9 лесни и уникални кукувици и дейности за деца и възрастни | Стилове в живота

Совите са нощни - спят през деня и се събуждат през нощта. Днес децата също са станали като сови - да останат будни до късно вечер.

Най-добри и лесни кукувици занаят и дейности за деца и възрастни:

Ето някои свежи и лесни идеи за бухалки, за да запазите детето си и, разбира се, и вие сте заети,

1. Хартия ролка сова плавателни съдове:

хартия Roll Owls Craft

Това е много лесно занаятчийски бухалчета, които децата да правят от старите тъкани. Трябва само цветни листове, лепило и бутони за очи. Украсете го, както се чувствате, и направете наистина сладък колоритен бухал. Изрежете горната част в полукръг, извита вътре. Покрийте бухалката с оцветен лист. Залепете бутоните като очи и малък триъгълен филц за нос. Нарежете два полукръга за крилата и Воила, че вашата бухала е готова.

2. Patchwork престилка бухал съдове:

смесица Apron Owl Craft

Цветна престилка за ангела ви, така че да не разтрива дрехите си, докато играе. Чувствителна бухалка за кошницата и за долната част, стари или останали парчета плат могат да се използват, за да направят скакалките да покажат пералното тяло. Прекрасна и лесна работа за майката, със сигурност ще донесе радостна усмивка на лицата на майката и дъщерята.

3. Стар чувал за чорапогащници:

Стар Sack Owl Craft

Имате ли стар парче чувал? Не знам какво да правя с него? Няма проблем. Само няколко гънки и бод за очи, стар бутон в сърцето или дори ботуш за нос и вижте каква чудесна идея за художествена стена, създадена от стена, която сте създали!!!

4. Paper Plate Owl Craft:

хартия Plate Owl Craft

Децата са отегчени през уикендите? Твърде много от телевизията не е добра. Ето прекрасна идея да ги задържите зает. Имате няколко хартиени плочи, графична хартия, писалки за скици? Така че, нека се заемем с работата. Просто нарязайте малко на върха на бухалките, за да направите главата и ушите, боядисайте кафяво. Изрежете големи кръгове за очите и носа. Можете също така да отрежете малки парчета хартия за графики под формата на клони и листа. Там вашето дете е създало перфектно произведение на изкуството за своята стая.

5. Finger Print Owl Craft:

Пръст на ръката Print Owl Craft

Тук са лесните бухални занаятчии за малки деца. Изрежете голямо овално парче графична хартия за тялото и лицето, очите и носа. Залепете ги на тъмносива или черна диаграма. Изрежете краката и ги залепете. Сега потапяйте дланта на детето си в по-светъл цвят или боя на прах и ги поставете от двете страни на тялото, за да изглеждат като крила.

6. Бутон бухал като занаят:

бутон Owl as a Craft

Необходимо е само много бутони, лепило и графична хартия. Начертайте картина на бухал, седнал на дърво. Можете дори да изтеглите шаблон за печат от всеки сайт и да го проследите на графичната хартия или платно. Сега започнете да натискате бутоните. Можете дори да я рамкирате и да я окачите като красиво изкуство на стените.

Виж повече: Дървени занаяти за предучилищна възраст

7. Соковете кутия кутия сок:

Сок Carton Owl Craft

Превърнете старата кутия за сок в красив птицеферма. Нарежете я с ярки цветове. Можете да използвате стари капачки за очи за очите. Изрежете триъгълни парчета отстрани за крила и голяма дупка отпред. Сложете в нея семена от птици и я разкъсайте в градината или балкона. Вижте колко много прекрасни птици идват да се чукат на атрактивната ви бухал.

8. Сладоледеният бухал бухал:

лед Cream Stick Owl Craft

Цвят от 4 до 5 сладоледени пръчки с тъмно оцветяване и след като са изсъхнали, ги поставете един до друг върху парче хартия с диаграми. Залепете две пера отстрани за крила. Защото очите изрязват два големи кръга и два малки кръга. Боядисвайте малки кръгове черни и ги залепете върху по-големия. Поставете ги като очи. Изчертайте едно дърво около него, показващо бухалката, която седи върху него.

Виж повече: Бъгове и насекоми занаяти

9. Пластмасови чанта Бухалско куче:

Пластмаса Bag Owl Craft

Чудесна идея за възрастните да създават подаръци чанти от бухалски занаятчийски занаяти. Може също да бъде раздадена опаковане на подаръците за връщане на рождени дни. Сложете шоколади или подаръци в пластмасовата торбичка и я закопчайте. Изрежете бухалките на цветни картови листа или дори да ги изрежете на бял лист и да ги боядисвате. Закопчайте ги отгоре и на страничните щапелни листа с две листа на листа за крила, творческа и новаторска работа.

Бухалите летят наоколо и ловуват само през нощта. Те също са много мистериозни и зашеметяващи. Совите също са известни като мъдри птици. Така че помогнете на детето ви да бъде мъдър и да създава прекрасно изкуство.

Виж повече: Идеи за лесни занаятчийски къщи

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

55 − = 46