9 Най – добър булчински грим Стилове в живота

Нищо чудно, че момичетата винаги изглеждат най-красивите в сватбения си ден, но има и филми, които вдъхновяват външния вид и представляват мечта за повечето момичета. Боливудските филми винаги имат щастливата крайна част, където актьорът и актрисата се женят в стил. Тук са най-големите звезди на боливуд, които изглеждат зашеметяващи на екрана в сватбеното облекло и се грижат. За всички от тях гримът е много естествен и минимален, което подобрява външния вид още повече. Прочетете за най-добрите булки, които Боливуд е свидетел в последно време.

1. Aishwarya Rai Bachchan:

Боливуд bridal makeup

Със сигурност не най-простите булки от всички, но гримът на Айшвария Рай Бахчан в Джода Акбар е минимален и е просто подходящ. Тя е гледала кралската красота в истинския смисъл на думата, заради простия й поглед към земята.

2. Deepika Padukone:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Южноиндийската булка, представена от Деепика Падуконе в последния й хит, е много традиционна и богата. Гримът е много прост, както можем да видим в реалния живот, а костюмите и бижутата му допълват цялостното събуждане.

Виж повече: Булчински грим за лице

3. Катрина Кайф:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Английската красота изглежда много деси в булчинския костюм във филма. Цветовете са меки и естествената й красота се подобрява от много малкото докосване, което й се дава. Очите са подчертани и лъскавото докосване до устните изглежда много чувствително.

4. Rani Mukherjee:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Бенгалската красота изглежда абсолютно зашеметяваща с тъмната комбинация от кохли и голи червило с булчинското облекло. Червеният цвят е типичен индийски цвят за булки и с минималната грима за нейните функции е подобрен колектор.

Виж повече: Лакме сватба грим

5. Preity Zinta:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Тя играе мюсюлманска булка във филма и прави пълна справедливост да стане. Грижата има смели очи и устни, като цялостният външен вид е много жизнен. Момичето с мехурчета изглежда зашеметяващо в зелената и слипана сатенена рокля.

6. Kajol:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Тя е най-простата булка в списъка досега. Цялостният външен вид е много непринуден с тъмното използване на котлите в очите. Цялостният външен вид на Kajol е много прост, а гримът й е и според костюма. Функциите са подчертани с минимален грим, но тя изглежда зашеметяваща.

Виж повече: Кейта Сет булчински грим

7. Madhuri Dixit:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Блестящите очи и смел цвят на устните я карат да изглежда мек, чувствен и деликатен. Облеклото е много смело, така че гримът остава трезвен, за да поддържа мекия му вид. Тя изглежда много невинна с бляскавите акценти.

8. Priyanka Chopra:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Мамарастрианските булки имат много проста костюми, бижута и грим. Priyanka Chopra изглежда зашеметяваща дори с много проста грима и като цяло се изправя. Тя има прости грим за очите и докосването е направено, за да подобри бузите и костите й.

9. Кариана Капур:

9 Най - добър булчински грим Стилове в живота

Въпреки, че костюмите и бижутата в булчинската рокля стават за филма е много богат и етнически, гримът се запазва много минимален. Блясъкът на устните и само десните очи правят един елегантен и елегантен вид. Природната красота на Кариана изисква много по-малко червеникав цвят, за да подобри бузите и костите на челюстта.

Тези боливудски красавици са дали булчинският облик нов живот със своите зашеметяващи аватари в тези филми и са създали съвсем нов образ за индийските булки. Те не само се харесват за ролите си като булки, но са тенденционери за булчинския сезон по всяко време.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

72 − = 63