9 Най-добър индийски георгите Курти Туники за 2018 г. | Стилове в живота

Наличието на марти и усещане за комфорт с тази широка гама от куртиви туники се предлагат в различни нюанси и материали. Кутийските туники за жени могат да се носят с подходящи костюми, джиги и дори деним в зависимост от стила на всеки.

Най-добрите Georgette Kurti туники за индийски жени:

За да получите най-добра представа за вариантите на тези съоръжения, разгледайте следната връзка, за да намерите топ 9 индийски кутийки туники,

1. Украсена морска пяна Цвят Курти Туники:

Украсени Sea Foam Color Kurti Tunics

Това красиво украсени туники на Womens Kurti са най-доброто от най-добрите колекции досега. Това е толкова модно и изглежда готино, за да отговаря на всеки стил. Те са от категория с къса дължина и придават изключително удобство на потребителите.

2. Печатни модели Къси куртки Туники:

печатен Pattern Short Kurta Tunics

Гледайте на тази морска зелена печатна куртка туника, която има три четвърти ръкави, прикрепени към нея. Тази Кюрта Туникис е достатъчно къса, за да може да се счита за екипировка, подходящо избрана за дънки. Той не притежава никакви фантазия декорации над него, така че е лесно да се изберат като ежедневно ежедневно облекло.

3. Светло червено Висока Ниска куртка Туники:

Ярък Red High Low Kurti Tunics

Тук идва автентичният набор от куртиви туники за жени в ярко червен нюанс. Това има три четвърти ръкави и е с дълъг тип върхове. Тя трябва да се носят с колани и е прекрасен набор от етнически облекла. Тази туника Georgette Kurti има полика точки, отпечатани навсякъде по материала с висок шаблон за ниски разрязвания.

4. Синтетични фрилирани ръкави Курти туники:

синтетичен Frilled Sleeves Kurti Tunics

Открийте тази забележителна гама от кралски син Кюрти туники, които също имат висок нисък вид разфасовки в модела си. Това изглежда толкова сладко и хубаво, тъй като е гравирано с удивителна бродерия върху него. Можете също така да опитате тази екипировка с бели корнизи.

5. Пълнени ръкави Purple Kurti туники:

пълен Sleeves Purple Kurti Tunics

Тези, които обичат да отидат за индийска колекция от дамски Куртис и туники, могат да вземат това красиво проектирани лилави сенчести куртиви туники. Има уникални отпечатъци навсякъде и е с пълен риза. Това ще бъде добър избор и за вашия офис.

6. Индийска Кум Уестърн Стил Курти Туники:

индийски Cum Western Style Kurti Tunics

Добавете тази зашеметяваща колекция от къри туники към вашия гардероб, който е с модифициран сив нюанс с пунктирани ивици от горе до долу. Той има вратно яко и има три четвърти ръкави с уникален дизайн и разфасовки.

Виж повече: Индийският офис носи Куртис

7. Зелен памук без ръкав Курти туники:

зелен Cotton Sleeveless Kurti Tunics

Погледнете тези интелигентни индийски памучни туники Kurtis, които имат модерния модел без ръкави. Тя е обогатена с удивителна бродерия близо до областта на шията и има уникални разфасовки на тялото, еквивалентни на изрязаните от анаркали тип остриета. Но тя попада в категорията на краткия куртис.

8. Бродирани затворени врата Kurti туники:

Бродирани Closed Neck Kurti Tunics

Ето още един избор, който да изглежда по-модерен и стилен. Това е ярко жълто сенчеста без ръкави индийски кутийки Туники Топки, което е достатъчно смело, за да изрази хладен външен вид. Има прекрасен дизайн за бродиране, който е изпъкнал. И може да се сдвоява и с дънки.

Виж повече: Жените Purple Kurti дизайни

9. Флорален печат Blue Curti Туники:

цветен Print Blue Kurti Tunics

Сега погледнете тази светла сенчеста синя жена kurti туника, която е орнаментирана с цветни отпечатъци по целия материал. Отпечатъците са в контраст със синия цвят и имат три четвърти ръкави с уникален модел на перваза, който дава зашеметяващ външен вид на цялото облекло.

Още оставащо! Вземете една от описаните по-горе колекции в списъка и покажете красотата си. Тези куртисти туники ще бъдат перфектното облекло, за да ви накарат да постигнете желаните диапазони, които всъщност заслужавате.

Виж повече: Сребърни куртове за индийски жени

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − = 35