9 Модерни U модели в блуза с ширина на врата и гърба

Моделите на блуза с врат на врата са влажни и почти износени от всички жени. Благодарността на модела на блуза за врата е подходящ за всички дизайни на блуза за сари. Уникално и всички времена любимото щуце е подходящо за всяка дама. Тънките годни дамски даже плюс размер жени всички могат да изглеждат прекрасни и привлекателни с U шията блуза бод. Има широки U модели на шията до дълбоки U ширина до високи U дизайн блузка блузка най-вече се считат за разнообразие в блузи U врата.

Най-новата блуза U Shank дизайн на блуза:

Ето списък на 9 най-добри дизайна на блузи с U-образна форма на врата.

1. Отлична блуза U Neck:

отличен U Neck Blouse

Aishwarya Rai Bachhan елегантно блести със златисто жълта сара с лека блуза U. Блузата на саре е красива дори в една цветна комбинация в тази епоха на тенденция, където противоположностите са до голяма степен предпочитани.

2. Висока блуза с блуза U:

Високо U Neck Blouse

Две тъмни сари могат да получат специално разработена блуза. Една половин ръкава отпечатана блуза, зашита с блуза U на шията, изглежда динамично и елегантно с богатия сарей. Не толкова дълбока врата U на гърба и предната част може да изглежда страхотно за вашия дресинг.

3. Дизайнер половин ръкав U Neck Блуза:

дизайнер Half Sleeve U Neck Blouse

Блузи с вратовръзка с красива художествена работа ви дават великолепен външен вид. Удивителното нещо в декорацията на блузките е, че трябва да се вижда дори от разстояние. Дръзкият дизайн на кръгли петна или огледала върху линията на врата на блузата U изглежда чудесен.

4. Плетена детайлна блуза U Neck:

завързана Detailed U Neck Blouse

Широката блуза U на врата изглежда невероятно с дизайнерска сара. Ширината на вратната блуза може да бъде от точната лента на рамото до дълбочина, висока от разцепването до рамото на врата. Дългият ръкав изглежда динамичен с модела.

Вижте още: Дизайнерска блуза с гръдния кош

5. Флорални, отпечатани блузи U Neck:

Floral, Print U Neck Blouse

Флоралните блузи за печат изглеждат готини дори и в редовните сара, които се носят ежедневно. Дизайнер и уникален външен вид може да бъде даден на Вашия ежедневен дресинг с микс и мач дизайн на вашето saree и блуза. Отпечатана флорална блуза U широк бод изглежда невероятно с някоя от вашите сари, която има цвят, който съвпада с флоралния печат в блузата.

6. Блуза с Velvet U Neck:

А Velvet U Neck Blouse

А обратно блуза U врата също е един от най-често срещаните, но елегантни стилове на шиене вашите дизайнерски блузи. Някои дизайнерски блузи имат бродирана работа, която дава U форма на гърба или предната част. Тези блузи дават невероятен дизайнерски поглед към вашата сара.

Виж повече: Блуза дизайни за широки рамене

7. Обратно блуза U Neck:

обратно U Neck Blouse

Обратната страна моделът на блуза U може да бъде направен по-невероятен с красива кръпка или работа с бродерии. Великолепната моти / перлена работа изглежда фантастично по границите на блузата. Подобен дизайнерски сарий олекотява външния ви вид.

8. Black Zardoshi работи върху блуза U Neck:

черно Zardoshi work on U Neck Blouse

Една дълбока блуза с дълбоко гърло на врата ти в черно със сигурност осветява гърба си. Черна блуза със златист ордьожки, работеща по очертанията на врата, изглежда прекрасно. Проста обикновена сарее червена или дори черна може да изглежда страхотно за вашата партия.

Вижте повече: Дизайнерска блуза с лодка за врата

9. Бродирана блуза Dupined Silk U Neck:

Бродирани Dupion Silk U Neck Blouse

Дизайнерска блуза от копринена блуза с модел на блуза U с печатна или бродерия работи навсякъде и е уникална и дизайнерска блуза стил. Работата по блуза е в цвят "saree на цвят" и също така дава на партито да изглежда износено.

Жените с хладни артикули могат да се насладят на секси блуза с дълбока U блуза, която леко се задълбочава и при разцепването. Докато можете дори да получите дълбоки блузи U врата на гърба, като отворен гръб дизайн на вашия дресинг. Сарее драпиране е изкуство да изглежда великолепно с леки промени в начина ви на обличане. Обикновената блуза U на врата може да ви даде динамичен зашеметяващ външен вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Leave A Comment

− 3 = 5