9 модерни и традиционни дизайни на индийски шал Стилове в живота

Индийски дизайн шал изглежда много хубаво на всички случайни съоръжения. Продуктите за бродерия и копринени шалове са основен аксесоар за всички дами. В зависимост от случая можете да избирате от широк спектър от шалове.

Най-добра колекция от индийски шалове:

Ето няколко дизайна на шал тип индийски стил и да избирате.

1. Scarf наследство Индия:

наследство India Scarf

Прекрасен индийски шал, изработен от вълна. Разполага с прекрасен флот, борови цветове в него. тя е лека и може да се носи като шал около врата. Това е шал за джамав. Изглежда много традиционен. Работата по шала говори за богатата традиция. Това произведение на изкуството изглежда много величествено за поводи.

2. Индийски женски копринен шал:

женски Indian Silk Scarf

Тя е изработена от висококачествена коприна. Прекрасната копринена тъкан е толкова гладка и мека. Този синьо-бял шал е много красив. Тя може да се сдвоява с случайни върхове, за да даде този модерен външен вид. Той идва с отпечатан модел. Коприната изглежда много елегантна и лъскава.

3. Индийски главата Шал:

индийски Head Scarf

Светло синьото копринено шалче изглежда толкова красиво и елегантно. Етническите отпечатъци върху него добавят към настроението на случая. Подходящ за всички случаи и събирания. Приятните сини цветове се съчетават добре с копринената тъкан. Изглежда също много традиционно. Изработена от 100% чиста коприна.

4. Индийски памучен шал:

индийски Cotton Scarf

Изработена от чист памук, този хубав шал има прекрасен пискюл, който показва вашето модно усещане. Червеният шал изглежда много модерен на бели дрехи. Подходящ за случайни случаи. Платът е мек и гладък. Насладете се на топло време, без да се потапяте на слънце, като се опаковате с тези прекрасни шалове. Това са набор от прекрасни памучни шалове, разработени от Индия, които могат да бъдат изнасяни в различни страни.

5. Прежди боядисани голям шал:

прежда Dyed Big Scarf

Красивият кафяв шал с боядисани от прежди изглежда много тенденция в курта. Има изтъкани граници от двете страни със сурови ресни. Свържете го около врата си и направете възел. Този индийски шал, обвит около врата, изглежда много модерен. Обръща се към всички младежи. Тя придава хладен модерен външен вид с прекрасните глинени цветове.

6. Индийски женски шал:

индийски Women Scarf

Изработен от мек вискозен материал. Този прекрасен шал е задължителен аксесоар за всички дами. Красивият пурпурен мек шал има неудобства. Подходящ е за всички случаи, както за парти, така и за случайни събития. Меката тъкан покрива прекрасно над врата и придава хубав външен вид. Предлага се в много цветове в зависимост от сезона.

Виж повече: Най-добрите ръчно изработени шалове

7. Yellow Indian Print шал:

жълт Indian Print Scarf

Прекрасен жълт шал с флорални отпечатъци върху него. Точно точно за всички случайни събития. Изглежда много елегантно на белите кураси. Тези флорални отпечатъци го дават много непринуден външен вид. Той е изработен от 100% чист памучен воал. Платът е мек и гладък.

8. Традиционен индийски шал:

традиционен Indian Scarf

Изработена от чиста креп коприна. Този красив червен шал има редки слонски отпечатъци върху него. Цветовете са живи и много индийски. Редица слонове и риба обожава границата, която й придава граничен вид на сарей. Изглежда много традиционен и е подходящ за всички официални поводи.

Виж повече: Последни стилове на космически шал

9. Kantha Работа копринен шал:

Kantha Work Silk Scarf

Това е многоцветен шал за работа с канта. Изглежда много етнически. Кантската пачуърка и бродерията добавят към богатството на шал. Изработена от чиста коприна, този шал е подходящ за всички случайни случаи. Изглежда много красива на бели курта. Това са индийските ръчно изработени копринени шалове, които ще бъдат абсолютно запомнящ се подарък за всички дами.

Тези прекрасни индийски шалове изглеждат много традиционни и красиви. Предлага се в памук, коприна, креп и др. Прекрасните етнически отпечатъци добавят към индийската слава. Опитайте някои от тези хубави шалове и подобрете модното си усещане.

Виж повече: Най-добрите дизайнерски шалове

Leave A Comment

+ 26 = 30