9 Начало средства за дерматит | Стилове в живота

Сега светът е предвестник на замърсяване, замърсители, които управляват ежедневието ни, никъде да не се крият. В такова състояние не е ли естествено за нас да бъдем символ на много болести. Наред с нашата вътрешна механика, като сърцето и белите дробове, нашите външни тъкани също са изложени на тези тежки условия.

Най-големият орган в тялото ни, кожата е лек тънък перфориран съд в нашето тяло, който при контакт с тези вредни замърсители причинява реакции, някои от които често срещаме, дерматит.

9 Начало средства за дерматит | Стилове в живота

Някога страдате от мехурите в кожата си и се чудите как можете да постигнете стабилно лекарство за това. Дерматитът е кожно състояние, при което кожата се разпада или изсъхва, а след това се разкъсва, а заедно с тези пукнатини в кожата засегнатата област става червена и понякога поразена от обриви. Това по същество е категоризирано под възпаление на кожата, при което основните признаци са червеникава кожна кожа с чувство на парене или изтръпване и често сърбеж и пилинг.

Някои реакции на дерматит може да се дължат на някои продукти, за които сме алергични. От личен случай разбрах, че парфюми, кремове или дезодоранти не са подходящи за приятел, който през цялото това време не знаеше това, а откритието сега се избягва и е добро и добро. Същото може да е вашият случай. Може би кожата ви реагира на всеки детергент или тъканен материал.

Ще бъдете изненадани да знаете, че дори някои бижута могат да бъдат причина за вашия дерматит. Също така може да е някаква храна, нещо, което сте алергични като ядки или някои плодове. Вашият вид кожа може да бъде и ключ. Мазна или изпотена кожа привлича повече мръсотия и това води до образуване на дрожди в кожата. Тази мая реагира и формира дерма.

Виж повече: Начало обжалване за Melasma на лицето

Прости средства за домашни дерматити:

Кокосово масло:

кокосов орех oil

Кокосово масло е нещо, което е широко известно сред индийските семейства, било за готвене, или като апликатор за коса. Неговите естествени хранителни вещества се смесват с кожата и затова това е добър лек дерматит. Антимикробните свойства овлажняват и изглаждат кожата, а ежедневното приложение показва по-малко зачервяване и възпаление. Загрейте кокосовото масло и го нанесете върху засегнатата зона преди лягане всяка нощ.

Лакто Каламин:

Лакто Calamine

Не забравяйте, че розова каламинова бутилка? Лакто каламинът е успокояващ медицински апликатор, който също помага при лечението на възпалението. Прилагайте го няколко пъти през деня и вижте мигновени резултати.

Витамин Е:

витамин E

Витамин Е е ефективно хранително вещество, което е в непосредствена необходимост, когато страдате от дерматит. Това витаминно масло не само успокоява сърбежа или усещането за парене, но в същото време си проправя път към лечението на засегнатата област. Витамин Е може да се ползва под формата на масла или кремове. Потърсете продукти, богати на витаминно масло, като слънчогледово масло или масло от пшенични зародиши, и го нанасяйте без да успеете. Можете също така да използвате витамин Е в храната като използване на синапено масло при готвене.

Виж повече: Начало средства за почистване на дебелото черво

Cool Compress:

лед Pack

Възпалението освобождава много топлина и бързото средство за това е използването на хладни компреси. Медицински хладни желеобразни компреси се предлагат във всеки близък магазин за лекарства. Ако не, че можете да използвате гъста кърпа и да я обвиете около лед или да я натопите в охладена вода и да я приложите върху засегнатата зона.

Алое вера:

алое вера 3

Алое Вера е универсален магически лечител и по този начин причинява чудеса на кожни проблеми. Съберете ясния сок от вътрешната плът на листата и го нанесете върху пилинг крекинг кожата. Наред с намаленото сърбеж и изгаряне на кожата, също така постоянно ни освобождава от това заболяване.

Виж повече: Начало Remedy За рак на Canker

Бакпулвер:

печене soda 854

Също така понякога вземането на успокояваща вана чрез смесване на овесена каша или бакпулвер заедно с водата може да охлади засегнатото място надолу и да ви помогне в този процес.

Треска масло от черен дроб:

Освен това използвайте ферментирало масло от черен дроб на треска, което е пълно с витамин А, D и Е.

Магнезиеви бани:

Магнезиевата баня е още един метод за облекчаване на дерматит. Или добавете магнезиев прах във Вашата вана или използвайте магнезиеви масла, които са от полза. това е една голяма детоксикална вана за засегнатата ви кожа, която почиства всички проблеми.

Сол и магнезиев спрей:

Когато условията на кожата влязат в контакт с магнезий и минерали, тя може да направи чудеса за кожата.

Leave A Comment

24 − = 15