 5000 микрограма във всяка капсула. Това означава, че ако имате загуба на коса или слаба коса или тънка коса поради недостиг на биотин, косата Anew допълва вашите брада коса със своя биотин състав. Този продукт е бил подложен на независими лабораторни тестове, така че да сте сигурни, че върху лицето ви не се прилагат токсини или тежки метали. Това прави косата Anew един от най-добрите витамини за растеж на брада.

3. Вимулти растеж на брадата и косопад:

Vimulti Beard Growth and Hair Loss

Vimulti също е сравнително опитен играч на пазара. Съставът му се състои от високо биотин, екстракти от плодове, антиоксиданти, индийска царевица или амля и тайна формула, която не е разкрила на пазара. Биотинът насърчава растежа и дебелината на косъма, а антиоксидантите и екстрактите от плодове поддържат кожата ви богата на основни хранителни вещества и укрепват корените на космените фоликули. Amla има свойства против стареене. Макар тази тайна формула да е помогнала тя да се поддържа като най-добрият мултивитамини за растежа на брадата.

4. Брада Grow XL:

брада Grow XL

Beard Grow XL също е нов участник на пазара, но вече се е превърнал в популярен мултивитамин за растеж на брада. Това се дължи главно на сложните му състави, състоящи се от Биотин, Витамини А, С, Е и много варианти на витамин В, особено витамин В12. Витамините поддържат перфектно състояние на кожата за растежа на косата, докато витамините от витамините и биотинът стимулират бързото нарастване на косъма. Наред с това, той също има екстракт от хвощ, който осигурява регулиране на течностите в кожата на лицето ви. Също така има метилсулфонилметан (MSM), известен със своята магическа способност да расте косата бързо, като същевременно гарантира качеството и дебелината на косъма.

5. Chuck Essentials Брадат мъж Мултивитамин:

патронник Essentials Bearded Man Multivitamin

Почти всички витамини, които помагат за растежа на брада, са агресивно определени на пазара, тъй като те са относително нови за индустрията за козметични продукти. Независимо от това, определено е трудно да се намери по-рентабилна алтернатива от мултивитамин Chuck Essentials. Той е пълен с всички витамини, минерали и биотин, които са от съществено значение за дебели и здрави растеж на косата. Също така има Омега-3 и фолиева киселина, които помагат при естествения растеж на косата с почистване на досадни лепенки на лицето.

6. Допълнение за растеж на брада с дива Willies за мъже:

див Willies Beard Growth Supplement For Men

Подобно на всички други витамини, които стимулират растежа на брадата, това също се състои от всички важни витамини, минерали, биотин, екстракти от плодове, антиоксиданти и т.н. Но количествата са формулирани и лабораторно тествани по такъв начин, най-любим витамин брада сред младежите с най-добрите клиентски отзиви и рейтинги.

Виж повече: Най-добрите витамини за растежа на космите

7. Вирилита:

Virilitas

Едната, ако важните фактори при определянето на това, което витамини подпомагат растежа на брадата, са ефектите, които продуктът показва в рамките на периода на употребата му. Този продукт има много биотин, витамини и минерали, но това, което го прави уникален, е неговата безсмислена бързи резултати, които се появяват в рамките на 1 или 2 седмици на употреба.

8. Брадалилизатор за растежа на косата и брадата за мъже:

Beardilizer Facial Hair and Beard Growth Complex for Men

Този нов участник в пазара на витамини на брада също има предимно подобни елементи като биотин, антиоксиданти, минерали, витамини и т.н. Но има всички нехормонални съставки, които гарантират, че има осигурени резултати без никакви странични ефекти.

Виж повече: Най-добрите хранителни вещества за растежа на космите

9. Гладка викингска подкрепа за растежа на косата и брадата:

гладък Viking Hair & Beard Growth Support

Той има главно биотин в тежко количество при 5000 мкг, много варианти на витамини В, L-цистеин, PABA и холин. Вече знаете, че биотинът и витамин В стимулират растежа на косата с дебелина, но освен това L-цистеинът е аминокиселина, която основно е крайният резултат на протеина. Така че тази аминокиселина помага като изграждащ блок за силна дебела брада. Докато холинът е фолиева киселина, това прави вашите космени фоликули по-силни и избягвайте всякакви счупвания или неравности.

Виж повече: Най-добрите витамини храни за растежа на косата

По този начин може би сте забелязали, че съвременното изобретение в продуктите за красота варира под формата на витамини брада е инструмент за подобряване на растежа на брадата си коса, заедно с поддържане на дебелина и корен сила. Не всички витамини на брада обаче са надеждни; трябва да сте сигурни, че витаминът на брадата има основни елементи като биотин, витамини, минерали, екстракти от плодове, антиоксиданти и др., преди да изберете някоя витаминна марка брада.

Leave A Comment

19 − = 10