9 Най – добре изглеждащи червени блейзери за мъже и жени Стилове в живота

Съществуват грозотии на объркване, които се носят на пазара за червения блейзър за мъже и дами. Преди да вземете козината, трябва да помните някои неща като: Не трябва да е част от костюма, тя трябва да е малко по-къса от тялото и т.н. Изборът на правилния вид червен блейзер за мъже може да бъде огромна поръчка, тъй като е необходимо да се види много, за да се открие идеалната, която ще се занимае с целия ви въпрос или повече, всичко, което трябва да се приближи до вашия финансов план.

Тъмни и светлочервени (цветни) обикновени блейзери:

Ето списък на червени блейзъри за мъже и жени в различни стилове.

1. Следващото червено грахово зърно за жени:

червен blazers

Осигурете си най-доброто ниво на утеха, като получите този червен блейзер за жени от Next. Това е основен избор да останеш топъл и комфортен този сезон, тъй като се произвежда с помощта на руно микс. Това палто също така ви заема безкраен стил, когато го групирате с няколко гамаши и тенис обувки.

2. Vero Moda вграден червен цвят:

Vero Moda Red Solid Fitted Blazer

Очертана с деколте на ревера, този женски червен блейзер от мястото на VERO MODA излъчва купища стил и клас. Текстилната смес на платното гарантира деликатно усещане и утеха. Етикетирайте този блейзер с бели кожухарии и голи помпи.

3. Womens Winter Blazer в червено:

Harpa Red Solid Winter Blazer

Осигурете си най-доброто ниво на утеха, като получите тази дамска червена блейзър от Harpa. Това е основен вариант да останеш топъл и комфортен този сезон, тъй като се произвежда с памук. Това палто също така ви заема с вечен стил, когато го групирате с няколко гамаши и обувки за тенис.

4. Червен твърд блясък:

червен Solid Winter Blazer

Включете мигновеното чистче в стила си на задълженията с тези шикозни блейзери от XOXO. Тази червена засенчваща козина е с вдлъбната деколте с едно заключение отпред. Това червено яке от блейзер се състои от дълги ръкави с увеличаващи се улови в ръкави и декоративни джобове за сгъване отпред. Комбинирайте го с тъмни спагети, за да разтърси света.

Виж повече: Мъжки Purple Blazer

5. Момичета девет Запад Ruched ръкав Blazer червено:

девет West Ruched-Sleeve Blazer

За примерен стил с днешен завой, носете тези съвременни блейзери от Nine West с панталони и поли. Този червен блейзър има тъмни засенки в него, което го прави по-привлекателен. Комбинирайте го с тъмна официална рокля, за да направите вашето облекло звезда.

6. Мъжки без ръкав Slim Fit Blazer в червено от Raymonds:

Реймънд Red Solid Slim Fit Blazer

Най-добрият ти избор, за да обявиш, че твоята интелигентност е да вземеш най-много събития, е този мъжки червен блейзър от Реймънд. Мъжкият щапел е оформен с популярни улови, деколте от мандарина и 3 предни джоба. Планирано, използвайки превъзходната лека текстура на коприна, това без ръкави Bandhgala най-вероятно ще ви помогне да направите близостта си.

Виж повече: Pink Blazer за жени

7. Люк мода тъмно червено бръмбар:

Люк fashion Red Solid Blazer

Това яке от червено блейзерче от Lucfashion, изработено от деликатна гъста текстура; това тънко покритие може да бъде износено, за да пресъхне както удобните, така и полузащитните облекла.

8. Мъжки Лий Марк Ред Блейзър:

завет Marc Red Solid Blazer

Широкият цвят на червените сенки от Лий Марк е направен от деликатна кадифена текстура, а тази тънка козина може да се носи, за да пресъздаде както удобните, така и полузащитните облекла.

Виж повече: Маруан Блейзър за мъжете

9. Пълно червено реколта Блейзер:

реколта Red Solid Blazer

Дамите няма да разберат какво ги е ударило, когато излизате, носейки този силен червен сенчест палто от реколта. Това памучно палто е достатъчно, за да промени вида ви значително и ще ви заемат прекрасната мярка за утеха междувременно.

Достойните блейзери би трябвало да са основен елемент в гардероба на всяка млада дама. Червеният блейзер на момичетата далеч надхвърля облеклото, което може да се носи в експертна обстановка. Костюмите също са извънредни в случай, че търсите организирани слоеве. Мъжете обичат да носят и панталони с панталони.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 81 = 85