9 модни дамски туники за колани

Калъфи и туники са като двама спасители за жени, когато става въпрос за дрехи. Жените обичат да експериментират с туники и гамаши за почти всеки повод. Разнообразните цветови нюанси, платове, изрезки, отпечатъци и т.н. определят всяка туника по различен начин и жените просто не могат да получат достатъчно от тези туники и съвпадащи двойки гамаши.

Последни и стилни дизайни на дамски туники върхове за Leggings в тенденция:

Нека да разгледаме първите 9 туники за костюми.

1. Blue Love:

Син Love

Страхотно е думата за този тунически връх с прекрасен син цвят и много нюанси на синьо, заедно с черно. Туниката е без ръкави с вдлъбнато черно, а разрезът и усетът в тази туника правят това неустоимо купуване. Това е идеално за формална работа и върви добре с черни корнизи.

2. Striped Wonder:

раиран Wonder

Това е дълга туника в черно и бяло с алтернативни ивици и дълги ръкави. Това има свободно прилягане и съвпада с бели корнизи. Лъжиците правят жената да изглежда по-тънка и по-висока. Тази туника е много проста, но много елегантна и елегантна.

3. Асиметрично в бяло:

Асиметричен in White

Това е задължителна бяла туника за всяка жена. Това, което прави тази туника интересна и уникална, е асиметричното изрязване на този тунически връх. Това е с прекрасна дълбока V врата и дълги ръкави и е изработена от георгите плат, която придава хубава падане на тялото, когато се сдвоява със съвпадащи гамаши.

4. Тениски за тениски за крака:

перде Tunic Tops

Тази туника не е прилепнала, когато става дума за плат, а вместо това е много драперия и изглежда добре, когато се обединява с колани. Деколтето е това, което прави тази туника най-интересна. Това е една супер удобна туника върхове.

Виж повече: Ризи с тунически стил

5. Зимен Готов:

зима Ready

Това е модно студено рамо пуловер пуловер перфектно като зимно износване. Студеното рамо наистина прави отпечатък в този връх и се предлага с пълен ръкав. Изработена от трикотажна вълна, има две прорези отпред.

6. Включете го в стила:

Wrap it in Style

Това е хубава туника с обгръщащ се стил в абстрактен печат. Това е направено от еластан, който е идеален, когато искате да се увиете наоколо. Това изглежда страхотно с гамаши и сте готови за вечер.

Виж повече: Туники за жени

7. Спално бельо:

бельо to the Rescue

Това е хубава рокля с къс ръкав в най-любящата тъкан, която е ленена. Това е хубава туника в сянката на пастелно зелено. Това е наистина дълъг туник и затова изглежда невероятно на високи жени и с токчета.

8. Ефект на периферията:

пайета Effect

Това е прекрасен тунически връх с докосване на индианците. Това е дълъг ръкав с тежки пайети и самополюсни точки върху туниката. Това е в класически морско синьо с бяла комбинация. Тази туника изглежда много стилна поради работата по бродирането.

Виж повече: Дамски туники пуловер

9. Ризи за туники:

туника Shirts

Това е идеално за офис, който ще ходи на спорт на работното място, защото това е туника риза, която върви добре със съвпадащи гамаши. Туниката е направена точно като риза с ръкави и копчета, които изглеждат наистина чудесно.

Представете си гардероба с различни туники и гамаши. Човек получава толкова много да експериментира с туники и гамаши, а жените могат лесно да се смесват и да се съчетават, за да създадат нов поглед за себе си всеки ден. Туниките са тези, които не са смислено вид облекло, което почти може да се сдвоява с всякакви дъна.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 − = 58