9 Модни дизайнерски жилетки за мъже и жени

Време е да улучите парти и да потърсите перфектното дрехи без ръкави, които съвпадат с вашето облекло. Тогава определено е просто едно парче дреха аксесоар, който се нарича "Vest". За момчетата и момичетата е време да актуализирате последните модерни топ 9 дизайнерски жилетки, които ще ви накарат да се почувствате веднага да си купите!!

Най-новата дизайнерска жилетка дизайни за мъже и жени в тенденция:

Нека да разгледаме най-добрите дизайнерски жилетки за момчета и момичета.

1. Птици, проектирани надделен дънкови женски жилетки:

птица Designed Oversize Denim Women Vest

Денимът е любимият плат, използван от момичетата в ежедневието им. Когато се отегчите да ги носите като панталони или ризи, тогава е време за промяната. Добавяйки ги като слой върху риза или танг горна част с прекалено голяма визия, бродерията, която изобразява птица и е заобиколена с камъни около линията на шева, определено е изключителна дизайнерска жилетка.

2. Двойни гърди трикотажни мъже:

Двуреден Knitted Men Vest

За мъже, които искат промяна от обичайното яке с един бутон, тук е най-добрата промяна за вас. Изпробвайте тази широка клапа, която се припокрива с други паралелни редове на бутона. Бутонът може да бъде единична или двойна. За да добавите по-красив вкус към дизайна, жилетката е направена от трикотажна плат.

3. Crepe Long дизайнерска жилетка за жени:

палачинка long designer vest for women

Това ежедневно облекло дизайнер дълги палто от Crepe материал, който има два дълги джоба от страната. Жилетката обикновено е без ръкави, което я прави различен от обикновеното яке. Якетата на жилетката не са твърди, които се различават от другите случайни жилетки. Цветовете се предлагат от обикновен черен до ярко жълт цвят.

4. Кръпката на работната маса:

Patch работа Cropped Women Vest

Размерът на ветеринарите е това, което го прави по-известен сред младите момичета. Горната част на рамото е проектирана с каменна зидария или разкъсана джин ефект с добавен избледняващ цвят. Жилетките са закопчани с странични метални копчета.

Вижте още: Памучна жилетка

5. Sequin дизайнерска жилетка за мъже:

пайета designer vest for Men

Тази лъскава жилетка обикновено се носи от мъже за парти. Цветът на материала го прави по-блестящ благодарение на последователната работа на блестящия светъл кръгъл метален бутон. Жилетката е комбинирана с бяла риза и черен костюм.

6. Дизайнерска жилетка Zip за мъже:

дизайнер Zip vest for Men

Тази елегантна дизайнерска жилетка с странични ципове прави модерния и модерен дизайн. Монтажът обикновено е прегърнал тялото с бутона, прикрепен към ъглите на жилетката. Размерът на бутона е кръгъл и голям, което го прави по-изпъкнало.

Вижте още: Непрекъсната мъжка жилетка

7. Мулти-джобно кожено яке за мъже:

Multi-джоб leather Vest for Men

Това чисто кожено яке говори красиво чрез дизайна и текстурата на кожата. Тази жилетка е проектирана с минимум четири странични джоба, което не е модно изявление, но също така го прави много удобно да носите заедно нещата в нея.

8. Кожено яке за жени:

козина deisgner Vest for women

Тази жилетка, изработена изцяло от козина, е най-добрата костюм, която да се носи заедно с тениска с дълъг ръкав през пролетния сезон. Козината дава топлина и все пак дава забележителна модерна визия. Тази жилетка просто приляга върху тялото без приставка за страничен бутон.

Вижте още: Дамски панталони

9. Жената на дизайнера за кърпи за жени:

плетене на една кука designer womenVest

Тази жилетка от вълнена материя може лесно да бъде направена у дома само с чифт игла и вълнена конец, но в магазините има Humpty брой дизайни, които я правят лесно за дамите да се вдигат и носят. Цветът на конеца може да се комбинира и да формира жилетка. Това е най-подходящо за тениски или рокли.

Носете "платното", което ви подхожда и ви кара да се чувствате комфортно. Това усещане за носене на удобна кърпа определено се усеща чрез носенето на дизайнерска жилетка. Кой сте, определено се отразява от това, което носите!!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 + = 75